Ember •• A legerősebb vagyok mind közül, ne bízd el magad ■ my girl on the fire
■ actually - mystic falls
■ lawyer and teacher in one
|
A poszt írója ♛ Bryan L. Foster Elküldésének ideje ♛Pént. Okt. 09, 2015 7:46 am Ugrás egy másik oldalra ♛ |
Chat-este a karaktereinken kívül... Kedves tagjaink, az utóbbi időben arra igazán nem lehetett panaszunk, hogy a játéktér nem kellően aktív; szerencsére az ősz beköszöntöttével, a nyaralások végeztével rengetegen tértetek vissza, és az új időszak hozott magával számtalan új tagot. Talán néhányukat már ismerjük a múltból, talán teljesen új emberkékről van szó, de a chat este visszahozatalával szeretnénk a régieket és az újakkat is egyaránt lehetőséghez juttatni, hogy megismerjék egymást. Páran vagyunk még itt azokból az időkből, mikor az oldal elindult, és akkor rendszeresen, majdnem minden szombat este chat-estét tartottunk, ám ez a hagyomány egy idő után kikopott... de itt az idő ismét feleveníteni a régi emlékeket! Ma ünnepeljük az oldal ötödik évfordulóját, ennek alkalmából pedig ismét visszahozzuk ezt a régi hagyományt, minden szombat estére (vagy legalábbis két hetente egyre) külön kiírva a chat-estét, remélve, hogy tényleg lehetőséget biztosítunk mindenkinek, újnak és réginek. Itt egyik sem fog számítani. A használt chat - mivel az oldalon több is van - a középen található CHATBOX lesz, bízom benne, hogy velünk tartotok majd. Én ott leszek. Az első chat este: október 17, este 7 óra kezdettel. Határ a csillagos ég. Lehet ötleteket bedobálni nekem üzenetben, ha valami közös játékot is szeretnétek, de lehet egyszerű beszélgetés is... ez teljes mértékben rajtatok fog múlni. A Staff nevében; Bryan
|
|
|
A poszt írója ♛ Bryan L. Foster Elküldésének ideje ♛Szomb. Jún. 25, 2016 1:59 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | A következő chat esték dátuma: Július 2-3. este 18:30 |
|
|
A poszt írója ♛ Bryan L. Foster Elküldésének ideje ♛Szer. Júl. 27, 2016 9:59 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | A következő chat esték dátuma (most sajnos kimaradt pár hét egyéni elfoglaltságok miatt, de... Július 29. péntek este és július 30. szombat esteDress-code nincs. |
|
|
A poszt írója ♛ Ajánlott tartalom Elküldésének ideje ♛ Ugrás egy másik oldalra ♛ | |
|