Elküldésének ideje ♛Szomb. Szept. 08, 2012 5:39 pm
Ugrás egy másik oldalra ♛
Katerina kapcsolatai..
Család
♢ Katherine Pierce - Édesanya
♢ Victor Philip Radev - Édesapa
♢ Nadia Petrova - Ikerhúg
♢ Nathan Adrian Doyle - Fiúgyermek
♢ Emily Stella Pierce - Lánygyermek
♢ Biranna Petrova - Nagynéni
♢ E. Liam Briantov - Mostohatestvér, nagyon szeretem. Megkeresett, majd el is tűnt, mielőtt megszültem Emilyt.Nem hallottam azóta felőle..
♢ Tatia Petrova - Távoli rokon
♢ Elena Gilbert - Távoli rokon
♢ Isobel Fleeming - Távoli rokon
♢ Nash Petrova - Távoli rokon
♢ Erin Josslyn Hart - Távoli rokon
♢ Aylee Milone - Unokahúg
Barátok
♢ Emma Lucy Prescott - Legjobb barátnő, szinte testvér.
♢ Sarah Lestwick - #2 barátnő
♢ Kol Mikaelson - Régi barátok
♢ Tatia Petrova - Nem az a kimondott barát, de első találkozásunkkor kialakult a szimpátia.
Ellenségek
♢ Nash Petrova - Csupán kedvességből emberré "változtatott", azóta gyűlölöm.
♢ Elena Gilbert - Emberré "változtatta" anyámat, és habár Katherinenel sem fényes a kapcsolatom, tudom milyen újra embernek lenni.
♢ Leah E. Georg - Ha jól emlékszem megöltem a családját. De nem biztos.
♢ Katrina Rice - Emmával tönkretettük.
♢ Selena Cristal - Nash tenyérbemászó felesége. Őt egyszerűen csak utálom.
♢ Wes Maxfield - Régen az apja fogva tarott, és most ő is ugyanerre a merényletre készül.
♢ Tristian Raymond - Már előítéletesen utálja a Petrovákat. Az unokahúga pedig veszélyt jelentett a lányomra, így megöltem. Legalább most már adtam neki okot, hogy valóban utáljon.
♢ Leonardo Rossi - Ha jól emlékszem, ő volt az, akit Mystic Fallsban töltött első éjszakámon megkínoztam az utcán.
Afférok
♢ Kol Mikaelson - Visszatérő kapcsolat volt, bár úgy fest az öreg feje lassan megállapodik...
♢ Lányom édesapja - Itt Mystic Fallsban is összejártunk, vérfarkas volt, az egyetlen, akivel valaha együtt voltam. Aztán egy véletlen során Emily megfogant.
♢ Nash Petrova - Hát igen. Bizarr. Család, Ellenség, Szerető. De végül is, élveztük egymás társaságát.
♢ Richard Davis - Nagyon sokáig összejártunk...
♢ Nem emlékszem a nevére.. - A Grillben találkoztunk. Majd a lakásomon kötöttünk ki..
Egyéb
♢ NÉV - Kapcsolat
××× az alap az oldalról összeszedett kódokból épül fel, csak és kizárólag erre a célra használva ×××
A hozzászólást Katie Evelynne Pierce összesen 10 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Aug. 13, 2014 5:17 pm-kor.
Ember •• A legerősebb vagyok mind közül, ne bízd el magad