Általánosságok
♦ Név: Titok. Nem mondom el. BIBIBÍÍÍÍ.
♦ Kor: Hamarosan 25.
♦ Foglalkozás (mit tanulsz/dolgozol?): A helyi televíziós csatorna szociális média menedzsere vagyok.
Érdeklődési kör
♦ Milyen hobbijaid vannak? 1000 yardos távolba nézés, indoktalanul sokáig ébrenlét, délutáni szundikák, rengeteg kockulás.
♦ Mióta űzöd őket? Komolyabban is foglalkozol velük? Az első hármat születésem óta, az utolsót 7 éves korom óta. Átkozott GameBoy...
♦ Hogyan tudsz a legjobban kikapcsolódni? Belekapaszkodok egy sörbe, sóhajtok egy nagyot és kizárom a külvilágot.
♦ Melyik a kedvenc filmed, filmes műfajod? Sok kedvenc filmem van. Túl sok. Inkább nézzük a műfajokat. Sci-fi, horror minden mennyiségben, thrillerek, fajsúlyosabb drámák. Vígjátékok és romantikus filmek kíméljenek.
♦ Ki a kedvenc színészed/színésznőd? Jake Gyllenhaal (duh..), Robert De Niro, Lee Pace. Meryl Streep, Tilda Swinton, Amy Adams.
♦ Ki a kedvenc íród? Vavyan Fable. Pont.
♦ Milyen könyveket szeretsz? Sci-fi? Krimi? Fantasy? Oknyomozó? Valahol ezen a vonalon.
♦ Melyik a kedvenc sorozatod? Mr. Robot, The Librarians, Supernatural, Doctor Who. És itt bevallom hősiesen, hogy a Vámpírnaplókból életemben egy percet sem láttam...
♦ És sorozatszereplőd, párod, kapcsolatod? ... Ne menjünk bele. :'D
♦ Kedvenc énekesed/zenekarod, zenei stílusod? Fall Out Boy, Five Finger Death Punch, In Flames, Disturbed, Soil, A Perfect Cirle, Tool... A legelső a bűnös rajongásom, amúgy totális metálfejű tudok lenni. Kivéve amikor nem meditációs zenére nézek 1000 yardosakat.
♦ Szeretsz sportolni? Mit? Nem. Amúgy szeretek biciklizni. De többet sem.
Személyiség
♦ Szerinted melyek a legjobb tulajdonságaid és miért ezek? Visszakézből tudok valami hajmeresztőt reagálni, nem sok félelemérzet szorult belém, diplomatikus vagyok konfliktushelyzetben és megjavítok bármit.
♦ A legrosszabbak? Túl sokat káromkodom?
♦ Vannak különleges szokásaid, rigolyáid? GYŰLÖLÖM A GOMBOKAT. De tényleg, ha a fejemnél van a paplanhuzat gombos része sikítok.
♦ Mi tudja a legnagyobb örömet szerezni neked és mi az, ami kihoz a sodrodból? Öröm? Ha kapok egy sört. Düh? GOMBOK.
♦ Mit változtatnál meg magadban legszívesebben? Lehetnék egy kicsit bátrabb szociális helyzetekben, mert gyakran túlszorongom a dolgokat.
♦ Milyen állat lennél? Pembroke Welsh Corgi
Szerepjátékkal kapcsolatos kérdések
♦ Mikor fedezted fel az FRPG világát, mióta játszol? 13 éve talán? Nem emlékszem pontosan. Akkor még csak szöveges alapú volt, nem voltak pb-k meg ilyenek. A jó öreg csillagozós, tildejeles rendszer hajnala lehetett az.
♦ Hogyan bukkantál rá a szerepjátékokra? Nem tudom, őszintén. :'D Bekötötték hozzánk a netet és BUMM. Így lettem szj-s.
♦ Milyen oldalakon fordulsz meg szívesen (real-life, fantasy, stb.) Real-life elsősorban. Nem nézek elég sorozatot, hogy be tudjak illeszkedni egy-egy világba.
♦ Mit szeretsz a legjobban ebben a világban? Hogy Jake lehet az avim?
♦ Milyen játékokat van általában leginkább kedved kijátszani, mit szeretsz ezekben? Én a rövid reagos, nagyon cselekménydús dolgok híve vagyok. Ahol 5 reag alatt ég a város és nézel ki a fejedből, hogy mi? Az az én műfajom.
Jövőkép
♦ Hogyan képzeled el a jövődet? Mit szeretnél csinálni, hol szeretnél élni, kikkel szeretnéd körülvenni magad? Anyagi stabilitás, jobb egészség. Családról meg ilyenekről nem igazán álmodozom jelenleg.
♦ Milyennek látod az 5/10/15 évvel későbbi önmagadat? Nem Magyarországon élek, van egy házam, biztos munkám és egy corgim.
♦ Mit tanácsolnál a kisgyermeknek, aki voltál? Moss fogat, használj szájvizet, járj ki gyakrabban szórakozni és ne próbálkozz öngyilkossággal.
♦ És a mostani önmagadnak? Mi az a tanács, amit szívesen megfogadnál, de valamiért nem tudsz eleget tenni neki? Kapaszkodj meg a zsebeidben és húzz el külföldre dolgozni.
Megjegyzés (bármi, amit el szeretnél mondani): Szeretem a sajtot.