Ember •• A legerősebb vagyok mind közül, ne bízd el magad ⊂ my only hope for happiness
⊂ mayor of seattle, leader of the Council
|
A poszt írója ♛ Cora Bouchard-Taylor Elküldésének ideje ♛Vas. Ápr. 26, 2015 7:44 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | |
|
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Ápr. 21, 2015 6:56 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | evelyne -- Státusz • | SZABAD | Faj • | Vérfarkas | Kor • | 21 év | Play by • | Emily Rudd | Ismertető • | // a play by-t és a nevet illetően hajlandó vagyok alkudozni.
Minek is nevezzelek? Első szerelem? Igen, talán ez lenne a megfelelő kifejezés... hogy egy hozzám hasonló úrigyerek is képes őszinte szerelembe esni? Nehezen, de megtörtént. Személyiséged megnyerő volt számomra... gyengéd, mégis olyan temperamentummal ruházott fel a sors, amely végett egyszerűen nem tudtam csak úgy elsétálni melletted. Hogy milyen vagy még ezek mellett? Makacs... mindig más. Egyszer heves, másszor nyugodt... soha nem tudtam, mit várjak tőled. Két éve ismertelek meg, New Orleansban, az egyetemhez közeli kis bártban, amelyet iszákos apád helyett vezettél a nagynénéddel. Kis 19 éves fruska voltál, a férfiak szemérmetlen kereszttüzébe kerültél folyton folyvást. Ennek a bárnak pedig gyakorta voltam vendége én magam is. Eleinte titkoztatos lánynak tűntél, ezért is keltetted fel érdeklődésemet. Ember voltál, ártatlanságod szinte vonzotta a szememet, és kíváncsiságomat, mely addig nem csillapodott, míg meg nem tudtam, hogy az anyád kiskorodban meghalt és az apáddal kell együtt élned, aki alkoholizmusa miatt nem félt téged a kezével fegyelmezni. Boldoggá tettél az őszinte mosolyoddal, a szemeid csillogásával. És ami a legfontosabb volt, hogy viszont szerettél. Míg el nem hagytalak, miután kiváltottam a vérfarkas átkomat... méghozzá az apád megölésével, miután megpróbált ismét kezet emelni rád a jelenlétemben. Akkor még nem is sejtettem, hogy te is hordozod ezt a gént. Nem tudtam kockáztatni. Mennem kellett. De vajon meddig lesz elég nagy a világ ahhoz, hogy útjaink ne keresztezzék egymást ismét? Pm-ben minden mást szívesen egyeztetek. *.*
| Várjuk • | Andrew T. Armstrong |
| |
|
|