Dhámpír •• enyém az örök ifjúság és szépség
● i found him
● i'm interested in science
|
A poszt írója ♛ Chantele A. Roux Elküldésének ideje ♛Csüt. Nov. 12, 2015 6:21 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | |
|
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Okt. 31, 2015 8:10 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ |
KOR » 142 FAJ » Vámpirboszorkány PLAY BY » Teresa Palmer (de változhat) STÁTUSZ » szabad FOGLALKOZÁS » fogalmam sincs VÁRJA » Én KAPCSOLATUNK » Imádtalak. Mindent én tanítottam meg neked, mindenhová együtt jártunk. Aztán átváltoztattak és el kellett mennem, hogy ne bántsalak. Azt hitted, meghaltam. Reménykedtél még egy ideig, hogy visszatérek, hogy akkor, egyszer tényleg engem láttál, de nem tértem vissza, és nem vártál rám már egy idő után. Pár évvel később átváltoztattak téged is, de mivel jól tudtad magad kontrollálni, ezért otthon maradtál, még rá nem untál a szüleinkre, aztán pedig világgá mentél. Hol vagy most? Szerintem ott, ahol én. Mert úgy érzem, hamarosan szembe jössz velem az utcán. De én sem tudom, hogy még életben vagy, nem csak neked lesz meglepetés... //A karakter szabadon alkotható, csak amennyit leírtam és amennyi a törimben van róla, annyit szeretnék megszabni Avi természetesen változtatható, csak egy tipp volt. Várlak, és gyere gyorsan! Ha megalkotod, kérlek ne tűnj el vele. | |
|
|