|
|
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Márc. 02, 2013 1:14 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | [Szoba]
Gyorsan lezuhanyoztam amíg Caroline éppen sminkelte magát. Belőle mintha elpárolgott volna Heather elvesztése. Viszont én képtelen voltam elfelejteni. De nem fogom kimutatni. Ha ő jobban érzi magát nem fogom lehúzni a kedvét azzal, hogy savanyú képet vágok a dolgokhoz. Mikor végeztem egy törölközőt tekertem a derekam köré, majd elindultam felöltözni.
[Szoba] |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Márc. 02, 2013 1:01 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | (Szoba)
Teleengedtem a kádat kellemesen meleg vízzel, majd beleöntve pár dolgot elmerültem benne. Minden porcikámat ellazította és kicsit meg is nyugtatott. Körülbelül fél órán keresztül csak feküdtem a kádban kicsit ellazítva magamat, majd mikor végeztem visszaindultam a szobába, hogy felébresszem Tylert.
(Szoba) |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Márc. 01, 2013 6:32 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | (Nappali)
A lehető leghalkabban próbáltam mindent csinálni, mert nem akartam őket felébreszteni. Tyler még talán, de Carolinera ráfér az alvás. Gyorsan lezuhanyoztam, majd vissza is indultam a nappaliba összekészülni.
(Nappali) |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Feb. 23, 2013 10:44 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | (Nappali)
Ahogy beértem ledobáltam magamról a véres ruháimat és a könnyeim újból potyogni kezdtek. Egy pillanatra talán abba tudom hagyni a sírást és után mindent kezdődik elölről. Egyszerűen csak meg akarok szabadulni ettől a fájdalomtól. Ki akarom tépni magamból. Már ha ez lehetséges lenne. Egy módja van, de azt nem akarom. Nem lehet.. Akkor már tényleg elveszteném önmagam. Teleengedtem a kádat jó meleg vízzel, majd nyakig elmerültem benne. Lemostam a vállamról és a hasamról a vért de a hasamnál szinte alig láttam a könnyektől. Miután végeztem egy köntösbe bújva indultam el a szobám felé.
(Szoba) |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Dec. 28, 2012 1:23 am Ugrás egy másik oldalra ♛ | [Nappali]
Most nem akartam a gondolataimba temetkezni egyszerűen csak lezuhanyoztam. Bár átgondoltam párszor, hogy lehet jobb lenne ha felszívódnék innen. Hivatalosan is púp lettem Caroline hátán. Csak magamat okolhatom, hisz én intéztem így. De úgy éreztem, hogy bocsánatot kell tőle kérnem ezért gyorsan törölközőbe csavartam magam, majd utána indultam a szobájába.
[Szoba] |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Dec. 28, 2012 1:16 am Ugrás egy másik oldalra ♛ | (Nappali)
Fogalmazhatunk úgy is, hogy ide menekültem. Valahova muszáj volt. Egyszerűen túlságosan is nagy volt a vonzó erő arra, hogy rávessem magam. Egyáltalán, hogy fordulhat meg ilyesmi a fejemben nem értem. Annyira hülye vagyok. Gyorsan ledobtam magamról a ruháimat, majd beálltam a zuhany alá és a vízcseppek tökéletesen frissítették fel a bőrömet és az elmémet is. Miután végeztem magam köré tekertem egy törölközőt és átrohantam a szobámba, hogy gyorsan felkapjak magamra valamit.
(Szoba) |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Dec. 16, 2012 7:51 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | (Szoba)
Gyorsan lezuhanyoztam, majd magamra kaptam a ruháimat és nagy levegőt vettem és elindultam kifelé a lakásból. Szükségem volt arra, hogy megtisztítsam a gondolataimat.
(Utcák) |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Dec. 08, 2012 11:44 am Ugrás egy másik oldalra ♛ | Már vagy fél órája ácsoroghattam a zuhany alatt, de még így sem sikerült. Csak arra eszméltem fel ahogy a bejárati ajtó csapódik be. Ekkor már úgy éreztem muszáj lesz kimásznom innen. A derekam köré csavartam egy törölközőt, majd visszaindultam a nappaliba.
(Nappali) |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Dec. 08, 2012 12:23 am Ugrás egy másik oldalra ♛ | (Nappali)
Ledobáltam magamról a ruháimat, majd be is álltam a zuhany alá ahol teljesen átengedtem magam a gondolataimnak. Tudtam, hogy Carolinenak igaza van. De egyszerűen képtelen voltam újra visszatérni a jó fiúk útjára. Túlságosan is élveztem az életemet úgy ahogy most vagyok. Talán így a legjobb. A fejemet a falnak támasztottam és hagytam, hogy a meleg víz ellazítson és ezáltal teljesen a gondolataimba temetkezhessek. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Nov. 05, 2012 6:48 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | Nem tudom pontosan, hogy mennyi ideig aludhattam de egy darabig biztos mert a víz már teljesen kihűlt. Kiugrottam belőle, majd elindultam a szobámba, hogy felöltözzek.
(Folyt ott. ) |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Okt. 30, 2012 12:22 am Ugrás egy másik oldalra ♛ | (Erdő)
Átrohantam az egész lakáson és az első dolgom az volt, hogy ledobjam magamról a véres ruhámat és elmerüljek egy kád forró vízben. Bármennyire is kellett volna sietnem Tylernek mindent megmagyarázni erre szükségem volt. Azért nem kis dolgon mentem keresztül a mai nap folyamán. A végét vehetjük a csúcspontjának. Tudom, hogy ezért még egy jó darabig rosszul fogom magam érezni, de nem most.. Majd később.. Egyenlőre még túlságosan is büszke vagyok arra, hogy megtettem.
Teleengedtem a kádat jó forró vízzel és elmerültem a habjai között miközben talán picit el is szundítottam. |
| | |
◆ after killing, the "you're a joke" face is my speciality ◆
|
A poszt írója ♛ Tatia Petrova Elküldésének ideje ♛Szomb. Júl. 14, 2012 12:23 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | |
| | |
|
A poszt írója ♛ Ajánlott tartalom Elküldésének ideje ♛ Ugrás egy másik oldalra ♛ | |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
• az új oldal nyitásáig •
• ROTM FRPG •
|
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm Szer. Május 29, 2019 1:28 am Kedd Május 28, 2019 8:31 pm Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm Szer. Május 22, 2019 12:03 pm Hétf. Május 20, 2019 10:43 am Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm • ROTM FRPG • |
|