Ember •• A legerősebb vagyok mind közül, ne bízd el magad ■ my girl on the fire
■ actually - mystic falls
■ lawyer and teacher in one
|
A poszt írója ♛ Bryan L. Foster Elküldésének ideje ♛Szomb. Nov. 14, 2015 4:14 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | |
|
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Nov. 13, 2015 2:31 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ |
KOR » 394 év FAJ » vámpír / vámpírboszorkány PLAY BY » Rosamund Pike STÁTUSZ » szabad FOGLALKOZÁS » - VÁRJA » Curtis biztosan. KAPCSOLATUNK »A név alkuképes, a pb-t szeretném megtartani, de ha van egy ezerszer jobb ajánlatod, talán nem mondok nemet. Megkímélve mindenkit az ostoba dajkameséktől, belekezdenék a lényegbe. Cecile az ikertestvérem. Sosem beszélek róla, hiszen miért tenném? Túl sok fájó emlék, ami hozzá köt... anyám korai halála után ő volt a nő a házban, akit apám szolgaként ugráltathatott, miközben ő beteges kísérleteket végzett embereken és állatokon. Többször kényszerített rá, hogy végignézzem, ahogyan kínozza azokat a szerencsétleneket is, de ahogyan ez megtörtént, magam is észrevettem, hogy párszor Cecile is szemtanúja lett ezen próbálkozásoknak. Meglepő hát, hogy a szüleink frigyéből két ilyen antiszociális, hataloméhes ( a mániákust már nem is említem) felnőtt lett? Bár való igaz, mindketten javában túlléptük már a felnőttkort, mikor őt baleset érte egy vadászatom során... igen, apánk nyomdokaiba léptem, annyi különbséggel, hogy én vámpírokra vadászom, de akkor minden megváltozott... nem tudtam, hová tűnt, csak a földön fekvő alakot láttam, ahogyan a vérszívó a nyakára tapad... nem vártam meg, míg nekem ront. Kettőnk beteges viszonya azonban közel sem ennyiből állt össze... de minden mást pm-ben egyeztetnék, ha érdekel majd valakit ez a szép, ámde velejéig romlott hölgyemény. | |
|
|