Ember •• A legerősebb vagyok mind közül, ne bízd el magad ⊂ my only hope for happiness
⊂ mayor of seattle, leader of the Council
|
A poszt írója ♛ Cora Bouchard-Taylor Elküldésének ideje ♛Hétf. Május 11, 2015 6:22 am Ugrás egy másik oldalra ♛ | |
|
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Ápr. 30, 2015 7:14 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | Shawn Claflin Státusz • | SZABAD | Faj • | vérfarkas/ember/vadász | Kor • | 25 | Play by • | Luke Mitchell | Ismertető • | Drága öcsikém! Te vagy, aki még helyettem is fenn tartja a család tökéletes látszatát. Míg engem bedugtak egy elmegyógyintézetbe, mert nem úgy viselkedtem, ahogy ők szerették volna és nem azokat az elveket követtem, amit elvártak tőlem téged piedesztálra emelve neveltek. Persze senki nem tökéletes, ahogyan te sem. De benned, ami foltot hagyott az egy eléggé kellemetlennek mondható szerelem volt. Egy bizonyos kék szempár volt az, ami megfogott téged, de abban a pillanatban, hogy bevallottad neki, hogy szerelmes vagy belé és, hogy milyen komolyak a szándékaid vele kapcsolatban mit csinált? Kiégette magát az emlékezetedből, de te azóta már nem vagy ugyanaz. Nem tudsz túl sokáig koncentrálni. Egyszerűen teljesen ronccsá változtatott téged. Mert a varázslat nem úgy sikerült, ahogyan szerette volna. Valahogy minden agyi funkciódat megbénította és éveket töltöttél el úgy, hogy csak egy tolószékben bámultad a hátsó udvart. Lehet, hogy nem tudtál beszélni és nem is tudtál megmozdulni, de a lelked igen is élőn ott volt benned ebből adódóan a saját tested volt a börtönöd. De most valami megtörte ezt a varázslatot és a tolószéket magad mögött hagyva keresel engem, hogy szórakozzunk egy kicsit, azaz álljunk bosszút a nőn, aki ilyen kegyetlenül elbánt veled csak azért, mert beleszerettél..
// a play by egyértelműen nem változtatható ebben az esetben, illetve a családnévhez ragaszkodom még a keresztnév az lesz, amit te érzel jónak. nagyon várlak! | Várjuk • | Sean Kyle Claflin, Heather Naomi Ward. |
| |
|
|