|
Elküldésének ideje ♛Pént. Szept. 18, 2015 11:53 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | keresem a... kor » teljesen mindegy nem » tele vagyok nőkkel, lehetsz férfi, felőlem mindegy ez is foglalkozás » nem vagyok válogatós
| |
faj » vérfarkas, farkasboszorkány, boszorkány, esetleg bármi egyéb - vámpírjaim már vannak, de ha rám van szükséged még belefér a keretbe történet, kikötések » Rokonság: - megjegyzés - Én, a kis gonosz titokzatos voltam az ET-mben és nem említettem meg senkit és semmit, tehát teljesen nyitott - mondhatni - ez a rész. DE annyi szent, hogy Seattle-i voltam két hónappal ezelőtt. Egyeske: Élhetsz most perpillanat bárhol, lehetsz férfi vagy nő, gyerek, felnőtt, idős. Neked meg nekem is szükségünk lenne egy rokoni szálra, ami annyit tesz te vagy a: unokahúg, unokanővér, unokaöcsi, unokabáty, nagynéni, nagybácsi, irtózatosan távoli rokon, akivel alig ismerjük egymást. Barátság/Ellenség: - megjegyzés - Igazán kellemes barát és kellemetlen ellenség tudok lenni ha kell. Hízelgésben - semmi egoizmus - verhetetlen vagyok! Ketteske: Már Seattle-ben is utáltál, most is utálsz. A legnagyobb ellenségem vagy, persze sose vetnénk véget a másik életének - én legalábbis biztosan nem - de azért bármikor szívesen vágunk egy-egy sértő szót a másik fejéhez. Hármaska: Mystic Falls-ban ismerkedtünk meg, eddig kevés dolgot tudunk egymásról. Az azonban már most biztos, hogy van bennünk valami közös. Itt most nem a pszichopátiára gondolok, pedig gondolhatnék akár arra is, de nem. Rokonlelkek lennénk? Valami olyasmi, lételemed a nyugalom, imádod a csendet és előbb káromkodsz, mielőtt támadnál és elintéznéd a körülötted lévőket! Négyeske: Párkapcsolat. Nos, hát izé, nem tudom. Még nem vagyok biztos abban, hogy szeretnék a karakter mellé egy nőszemélyt, aki felkavarja körülötte a vizet, de ha van igény rá akkor ész érvekkel beadom a derekamat. Egyéb: - megjegyzés - Ehhez éppen nincs, mert helyzettől függ. Ötöske: Itt használjuk a fantáziánkat, ha se az ellenségem, se a barátom nem akarsz lenni, sőt még rokon se. DE imádod Boyd-ot és kapcsolatba akarsz lenni a karakterrel, mert mondjuk nem sok helyen látod az arcát s, ki akarod használni az alkalmat, hogy itt van egy.
|
|