|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Dec. 17, 2015 5:55 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ |
KOR » 951 éves FAJ » Vampwitch PLAY BY » Edward Norton/Christian Bale STÁTUSZ » Szabad FOGLALKOZÁS » Rád van bízva VÁRJA » Nefertiti Menefer és én KAPCSOLATUNK » A kapcsolatunk jónak volt mondható. Fennállt köztünk ugyan a szokásos testvéri versengés, de ezzel inkább segítettünk,mint sem hátráltattuk a másikat. A szüleink arra neveltek, hogy segítsük egymást, egészen felnőtt korunkig ez jellemzett minket. A szüleink halálával azonban minden megváltozott, mindketten magunknak akartuk azt, ami utánuk maradt. Ebből a harcból én kerültem ki győztesen, bár megölni nem tudtalak. A szüleink számítottak arra, hogy halálukkal nem fog köztünk semmi sem maradni, így elintézték, hogy életünk egymásétól függjön. Ha egyikünk meghal, a másik vele együtt távozik erről a világról. Így hát a testedet egy koporsóban rejtettem el, és kerestem a módot, hogy miként tudnám a köztünk fennálló kapcsolatot megszűntetni. Elbuktam, nem találta meg időben, téged pedig húgunk keltett fel több száz éves álmodból, abban a reményben, hogy segítségére lehetsz ellenem. A világ, amit ismertél teljesen megváltozott, egyetlen egy dolog van, amiben biztos vagy: én voltam az, aki miatt ebbe a helyzetbe kerültél. Így hát felkészültél, hogy megvívjuk ugyanazt a csatát, amit több száz évvel ezelőtt már egyszer megejtettünk. //A név rád van bízva, csak legyen valami németes beütése A két PB is csak ötlet, nyugodtan megváltoztathatod, ha szeretnéd A karakter jellemét úgy alakítod, ahogy csak kedved tartja // | |
|
|