|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Júl. 06, 2015 7:33 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | Jenna "Blondie" Browning Státusz • | SZABAD | Faj • | boszorkány | Kor • | 250-450 | Play by • | Drea de Matteo | Ismertető • | Üdv én drága mentorom! gazi belevaló boszi vagy, akinek törékeny külseje igencsak határozott személyiséget rejt. Te vagy az egyetlen, akiben megbízok, aki egészen tizenéves korom óta csábít a sötét oldal felé. Félre értés ne essék, nem állsz senki pártján, szereted, ha megfizetnek, de nem bólintasz rá olyasmire, amiben nem vagy száz százalékig biztos. Amikor a gyermekemnek életet adtam, te voltál az, aki megmondta, mit kell tennem ahhoz, hogy ne el tudjam venni az erejét, de azóta túlnőttem rajtad, hisz végtelen tudásszomjam mellé megfelejtkeztél a tényről: a családomban rajtam kívül csak anyám volt boszorkány, a nővérem és köztem nem oszlik meg a család ereje. Ezen felül a szoros barátság köt össze minket, s én nem is sejtem, hogy ami téged vezérel, az az én erőm, hogy megszerezd. Mindig is tudtad, hogy eljön az a nap, amikor erősebb leszek, mint te, így kutakodni kezdtél a múltamban, mégsem jutottál semmire, hisz minden lehetőségét kivédtem annak, hogy valaki az emlékeimhez hozzáférjen egyáltalán.
Szeretném, ha a múltjába a megalkotója vinne valami csavart, hogy olyanná tegye a karaktert, amilyenné ő gondolja, a minket összekötő szálakról bővebben pm-ben nyugodtan lehet érdeklődni. A pb és a név változtatható, bár örülnék, ha utóbbi megmaradhatna, és valami szőkés hajú pb-vel hozná leendő tulaja. | Várjuk • | Én, aki nagyon várom |
| |
|
|