Ember •• A legerősebb vagyok mind közül, ne bízd el magad ■ my girl on the fire
■ actually - mystic falls
■ lawyer and teacher in one
|
A poszt írója ♛ Bryan L. Foster Elküldésének ideje ♛Szomb. Júl. 18, 2015 9:35 am Ugrás egy másik oldalra ♛ | |
|
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Okt. 24, 2014 8:24 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | Evangeline Sutter | FAJ vámpír KOR max. 150 PLAY BY Katie Findlay Státusz SZABADIsmertető
Ó, szívem pici csücske... Vagy inkább az ellenségeim közé tartozol? Tudom, utálsz, mert megmentettem a hülye kis életedet jó sok éve... Láttam benned valamit, és akkor éppenséggel emberbarát üzemmódban voltam, mikor te véget akartál vetni az életednek. Egykor boszorkány voltál, nagyon komoly és elhivatott voltál, sok minden érdekelt ezzel kapcsolatban. Csak, hogy te valamiért úgy döntöttél, véget vetsz a viszonylag normális életednek, bár az igazságot csak te tudod. Senki más. Miért akartad megölni magadat? Ki miatt tévedtél erre a szörnyűséges útra? Mindig a jogi pálya iránt érdeklődtél, de ez az egész vámpírrá válásod változtatott ezen? Gyilkos ösztöneid győztek? Vagy nem lettél egy elmebeteg szörnyeteg? Ezen kérdések megválaszolását a megalkotó fantáziájára bízom. // infomorzsa: A kjellem, előtörténet, kor teljesen a megalkotóra vár. Nem szeretném megkötni, szóval tiéd a pálya. A PB-ajánlatom Katie Findlay, de ez is változhat, ahogyan a név is. Dobj egy pm-et, ha megérkeztél! |
|
|