|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Okt. 03, 2015 8:25 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ |
KOR » 9O felett. FAJ » Vérfarkas. PLAY BY » James Marsden, Tom Bull, Ryan Reynolds, Viggo Mortensen [alkuképes] STÁTUSZ » Foglalt FOGLALKOZÁS » Alkotóra bízva! VÁRJA » Natasha Nado KAPCSOLATUNK » Te vagy a mágnes másik oldala. Az érem jobbik oldala. Az ellentétem, a keresztem, az átkom. Pár évvel ezelőtt ismertük meg egymást, és annak ellenére, hogy te farkas én pedig boszorkány voltam mégis összemelegedtünk. Ki hinné?! Őrületesen egymásba bolondultunk. Te öltél értem, én bármit megtettem neked. De minden tündérmese véget ér. Tépni kezdtük egymást, se neked, se nekem nem volt jó. Azóta vámpír lett belőlem. Még egy okot adva neked, hogy gyűlölj. Valahol magadban nem gyűlölsz, és te is tudod, hogy hozzám tartozol, ahogyan a szívem mélyén én is. Mindketten bohó életet élünk, és nem törődünk a következményekkel. A falat csapkodod miattam, és az érzéseid miatt, én tányérokat és üvegeket török a hátadon. De végezetül a halálba baktató úton, együtt fogunk lépkedni...
[ Az előző usere a karakternek eltűnt. Nem vagyok türelmetlen típus, sőt néha igazán belassulok, de szeretném, ha ezúttal olyan kézbe kerülne, aki aktív tudna lenni vele. Ezért kérlek, ha úgy gondolod, hogy van kedved hozzá, akkor kétszer gondold át. A pb alkudható, de a faj megfelelő lenne... Én azt szeretném, hogy jól érezd magad, így a kezedbe adok szinte mindent. A stílusa, az előtörténete a tiéd. Egyetlen kikötés; Ragaszkodj! Nagyon várlak, ezért kérlek, üzenj, ha itt vagy! ] | |
|
|