|
A poszt írója ♛ Lucas E. Osborne Elküldésének ideje ♛Hétf. Nov. 03, 2014 6:15 am Ugrás egy másik oldalra ♛ | Odette --- | FAJ vérfarkas Kor 22 év Play BY Lea Michele Státusz SZABAD Ismertető
// a név teljes mértékben alakítható, a testvérségünk ellenére sem biztos, hogy ugyanaz a vezetéknevünk, látva a családi viszonyunkat A play by is alkudható, ha nem tetszik : )Ő a húgom. Viszonyunk nem éppen virágzó, tekintve, hogy nem együtt nőttünk fel. Ő szüleinkkel maradt Londonban, míg én egykoron megszöktem onnan. Ugyan jó a viszonyom a családommal ettől eltekintve, de ő mégis úgy tekintett rám, mint valami méregre, mely felemésztette a családját, a szeretetet, és mindent, melyet ő kapott volna. Vérfarkas átkát hamar kiváltotta, hiszen temperamentuma heves, bosszúálló. (nem szeretném megszabni, hogy kit milyen körülmények között ölt meg, ez megalkotóra van bízva). Azonban most, hogy minden egyes vérfarkasra nagy szükségem lehet... őt is New Orleansba hívtam. Ő a vérem. A legerősebb láncszem lehet abban, amit megvalósítani készülök. |
|
|