|
Dizájnnal kapcsolatos ötletek, kérdések |
Ember •• A legerősebb vagyok mind közül, ne bízd el magad ⊂ my only hope for happiness
⊂ mayor of seattle, leader of the Council
|
A poszt írója ♛ Cora Bouchard-Taylor Elküldésének ideje ♛Szer. Ápr. 29, 2015 9:31 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | Ebben a topikban beleszólásotok nyílik abba, hogy a kinézet, amelyet az oldal kap, milyen kritériumoknak feleljen meg! Azt sajnos nem tudjuk megígérni, hogy minden kérést sikeresen tudunk teljesíteni, de minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni, szívesen fogadjuk a felvetéseket, ötleteket, kérdéseket! |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Ápr. 29, 2015 9:55 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | Én a következő alkalomra neonzöld és fekete színösszeállítást AKAROK. Remélem, hogy nagyérdemű staff figyelembe veszi és kellőképpen felülbírálja a félszegen feltett kérésemet, majd azt gyakorlatban hasznosítja. Köszönöm. |
| | |
Ember •• A legerősebb vagyok mind közül, ne bízd el magad ⊂ my only hope for happiness
|
A poszt írója ♛ Cora Bouchard-Taylor Elküldésének ideje ♛Csüt. Ápr. 30, 2015 6:07 am Ugrás egy másik oldalra ♛ | - Clarissa Morgan írta:
- Én a következő alkalomra neonzöld és fekete színösszeállítást AKAROK. Remélem, hogy nagyérdemű staff figyelembe veszi és kellőképpen felülbírálja a félszegen feltett kérésemet, majd azt gyakorlatban hasznosítja. Köszönöm.
Feladta a leckét hölgyem |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Ápr. 30, 2015 11:07 am Ugrás egy másik oldalra ♛ | |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Május 01, 2015 6:31 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | Megint én, de ezúttal igyekszem komolyabb hangot megütni. Apróságokkal jöttem. Én - vak létemre - nehezen látom ki, hogy a postaládámban melyik üzenetet olvastam és melyiket nem. Örülnék neki, ha valami feltűnőbb jelölés lenne. Meg még egy kis kukacoskodás. Nagyon szúrja a szemem, hogy a megírt posztoknál egy órával előbbi időt mutat, mint ami a valóságban van. Nem tudom, hogy ezen lehet-e mit dobni vagy sem... |
| | |
|
A poszt írója ♛ Cora Bouchard-Taylor Elküldésének ideje ♛Pént. Május 01, 2015 6:33 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | - Clarissa Morgan írta:
- Megint én, de ezúttal igyekszem komolyabb hangot megütni. Apróságokkal jöttem. Én - vak létemre - nehezen látom ki, hogy a postaládámban melyik üzenetet olvastam és melyiket nem. Örülnék neki, ha valami feltűnőbb jelölés lenne.
Meg még egy kis kukacoskodás. Nagyon szúrja a szemem, hogy a megírt posztoknál egy órával előbbi időt mutat, mint ami a valóságban van. Nem tudom, hogy ezen lehet-e mit dobni vagy sem... Az előbbit étvégén megcsinálom, az utóbbit a saját profilodban tudod átállítani a beállítások résznél. ^^ |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Május 01, 2015 6:39 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | - Elena Gilbert írta:
- Clarissa Morgan írta:
- Megint én, de ezúttal igyekszem komolyabb hangot megütni. Apróságokkal jöttem. Én - vak létemre - nehezen látom ki, hogy a postaládámban melyik üzenetet olvastam és melyiket nem. Örülnék neki, ha valami feltűnőbb jelölés lenne.
Meg még egy kis kukacoskodás. Nagyon szúrja a szemem, hogy a megírt posztoknál egy órával előbbi időt mutat, mint ami a valóságban van. Nem tudom, hogy ezen lehet-e mit dobni vagy sem... Az előbbit étvégén megcsinálom, az utóbbit a saját profilodban tudod átállítani a beállítások résznél. ^^ Óh. Eddig Pago Pago szerint mutatta nekem az időt :DDD |
| | |
|
A poszt írója ♛ Cora Bouchard-Taylor Elküldésének ideje ♛Pént. Május 01, 2015 6:40 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | - Clarissa Morgan írta:
- Elena Gilbert írta:
- Clarissa Morgan írta:
Meg még egy kis kukacoskodás. Nagyon szúrja a szemem, hogy a megírt posztoknál egy órával előbbi időt mutat, mint ami a valóságban van. Nem tudom, hogy ezen lehet-e mit dobni vagy sem... Az előbbit étvégén megcsinálom, az utóbbit a saját profilodban tudod átállítani a beállítások résznél. ^^ Óh. Eddig Pago Pago szerint mutatta nekem az időt :DDD Hiába van átállítva admin panelben,valamiért nem állítja át automatikusan minden tagnak... :/ De amúgy igen, Pago Pago időzónáját már én is fejből ismerem. XD |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Május 01, 2015 6:44 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | - Elena Gilbert írta:
- Clarissa Morgan írta:
- Elena Gilbert írta:
- Clarissa Morgan írta:
Meg még egy kis kukacoskodás. Nagyon szúrja a szemem, hogy a megírt posztoknál egy órával előbbi időt mutat, mint ami a valóságban van. Nem tudom, hogy ezen lehet-e mit dobni vagy sem... Az előbbit étvégén megcsinálom, az utóbbit a saját profilodban tudod átállítani a beállítások résznél. ^^ Óh. Eddig Pago Pago szerint mutatta nekem az időt :DDD Hiába van átállítva admin panelben,valamiért nem állítja át automatikusan minden tagnak... :/ De amúgy igen, Pago Pago időzónáját már én is fejből ismerem. XD azért az érzed, hogy én ezt majdnem 3 év fórumozás dacára sem vettem észre? |
| | |
|
A poszt írója ♛ Cora Bouchard-Taylor Elküldésének ideje ♛Pént. Május 01, 2015 6:45 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | - Clarissa Morgan írta:
- Elena Gilbert írta:
- Clarissa Morgan írta:
- Elena Gilbert írta:
- Clarissa Morgan írta:
Meg még egy kis kukacoskodás. Nagyon szúrja a szemem, hogy a megírt posztoknál egy órával előbbi időt mutat, mint ami a valóságban van. Nem tudom, hogy ezen lehet-e mit dobni vagy sem... Az előbbit étvégén megcsinálom, az utóbbit a saját profilodban tudod átállítani a beállítások résznél. ^^ Óh. Eddig Pago Pago szerint mutatta nekem az időt :DDD Hiába van átállítva admin panelben,valamiért nem állítja át automatikusan minden tagnak... :/ De amúgy igen, Pago Pago időzónáját már én is fejből ismerem. XD azért az érzed, hogy én ezt majdnem 3 év fórumozás dacára sem vettem észre?
a legjobbakkal is előfordul. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Júl. 06, 2015 11:14 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | Naa! Végre ide találtam, már az új dizi óta keresem ezt a helyet, mert láttam, hogy van ilyen topik még akkor... amikor felkerült ez a szép dizi Szóval, csak annyi észrevételem volna, kis apróság, hogy a fajok a tündér, dámpir, és új tag, valamint a vadászok színe kicsit összefolyik, meg lehetne-e esetleg oldani hogy kettő, nem... négy felé szakadjanak valahogy? Árnyalat ügyileg, majd? Kézcsók: Bernardo |
| | |
|
A poszt írója ♛ Cora Bouchard-Taylor Elküldésének ideje ♛Hétf. Júl. 06, 2015 11:17 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | - Bernardo Auditore írta:
- Naa! Végre ide találtam, már az új dizi óta keresem ezt a helyet, mert láttam, hogy van ilyen topik még akkor... amikor felkerült ez a szép dizi
Szóval, csak annyi észrevételem volna, kis apróság, hogy a fajok a tündér, dámpir, és új tag, valamint a vadászok színe kicsit összefolyik, meg lehetne-e esetleg oldani hogy kettő, nem... négy felé szakadjanak valahogy? Árnyalat ügyileg, majd?
Kézcsók: Bernardo A problémádat értem... megpróbáljuk ezt korrigálni minél előbb, ez már nekem is szemet szúrt, ezért külön köszönet a jelzésért! ^.^ |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Júl. 06, 2015 11:21 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | - Elena Gilbert írta:
- Bernardo Auditore írta:
- Naa! Végre ide találtam, már az új dizi óta keresem ezt a helyet, mert láttam, hogy van ilyen topik még akkor... amikor felkerült ez a szép dizi
Szóval, csak annyi észrevételem volna, kis apróság, hogy a fajok a tündér, dámpir, és új tag, valamint a vadászok színe kicsit összefolyik, meg lehetne-e esetleg oldani hogy kettő, nem... négy felé szakadjanak valahogy? Árnyalat ügyileg, majd?
Kézcsók: Bernardo A problémádat értem... megpróbáljuk ezt korrigálni minél előbb, ez már nekem is szemet szúrt, ezért külön köszönet a jelzésért! ^.^ Nagyon szívesen. Nem akartam szőrszál hasogató lenni Köszönöm! |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Júl. 12, 2015 6:24 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | Sziasztok! Lehet, hogy csak én vagyok vak, de a főoldalon szerintem a linkek és a posztoknál az oldalszámok betűmérete eléggé apró, illetve ha új üzenetem jön, akkor azt is nehéz néha észrevenni, mert a jelölőkép egybeolvad a kinézettel, illetve a már olvasott levelek ikonjaival. Ami még feltűnt az oldalon lévő barangolásnál, hogy a rang és a faj színek nem mindenhol egyeznek, illetve egyes topikoknál van kép, de az nincs bekódolva. Nem tudom, hogy félbemaradt-e a design pakolása vagy direkt olyanok-e, de gondoltam szólok miatta. Az utolsó dolog, ami inkább már saját vélemény, hogy a profiloknál a képek nem lehetnének ugyanolyan nagyok, mint régebben voltak? |
| | |
Dhámpír •• enyém az örök ifjúság és szépség
● i found him
● i'm interested in science
|
A poszt írója ♛ Chantele A. Roux Elküldésének ideje ♛Vas. Júl. 12, 2015 6:44 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | - Sharona Witchburn írta:
- Sziasztok!
Lehet, hogy csak én vagyok vak, de a főoldalon szerintem a linkek és a posztoknál az oldalszámok betűmérete eléggé apró, illetve ha új üzenetem jön, akkor azt is nehéz néha észrevenni, mert a jelölőkép egybeolvad a kinézettel, illetve a már olvasott levelek ikonjaival.
Ami még feltűnt az oldalon lévő barangolásnál, hogy a rang és a faj színek nem mindenhol egyeznek, illetve egyes topikoknál van kép, de az nincs bekódolva. Nem tudom, hogy félbemaradt-e a design pakolása vagy direkt olyanok-e, de gondoltam szólok miatta.
Az utolsó dolog, ami inkább már saját vélemény, hogy a profiloknál a képek nem lehetnének ugyanolyan nagyok, mint régebben voltak? A problémáid elvileg mind módosítva lettek, amelyek nem, azok hamarosan bekövetkeznek! A profilnál a képek mérete attól függ, hogy ki milyen méretű képet pakol be oda, a 200*320-as képek ugyanilyen méretűek maradnak, de ha valaki egy 500*300-as képet tesz be, akkor automatikusan lesz a kép szélessége 245 pixel. Nem tudom, erre gondoltál-e vagy pontosan mire irányul a "nagyobb profilkép" :/ A jelzéseket köszönjük szépen! ^^ |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Júl. 12, 2015 6:49 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | - Chantele A. Roux írta:
- Sharona Witchburn írta:
- Sziasztok!
Lehet, hogy csak én vagyok vak, de a főoldalon szerintem a linkek és a posztoknál az oldalszámok betűmérete eléggé apró, illetve ha új üzenetem jön, akkor azt is nehéz néha észrevenni, mert a jelölőkép egybeolvad a kinézettel, illetve a már olvasott levelek ikonjaival.
Ami még feltűnt az oldalon lévő barangolásnál, hogy a rang és a faj színek nem mindenhol egyeznek, illetve egyes topikoknál van kép, de az nincs bekódolva. Nem tudom, hogy félbemaradt-e a design pakolása vagy direkt olyanok-e, de gondoltam szólok miatta.
Az utolsó dolog, ami inkább már saját vélemény, hogy a profiloknál a képek nem lehetnének ugyanolyan nagyok, mint régebben voltak? A problémáid elvileg mind módosítva lettek, amelyek nem, azok hamarosan bekövetkeznek! A profilnál a képek mérete attól függ, hogy ki milyen méretű képet pakol be oda, a 200*320-as képek ugyanilyen méretűek maradnak, de ha valaki egy 500*300-as képet tesz be, akkor automatikusan lesz a kép szélessége 245 pixel. Nem tudom, erre gondoltál-e vagy pontosan mire irányul a "nagyobb profilkép" :/ A jelzéseket köszönjük szépen! ^^ Köszönöm szépen. A profilnál ezekre a képekre gondoltam, mert feltűnt, hogy ez most kisebb lett, mint múltkor. http://33.media.tumblr.com/28aef74f3063315b6e0c5a4e02aec47f/tumblr_inline_nnqp1gLCsR1siunq9_500.gif |
| | |
Egy lépéssel mindig előtted
|
A poszt írója ♛ Rising of the Mortals Elküldésének ideje ♛Vas. Júl. 12, 2015 6:52 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | - Sharona Witchburn írta:
- Chantele A. Roux írta:
- Sziasztok!
Az utolsó dolog, ami inkább már saját vélemény, hogy a profiloknál a képek nem lehetnének ugyanolyan nagyok, mint régebben voltak? A problémáid elvileg mind módosítva lettek, amelyek nem, azok hamarosan bekövetkeznek! A profilnál a képek mérete attól függ, hogy ki milyen méretű képet pakol be oda, a 200*320-as képek ugyanilyen méretűek maradnak, de ha valaki egy 500*300-as képet tesz be, akkor automatikusan lesz a kép szélessége 245 pixel. Nem tudom, erre gondoltál-e vagy pontosan mire irányul a "nagyobb profilkép" :/ A jelzéseket köszönjük szépen! ^^ Köszönöm szépen. A profilnál ezekre a képekre gondoltam, mert feltűnt, hogy ez most kisebb lett, mint múltkor. http://33.media.tumblr.com/28aef74f3063315b6e0c5a4e02aec47f/tumblr_inline_nnqp1gLCsR1siunq9_500.gif Óh... így már értem! Ez is módosítva lett (így nekem is jobban tetszik, köszi ^^ ) |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Júl. 12, 2015 6:57 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | - Admin írta:
- Chantele A. Roux írta:
- Sziasztok!
Az utolsó dolog, ami inkább már saját vélemény, hogy a profiloknál a képek nem lehetnének ugyanolyan nagyok, mint régebben voltak? A problémáid elvileg mind módosítva lettek, amelyek nem, azok hamarosan bekövetkeznek! A profilnál a képek mérete attól függ, hogy ki milyen méretű képet pakol be oda, a 200*320-as képek ugyanilyen méretűek maradnak, de ha valaki egy 500*300-as képet tesz be, akkor automatikusan lesz a kép szélessége 245 pixel. Nem tudom, erre gondoltál-e vagy pontosan mire irányul a "nagyobb profilkép" :/ A jelzéseket köszönjük szépen! ^^ Köszönöm szépen. A profilnál ezekre a képekre gondoltam, mert feltűnt, hogy ez most kisebb lett, mint múltkor. http://33.media.tumblr.com/28aef74f3063315b6e0c5a4e02aec47f/tumblr_inline_nnqp1gLCsR1siunq9_500.gif Óh... így már értem! Ez is módosítva lett (így nekem is jobban tetszik, köszi ^^ ) Köszönöm én is. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Ajánlott tartalom Elküldésének ideje ♛ Ugrás egy másik oldalra ♛ | |
| | | | Dizájnnal kapcsolatos ötletek, kérdések | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
• az új oldal nyitásáig •
• ROTM FRPG •
|
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm Szer. Május 29, 2019 1:28 am Kedd Május 28, 2019 8:31 pm Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm Szer. Május 22, 2019 12:03 pm Hétf. Május 20, 2019 10:43 am Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm • ROTM FRPG • |
|