Ember •• A legerősebb vagyok mind közül, ne bízd el magad ⊂ my only hope for happiness
⊂ mayor of seattle, leader of the Council
|
A poszt írója ♛ Cora Bouchard-Taylor Elküldésének ideje ♛Szomb. Dec. 06, 2014 2:51 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | |
|
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Dec. 03, 2014 7:45 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | Jocelyn ---- | FAJ Vérfarkas(Vadász) KOR 21 Play BY Gage GolightlyStátusz Szabad Ismertető
// A név és a play by változtatható, de ha megérkeztél, akkor mindenképpen dobj meg egy PM-el. Te lennél az én kicsi húgom, akinek a létezéséről még csak fogalmam sincs. Édesanyánk is azt hitte, hogy meghaltál a születésed után és nem sokkal azután menekült el velem mindössze két évesen. A nevünk mindkettőnkre hatalmas veszélyt jelent ezért te is tisztában vagy azzal, hogy a Wheller nevet soha többé nem használhatod, ha még meg akarod tartani az életedet. Most pedig, hogy rájöttél ki is vagyok én úgy gondolod itt az ideje a családi kupaktanácsnak és beavatni a másikat, hogy ki-min ment keresztül az elmúlt évtizedekben. Arra is szeretnél megoldást találni, hogy minden nyomj megsemmisüljön, ami az embereket hozzánk vezetheti, hogy mi lennénk a Wheller család megmaradt leszármazottjai. // a karakterlapom elolvasása ajánlott. bárminemű kérdés esetén privát üzenet formájában fel lehet venni velem a kapcsolatot. |
|
|