|
Elküldésének ideje ♛Pént. Okt. 02, 2015 9:47 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | |
|
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Okt. 02, 2015 5:37 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ |
KOR » tizenhat FAJ » vadász PLAY BY » ellen page STÁTUSZ » FOGLALT FOGLALKOZÁS » tanuló VÁRJA » én egyedül KAPCSOLATUNK »Zabszem a seggemben, púp a hátamon. Soroljam még? A legutóbbi vadászat során futottam beléd. Utcakölyök vagy mióta csak az eszedet tudod. Apád szolgálat közben esett el, anyád vadász volt. Nemrég, csupán pár hete vesztetted őt el, akkor kerültél mellém. Anyád rám bízta a gyámságodat én viszont nem vagyok egy mintakép. Iszok mint a gödény amit nem vagy rest a szememre vetni. Tudod, hogy kedvellek és a magam módján törődöm is veled. Otthont kaptál mellettem de nem foglak vissza. Van néhány szabály amit be kell tartanod de alapvetően szabad vagy mellettem. Őszinte, nagyszájú és bátor vagy; néha azonban ez a bátorság nincs előnyödre. A tettek embere vagy és előbb beszélsz, mint gondolkozol de melyik tini nem?! Akaratos vagy és makacs ugyanakkor eltökélten vágy arra, hogy tanítsalak, hogy igazi vadászt faragjak belőled, épp oly keményet, mint amilyen anyád is volt. Olyan vagy számomra mint a húgom volt és ezért fontos helyet képviselsz az életemben, annak ellenére is, hogy nem engedlek közel mert rettegek az újabb veszteségtől.
Aki ismeri a The Last of Us című videó játékot;; Joel és Ellie kapcsolata van a fejemben a két karakter között. | |
|
|