|
Elküldésének ideje ♛Szer. Ápr. 08, 2015 12:02 am Ugrás egy másik oldalra ♛ | damian alexander leighton Státusz • | ÁTVEHETŐ | Faj • | Vámpír | Kor • | 286 | Play by • | Dylan O'Brien | Ismertető • | Keresem az egyetlen, hű barátom. Kettőnk kapcsolata nem éppen egyszerű. A folytonos csipkelődés nélkül nem is lenne ugyanolyan az életem. Most, hogy ember vagyok egyedül téged érdekel őszintén a sorsom és minden követ megmozgatsz azért, hogy újra a régi formámban lehessek. Emellett még édesapa is vagy, amivel én még nem vagyok tisztában, mert még azelőtt változtattalak át, hogy elcsábítottál volna egy gyönyörű boszorkányt, aki már évszázadok óta alulról szagolja az ibolyát. A kapcsolatod próbálod rendbe hozni a fiaddal Ryan-nel, ugyanakkor a megközelítését újdonsült kedvesén Scarlett-en keresztül tervezed. Talán rájössz, hogy menthetetlen ez a helyzet és jól döntöttél, hogy akkor ott hagytad a fiadat a nyomorban hátra sem nézve, de az is lehet, hogy rájössz mekkora hibát követtél el. Mondjuk ez engem mit sem érdekel. Csak érd el, hogy vámpír legyek és akkor nagyon jóban leszünk.
// a karakter státuszát azért írtam átvehetőre, mert egy nekem pm-ben küldött kezdő után az előző user megadja a karakterhez az adatokat. nem szükséges karakterlapot írni, de az sem baj, ha írsz. a pb változtatható a név örülnék, ha maradna, hiszen már a játéktéren - habár csak egy játék erejéig - megfordult karakterről van szó. pm-ben minden kérdésre válaszolok.
| Várjuk • | Katherine Pierce, Scarlett Alessa Rayne (Ryan Odair, ha előtted megérkezik) |
| |
|
|