|
Elküldésének ideje ♛Vas. Feb. 22, 2015 7:48 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | |
|
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Dec. 27, 2014 8:14 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | Mariana ... Státusz • | SZABAD | Faj • | ember esetleg boszorkány | Kor • | 35-40 között | Play by • | Jessica Chastain | Ismertető • | A keresztnév szeretném, ha maradna, a PB pedig alku tárgya, de örülnék Jessica-nak. Az összes többi rád van bízva. Nem szeretnék szerelmespárt belőlük, inkább csak elmélyült kapcsolatot, de egyelőre semmi többet. Az előtörténetemben említettem pár dolgot a karakterről, amit lentebb el is olvashatsz!
''Látszólagos halálom után kis ideig egy nő társaságát élveztem, aki ápolgatott és akinek véréből ihattam, ha épp arra volt szükségem. Kegyes döntést hoztam pár hete, ugyanis elengedtem őt. Adtam neki egy zsák pénzt, és kedvesen megkértem őt, hagyja el az országot... Nem tette meg, hanem itt maradt. El kellett volna fogadnia a pénzt, és sietve távoznia. Segítségét ajánlotta, miszerint bármit megtesz, csak ne kelljen magányosan kóborolnia a világban. Nem ellenkeztem mégsem. A nő, kinek kedvessége már öklendezést vált ki belőlem, mégsem csak egy nő. A neve csodaszépen csilingel. Mariana. Megjegyeztem, és nem csak azt mondom neki, hogy gyere ide, vagy te. Hanem a keresztnevén szólítom őt. A makacssága a lányomra emlékeztet, tán pont ez, ami megfogott engem. Nem érzek iránta semmit, amit könnyen bevallhatnék. Csak egy nő. Vagyis egy kincs, ha emberségemet kimutatom.'' | Várjuk • | Én. |
| |
|
|