|
Activity Check - 2015. 06. 12 - 07. 12. | |
Ember •• A legerősebb vagyok mind közül, ne bízd el magad ⊂ my only hope for happiness
⊂ mayor of seattle, leader of the Council
|
A poszt írója ♛ Cora Bouchard-Taylor Elküldésének ideje ♛Pént. Jún. 12, 2015 1:43 pm | Sziasztok! Igen, jól láthatjátok, ismét sor kerül egy aktivitás ellenőrzésre. Nem terveztem személy szerint, hogy ez ilyen hamar ismét terítékre fog kerülni, de tanulva az előző, és egyben első ellenőrzésből, immáron a saját hibáinkat is javítva szeretnénk látni a közösség maradási igényeit. Eltelt fél év, és a staff közös megegyezés alapján úgy döntött, hogy szeretnénk látni ismét, kiknek milyen szándékai vannak a jövőre nézve, valamint kik szeretnék, ha a karaktereik inaktív, fagyasztott státuszba kerülnének. Azok, akik éppen vizsgáznak, ergo egy-két héten belül visszavárhatóak ők is és karaktereik is, de emiatt tartotok "szünenet", rájuk nem kell "fagyasztást" kérnetek. Azok, akik nem jelzik szándékaikat, egyértelműen inaktív kategóriába fognak vándorolni. Törölni azokat fogjuk, akik nem rendelkeznek elfogadott előtörténettel és/vagy nincs játéktéri hozzászólásuk. Fontos, hogy ezúttal újdonságokat vezettünk be ezt illetően. Akik heti szinten aktívak, nagyjából semmit nem fognak ebből érzékelni, de azok, akik egyszerűen csak becsekkolnak, de három héten belül nem születik reag tőlük a játéktéren, ugyanúgy inaktív státuszba fognak kerülni, az arcuk felszabadul, illetve ha keresett-, sorozatbéli karakterről van szó, újrahirdetésre kerülnek. Mivel vannak olyan userek, akiknek néhány multiját csak az adminok ismerik, ezért fontos, hogy nem kötelező felfedni az userek kilétét egy-egy karakter esetében, az eddig inkognitó alatt lévő karakterekkel is jelezhettek külön, a lényeg, hogy mindenki becsekkoljon. Határidő: július 12. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Jún. 12, 2015 1:53 pm | Hát persze, hogy maradok az egyetlen oldalon, ahol meg tudtam eddig maradni Karaktereim: Christopher M. Britanov Zach Determan |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Jún. 12, 2015 1:56 pm | |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Jún. 12, 2015 1:58 pm | |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Jún. 12, 2015 1:58 pm | Sose hagyom el az asszonyt Élise-t. Vittor C. Selwyn marad! |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Jún. 12, 2015 1:59 pm | Én is maradnék, egyelőre magammal. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Jún. 12, 2015 2:02 pm | |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Jún. 12, 2015 2:07 pm | Természetesen én is maradok, mind a 6 "emberkém" nevében írva |
| | |
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon... ▲ machine genius and bar owner ▲
|
A poszt írója ♛ Lzzy R. Morrow Elküldésének ideje ♛Pént. Jún. 12, 2015 2:09 pm | Minden karakteremmel maradnék! A lista hosszú, de nem titkos |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Jún. 12, 2015 2:14 pm | Nekem ugyan elfogadott előtörim még nincs - a nyár kezdetével szeretném pótolni eme hiányosságomat -, de maradnék, ha lehet rám várni |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Jún. 12, 2015 2:28 pm | Azt hiszem egyértelmű, hogy maradok. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Jún. 12, 2015 2:34 pm | Maradnánk mind a négyen |
| | |
∞ mystic falls & all around the world
|
A poszt írója ♛ Sybille Diana Morgan Elküldésének ideje ♛Pént. Jún. 12, 2015 2:45 pm | Az én listám is elég hosszas, de Elena és az összes létező arcocskája marad... bár lehet, ez egyértelmű volt. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Jún. 12, 2015 2:50 pm | |
| | |
mystic falls, whitmore ✤ ✤
i'm trying to be okay ✤ ✤
|
A poszt írója ♛ Ebony Tate-Smith Elküldésének ideje ♛Pént. Jún. 12, 2015 2:52 pm | |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Jún. 12, 2015 3:14 pm | Bár játéktéri hozzászólásom még nincs, ezt igyekszem mihamarabb pótolni, szóval mindenképp maradnék, ha lehet |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Jún. 12, 2015 3:39 pm | Én is természetesen maradok. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Jún. 12, 2015 3:41 pm | Én is maradok, a másik két delikvenssel együtt. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Jún. 12, 2015 3:43 pm | |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Jún. 12, 2015 3:46 pm | Minden lányom és fiam maradni fog. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Jún. 12, 2015 3:57 pm | Maradok, fel sem merült az ellenkezője. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Jún. 12, 2015 4:04 pm | |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Jún. 12, 2015 4:10 pm | Kérem törölni az alábbi karijaimat:
Thadeus Anna Chad Tristan
És mivel csak a szívbajt akartam hozni Elenára, természetesen maradok^^ Minden karimmal. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Jún. 12, 2015 4:35 pm | Még, hogy lelépjek innen? Akkor hol élhetném ki a gonosz, őrült, tapló, bunkó, aljas, megszállott, skizofrén, pszicho- és szociopata és gyilkos hajlamú személyiségeimet?! |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Jún. 12, 2015 5:28 pm | én is maradni szeretnék, és persze azokkal a karakterekkel is, akikkel vagyok. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Ajánlott tartalom Elküldésének ideje ♛ | |
| | | | Activity Check - 2015. 06. 12 - 07. 12. | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
• az új oldal nyitásáig •
• ROTM FRPG •
|
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm Szer. Május 29, 2019 1:28 am Kedd Május 28, 2019 8:31 pm Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm Szer. Május 22, 2019 12:03 pm Hétf. Május 20, 2019 10:43 am Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm • ROTM FRPG • |
|