|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Ápr. 30, 2015 7:20 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | Keresztnév Fitzgerald Státusz • | SZABAD | Faj • | BOSZORKÁNY | Kor • | 35+ | Play by • | Chris Hemsworth (VÁLTOZTATHATÓ) | Ismertető • | A néhány évvel idősebb bátyám vagy. Kettőnk közül mindig te voltál a komolyabb, jóval megfontoltabb és ésszerűbb vagy, mint én. Olykor vannak csúnya súrlódásaink, de alapjában véve jó testvérek vagyunk. Nincs olyan, amit ne tennék meg érted, vagy amiért hátat fordítanék neked. Ezen még száz árulás sem változtatna. De ami most jön, mennyire fogja megviselni a kapcsolatunkat? Amíg az éves rokonlátogatáson – bár mondhatnám inkább boszorkánygyűlésnek – voltál Európában, én az Államokban maradtam és… hát elvesztettem a családunk, sőt, talán az egész boszorkányfaj legféltettebb kincsét. A Kárhozottak Könyvét. Talán az sem segít a helyzetemen, hogy ahelyett, hogy szóltam volna neked és együtt eredünk a könyv nyomába, szokás szerint úgy gondoltam: bízd csak ide, megoldom! Persze akik elvették a könyvet felkészültek voltak és kivárták a megfelelő alkalmat, de... Így most, hogy visszatértél Amerikába, nem csak a könyvet, de a hülye öcséd is keresheted. Azt hittem megoldhatom a problémát, mielőtt hazajössz, de nem. És hazaérve már könnyen összerakhattad a képet látva, hogy a padlóba, vagy falba ivódott vérfoltok idétlen faliszőnyegekkel vannak letakarva, vagy a dulakodás miatt hiányzik néhány dolog a nappaliból, ami összetörhetett...
A családunkról és a könyvről is olvashatsz az előtörténetemben. A pb csak javaslat, rád van bízva, ahogy a keresztnév is. A jellem a fix pontokon kívül szintén teljesen szabadon alakítható, rugalmas vagyok a karakterrel kapcsolatban. (Annyit kérek, hogy ha regisztráltál írj egy pm-et.)
| Várjuk • | OSCAR FITZGERALD, öccs |
| |
|
|