|
Elküldésének ideje ♛Vas. Nov. 29, 2015 9:52 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ |
KOR » 720-onvalamennyi FAJ » Ősvámpír PLAY BY » Sebastian Rulli STÁTUSZ » Szabad FOGLALKOZÁS » Rád van bízva. VÁRJA » Szerintem csak én, de én aztán nagyon! *-* KAPCSOLATUNK » 15 éves korom óta udvaroltál nekem, nem is kellett sok idő, hogy beléd szeressek. Kedves, figyelmes és törődő személyiséged szinte azonnal magával ragadott. 1320-ban, épp a 18. szülinapomon feleségül vettél. Boldogok voltunk, született egy fiunk. Aztán mindketten vámpírokká váltunk, én megöltem az Ötök egyikét, és a hallucinációk közepette sem hagytál el, még azután sem, hogy az egyik ilyen téveszmém közepette megöltem a gyerekünket. Évszázadok óta mellettem vagy, szeretsz, szeretlek, és mégis azon vagyok, hogy végre elhagyj engem. Szerintem nálam jobbat érdemelsz, elég időt áldoztál rám.
/ Nagyon várlak, a név és a PB maradjon, az ET-mbe is belefogalmaztam Arturót, itt pedig a lényeg össze lett foglalva szerintem. Kellenél, remélem, mielőbb megérkezel a feleségedhez. Már 695 éve házasok vagyunk, titkon remélem, ez így is marad. / | |
|
|