Whatever anyone does or says,
i must be emerald and keep my color

Megosztás

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Szept. 18, 2015 4:13 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

to Elena
I know you?  
Semmi szükségét nem éreztem annak, hogy rejtegessem a valóságot. Pláne nem előtte, aki pontosan tudta, hogy a város nem az a város, ahol állattámadások hada történik. Alapítócsaládból származott, ismerte minden előnyét és hátrányát a szülővárosának. Sajnos én több hátrányát láttam a létezésének, mint előnyét, de nem tehettem róla, nem én költöztem ide azzal a szándékkal, hogy sokak számára nyílt titokként csapoljak le idegeneket, pusztán az éhségem miatt. Szívesen láttam volna mások gondolataiba, jelen pillanatban az övébe is, de egyenlőre nem tartottam attól, hogy ilyesmire sor kerülne. Kizárt, hogy bármilyen képességem lenne, arról már tudnék. Öltem, nem vagyok farkas, nem vonz a Hold. Nem látom a szellemeket, nem vagyok boszi, sőt, tárgyakat sem tudok mozgatni. Nem szomjazom a vért, de szívesen látom a kezemhez tapadni. Ez egy vadász legjobb jellemvonása. És napról napra könnyebb szembe nézni a világ borzalmaival.
-Kellene?-érdeklődöm, meglep a reakciója, de a jelek szerint én is megleptem azzal, amit mondtam. Ez volt a célom, bár nem gondoltam, hogy ennyire jól fog sikerülni. -Ne mond, hogy nem tudsz róluk, az lehetetlenség lenne.-csapok le a lehetőségre, a lehető leggyorsabban, és őszintén szólva azon lepődnék meg a legjobban, ha valóban így lenne, és tényleg a tudatlanok világában élne.
-A sajnálat nem sokat segít, de kösz.-vonok vállat, a legkevesebb jelét sem mutatom annak, hogy fájdalmam mélysége mekkora, megtanultam kezelni, elrejteni az elmúlt évek alatt. Mára könnyen beszélek róla, arról, ami történt, amit láttam, mert tudom, hogy nem vagyok bolond, régen viszont egészen máshogy volt minden. Nem beszéltem napokig, csupán csendben ücsörögtem a szobámban, várva a pillanatot, hogy elmúljon minden. Majd egy szép nap sikerült eltemetnem magamban a fájdalmat, és palástolni a gyűlölettel, ami fűtött.
Kérdésére bólintok, és próbálom leolvasni arcáról, mit gondolhat, de nem sokra jutok.
-Egy név. Van ötleted?-csapok le ismét, hangom nem követelőző, inkább kíváncsi, és a céltudatosságtól kezdve a magabiztosságig, minden tökéletesen érződik benne. Nem csak arcom mutatja hát, hogy eltökélt célom a múltam lezárása, amihez muszáj az az egy név, aki miatt idáig jutottam. Aki miatt szinte elfelejtettem, hogy ki vagyok. De azt is sikerült semmisnek tekintenem, hogy ki voltam. Csak ürességet éreztem sok ideje már, amit külsőm tökéletesen palástolt, s csupán egy lánynak néztem ki a sok közül.
-Tehát tényleg egy alapító család, így ismerheted őket. Jól gondoltam.-mosolyom széles lesz, és kedvességet árasztok magamból, hálát, amiért végre több mindent ki tudtam belőle csikarni, mint amire elsőre számítottam. Mi még jóban lehetünk.
Az ékszer, amit nagy becsben tartottam, egyre több rejtélyt tárt elém, de a megoldása felé is egyre jobban közeledtem.
-Ismerős a szempár?-vonom fel a szemöldököm, majd hátrébb húzódom összevont szemöldökkel, és arcomra eddig nem látható düh, kételkedés és érdeklődés, kíváncsiság édes elegye szökik.-Te most arra gondolsz, hogy... Nem, az kizárt.-nagyot nyelek, és érzem, hogy az elnyomott énem menthetetlenül beleesik valami csapdába, és szinte rettegni kezdek. Ez lehetetlen, kizárt és lehetetlen megint csak...
music:Big Girls Cry|words: 465 | :hug:
Vissza az elejére Go down

Ember •• A legerősebb vagyok mind közül, ne bízd el magad
Cora Bouchard-Taylor
Keresem :
my only hope for happiness
Büfé - Page 2 Ac175eb70cfd08fed11773123e0bbb82

Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :
⊂ mayor of seattle, leader of the Council

A poszt írója Cora Bouchard-Taylor
Elküldésének ideje Szer. Okt. 21, 2015 7:47 pm

- Eléggé... felvilágosult vagyok "érdekes dolgok" terén - köszörültem meg a torkomat. Nem akartam letagadni, de azt sem vallottam volna be, hogy egy vagyok azok közül, akik megölték a barátait. Vagy... aki megölte a barátait, hiszen a vámpír sem egy nagy falkalény.
Ahogyan ránéztem, próbáltam rájönni arra, vajon szándékosan ilyen-e, vagy nem. Bár valószínűleg elég sok gondolkodás kell ahhoz, hogy valaki azt akarja elhitetni a másikkal, mennyire nem érdekli már, ami történt. Talán ez nem a legjobb kifejezés erre az egészre, hiszen nem élhet örökkön örökké a múltban. És nagy eséllyel pontosan abban a fejezetben tart ő jelenleg, ahol én tartottam a szüleim halála után... mégis, ő annyira de annyira kiegyensúlyozottnak tűnik, és talán emiatt következtettem arra, hogy erős lány, és meg fogja oldani azokat a dolgokat, amiket rá fognak mérni a jövőben. Mkindenesetre nem lennék azon vámpír helyében, aki megölte azokat a bizonyos barátokat, mert Laura tekintetében eléggé égett az a bizonyos tűz... kegyetlen sors vár arra, aki elintézte az életének egy fontos szegmensét. Nem fog megbocsájtani, nem. És tényleg ennyire idegesebb lettem: mi van, ha Damon vagy Stefan tette? Már megtanultam abban a félelemben élni, hogy nem vagyok ott minden pillanatban velük. Hogy... bármikor ölhetnek, majd titkolhatják el előlem, amit tettek. De a francért is, miért nem mennek a városon kívülre?
De az utolsó pillanatban végül megráztam a fejem. - Nem. Nincs ötletem arra, hogy... kinek a neve jöhetne szóba. - Csak bíztam abban, hogy jól tudok hazudni, de ha túl jó emberismerő, akkor már talán itt lebuktam. Soha egyetlen percig sem fordult meg a fejemben,hogy akárt Damont, akár Stefant valaki előtt felfedjem vagy bemártsam. Mindkettejüknek megvan a maga keresztje, de ostobaság lenne tőlem, ha életem szerelmének az életét kockáztatnám.
Nem akartam nagyokat mondani. Azt sem akartam, hogy azt higgye, hogy valóban van még családja, és ez az ékszer nemcsak véletlenül került hozzá. - Stefan és Damon Salvatore családja terebélyes. És messzire nyúlnak vissza a gyökerei - köszörültem meg a torkom. Hirtelen elkapott a frász, hiszen még soha nem kerültem közel egy Salvatore ivadékhoz. Már ha ő az egyáltalán, és ez az ékszer nem egy lopott csecsebecse. Már bármi megeshet ebben a szemét világban. - Miért tartod kizártnak? Bármi megtörténhet, nem? - dőltem hátra én is, és már nem remegett a hangom. Emlékeztem arra, hogy én is úgy nőttem fel... ahogyan valószínűleg ő is. A szüleimet szülőknek hittem, majd nemrég kiderült, hogy soha nem voltak azok, biológiailag legalábbis nem.  

:bb:
our first meeting

laura & elena

©

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Május 18, 2016 4:25 pm
Agatha && Levi
what the bloody hell are you doing here?
Ez volt a kedvenc elfoglaltságom. A büfében lógni, miközben az órarendem szerint előadáson kéne ücsörögnöm. De nem sok kedvem adódott ahhoz a kiszáradt torkú némberhez, és ő sem szívlelt engem túlzottan. Arra pedig főleg nem vágytam, hogy ha eldurvulna a helyzet, rám borítson valami folyékony nitrogént - persze szeretetből. Mert értelemszerűen itt mindenki imádott engem. Kivéve aki nem. Felépítettem a saját kis birodalmamat, miután el kelett húznom New Yorkból Cara halála miatt. A múltam viszonylag elcsendesült, nem kísértett, nem köszönt vissza... helyet kapott az új élet reménye. Imádtam ezt az egészet. Az új barátaimat... az új reményeket, még ha sokan nem is nézték ki belőlem, hogy szerettem tervezgetni a jövőmet, csak nem olyan halálos komolysággal mint mások. Nem voltam menetrendhez kötve, és ezt a szabadszelleműséget sokan nem tudták elviselni, de pont nem érdekelt mások véleménye. Nyilvánvalóan ha ezt a filozófiát nem fogták fel vagy nem tudták megérteni, nem volt helyünk egy baráti társaságban.
Kiittam a kólás doboz utolsó kortyát is, majd nagyot sóhajtva visszatettem a tálcára az összenyomott változatát. A büfés csaj már tudta a nevemet, elég gyakori vendég voltam errefelé, általában vagy itt, vagy a kollégiumi szobában múlattam az időt, ha nem voltam hajlandó bejárni előadásra. Persze volt, amikor nem dönthettem, muszáj volt tiszteletemet tennem, elvégre a kirúgással én sem játszhattam olyan szabadon.
Felálltam, hogy leürítsem a tálcát, és miközben a kukába dobáltam a holmikat, akaratlanul is észrevettem, hogy a büfés kislány engem bámul. Nem zavartattam magamat, felé fordultam, szemtelenül rákacsintottam, mire észrevette magát, és elfordult. Szinte láttam a pírfoltokat az arcán megjelenni, erre halk nevetés bukott ki belőlem, de ez is csak addig tartott, míg oda nem értem a büfé bejáratához, és a bugyiszaggató röhögés közepette bele nem ütköztem valakibe.
Nem voltak sokan a helyiségben, talán nem volt meglepő, hogy úgy tűnt, mintha megfagyott volna a levegő. Agatha állt velem szemben. Mi a francot keres itt? Az első, ami beugrott, hogy... be akar köpni, hogy itt vagyok, és ez az új helyem. Cara a barátnője volt, nyilván nem engem akart pátyolgatni. - Öhm... - kezdtem bele, de nem tudtam, mit is mondhatnék. Láthatta az arcomon a gondolatmenetemet. Kicsit sem tetszett, hogy itt látom. Nem akartam ismét menekülni. Belefáradtam.

●●  by lena

Bryan L. Foster
Büfé - Page 2 Tumblr_inline_oes899D2Hj1utzj8e_500
Keresem :
■ my girl on the fire
Büfé - Page 2 Tumblr_ocqqi45N831vr5m5eo1_250
Hobbi & foglalkozás :
■ lawyer and teacher in one

A poszt írója Bryan L. Foster
Elküldésének ideje Hétf. Aug. 01, 2016 6:08 pm
- Folytatás folyosókról -

- Főleg annak, aki változni akar. - Talán annak idején még úgy gondoltam, hogy igen, Amerika a lehetőségek országa. Még gyerek voltam, de ahogy lassan felcseperedtem, rá kellett jönnöm, hogy az a bizonyos álom csak azoknak jár, akiknek van mit a tejbe aprítania. Itt sincs kolbászból a kerítés, a rengeteg bűncselekmény kapcsán pedig még inkább bevezetést kaptam abba, milyen is ez a világ. Nem mondanám, hogy féltem tőle. Mert ahogy a nő mondta, az lehetek, aki akarok... ezért pedig már megérte, mert egy dologban biztos voltam. Nem akartam az a Bryan lenni, aki egy évvel ezelőtt még a bérelt lakásának nappalijában vonyított, a kanapén görnyedve, és legnagyobb öröme egy vödör vodka volt. Ebbe nem akartam visszaesni. Talya sokat segített, de ő sem volt ott mindig. Aztán meg már... egyáltalán nem volt ott. Sem Ebony. Sem a gyerekeim. Sok gondot okoztam saját magamnak, csak mert igazából minden lehetőséget elszalajtottam az elmúlt évtizedben. Elveszítettem önmagamat, azt, aki lenni akartam, mikor letettem azt a bizonyos esküt... sok megbánnivalóm volt az életben, és azt hiszem, a válás utáni időszakban mindent, ami a lelkemen száradt, meggyóntam.
Átvettem a névjegykártyát, egy ideig figyeltem a rányomtatott betűket, majd bólintottam. - Nem annyira izgalmas az a történet, mint amilyennek első hallásra tűnhet - mondtam egy kisebb mosoly kíséretében, majd az arcomhoz nyúlva végre leszedtem a szemüveget. Kezdett zavarni, ráadásul csak olvasásnál szerettem használni, Virginia arcán pedig éppen nem volt olyasmi, amit olvasni kellett volna.
Bólintva vártam ki azt a pár percet. Ezidő alatt szemügyre vettem a dolgozatokat, amelyek a kezemben pihentek, és beeolvasva egy-kettőbe, hát. Rá kellett jönnöm, hogy szörnyen hosszú este előtt állok. Egy valami nem más Amerikában sem. A fiatal elmék naivitása. Márpedig... ebben a hivatásban tűrni kell, hogy a gyermeki naivitást kiölik belőlünk. Én is végigültem ezt a pár előadást, talán ha nem így történik, nem én gondoskodtam volna arról, hogy a saját testvérem börtönben rohadjon tizenkét évig.
Az ajtó hangjára ismét odafordultam, a mosoly pedig még továbbra is ott időzött az arcomon. Megkönnyebbültebb volt, mint mikor bement. - Minden hivatalos helyzet más és más. A stressz és az izgalom teljesen normális - mondtam. Én is ideges voltam minden tárgyalásomon. Néha még az előadóteremben is az vagyok. Ez már hétköznapi jelenség. - A büfében remek kávét adnak - tettem hozzá, majd elindultam, hogy ezúttal az odavezető utat mutassam meg neki. - Úgy döntöttek, hogy szükség lesz a segítségére az iskolában? - kérdeztem aztán. Elég nyilvánvaló volt, hogy sikeres üzletet kötöttek, hisz nem volt feldúlt, nem kapkodott, és nem rohant el. Ez már elég árulkodó volt.

©

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Aug. 18, 2016 2:22 pm

from Rey
•• Hangulatzene ••

Vizsgák és vizsgák, jaj de utálom már én ezt. Nem értem már miért csinálom. Talán még mindig bizonyítani akarok anyámnak, vagy nem tudom,de anya meghalt, jó lesz ezt felfogni. Nagyon álmos vagyok, és talán már idejét se tudom, hogy mikor aludhattam rendesen, szerintem a szervezetem se tudja. Hát az egyetem nem olyan, mint a közép suli, sokkal rosszabb.
- Mit adhatok? - Szólt hozzám egy hang, ami kizökkentett engem és megrezdülve, vékony kis hangon válaszoltam...
- Egy erős kávét.- Majd megköszörültem a torkom. Elbambultam, ahogyan a kávé gép elindult a jól bevált hangján, bámultam, ahogyan csepeg és ahogyan gözölög, a szemeim feladták. Nem kényszerítenek már arra, hogy lecsukodjanak, csupán már engedelmeskednek.
- Köszönöm. - Nyújtja a hölgy a nedvet, amire vártam. lassan elvánszorgom az asztalhoz, amit kipéciztem magamnak, és levetem magam a kemény székre, mint egy krumplis zsák.

Bele kortyolok a kávémban, majd jól megégetem a nyelvem, de erőm sincs reagálni rá, csak leteszem, és bámulok magam elé. Csend van, édes csend. Nem hallom, hogy mások, hogyan szenvedek mellettem doga közben vagy nem látom az izzadt, verítékes arcukat. Élvezem a csendet, amit magamnak teremtettem, csak kérdés, hogy meddig marad ez így.

to Suzanne
•• Megjegyzés  ••©

Suzanne Bishop
Büfé - Page 2 Tumblr_inline_n6bc6i7ii31sxajs2
Büfé - Page 2 Tumblr_pnpb6tyBEs1x8oosvo3_r1_250
Keresem :
Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :
↷ journalist

A poszt írója Suzanne Bishop
Elküldésének ideje Csüt. Aug. 18, 2016 3:00 pm

from Suzanne
•• Hangulatzene ••

Régóta nem tettem már be a lábamat iskolába, még annak ellenére se, hogy a legtöbb korombeli még mindig az iskolapadokat koptatja. Mindig is jó tanuló voltam, így korábban végeztem el mindent, meg amúgy is remekül berobbantam már az újságírásba, így nem állt szándékomban újra visszaülni és tanulni, vagy talán majd jövőre. Most éppen elég volt ez is, hiszen az életveszély, a különféle beépülések mellé nem túlzottan fért volna bele egy merev órarend, de most mégis itt voltam, hiszen gyilkosság történt, ami elég látványosan sikerült az iskola falain belül. Ha jól tudom, akkor az egyik tanár halt meg, a rendőrség nyomóz, a kiadó cikket akar, így mi mást tehettem volna, mint azt, hogy cserediáknak adjam ki magam. Eddig egészen jól ment, mindenki elhitte a történetet, hogy Európából jöttem, de többet eddig senki nem húzott ki belőlem. Inkább a csendes és ártatlan lánykát aggatták rám, de én ezt nem bántam, hiszen néha hallgatni jobb, mert olyan dolgokat is megtudhatunk, amiket amúgy nem.
Szinte még hajnal volt, amikor megpillantottam valakit üldögélni az egyik asztalnál. Korábban is láttam a lányt, de sose beszélgettünk még. Hmm, talán ő tud valamit, hiszen a magányos farkasok sokszor többet tudnak, mint azt valaha gondolnánk.
- Szia! Esetleg szabad ez a hely? – pillantottam a vele szemben lévő székre, miközben a poharamat szorongattam én is. Ha igen volt a válasz, akkor könnyedén foglaltam helyet. – Nem tudsz aludni? Esetleg amiatt, ami pár hete történt? – kérdeztem meg óvatosan. – Én még új vagyok itt, de hallottam, hogy mi történt érkezésem előtt nem sokkal. – az együttérzés pedig könnyedén kivehető volt a hangomból. Színjáték, az élet maga egy nagy színjáték, vagyis legtöbb esetben.

to Rey
•• 40 ••©️

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Aug. 24, 2016 3:45 pm

from Rey
•• Hangulatzene ••

Csendes magányoomban szürcsölgetem a kávémat, és azon gondolkodom, mikor változik az élet? Egy pasi sem ártana, de nekem arra időm, energiám nincs. Múltkor is nagyon csalódtam abban az eladóban, már a neve is homályba merült.

Mély melankóriám közepette jelent meg egy szőke szépség, hatalmas szemeit rám vetette, és én nekem újra le kellett játszanom a fejemben, hogy mit is mondhatott, mert az agyam elött egy vas függ9ny volt abban a szituban.
- Persze, persze. - Mondom egy kis mosoly kíséretében, és igyekszem kedves lenni, de még magam se tudom kotrolálni.
- tudnék, ha lenne rá időm. - Mosolyogtam, majd megdörzsöltem a szemem.
Hirtelen nem tudtam mi történt, de aztán már értettem, nem tanított engem a tanár így nem ismerhettem, de sok lány szíve meghasadt, már értem a jobb jegyeket.
- Részleteket, nem tudok, de mesélj te mit tudsz. - Kezdek bele a pletykába nagy hévvel.

to Suzanne
•• Megjegyzés  ••©

Suzanne Bishop
Keresem :
Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :
↷ journalist

Elküldésének ideje Szer. Aug. 24, 2016 4:21 pm

from Suzanne
•• Hangulatzene ••

Türelmesen vártam arra, hogy válaszoljon a kérdésemre, pedig ritka az a pillanat, amikor a helyfoglalással kapcsolatban adok választási lehetőséget az illetőnek. Lehet, hogy bunkóság, de egy újságírót eleve nem mindig szívesen látnak egy-egy asztalnál, így ha mindig adnék lehetőséget arra, hogy nemet mondjanak, akkor nem lennének cikkeim. Bár legtöbben nem is tudják vagy néznék ki belőlem, hogy az vagyok. Fiatal külső, kedves és bájos arc, barátságos tekintet, ahogyan segítőkészség is sok esetben jellemez.
Barátságosan pillantottam az ismeretlen lányra is, vagyis annyira nem volt az, hiszen kicsit nyomoztam utána, ahogyan jó pár diák után is. Legalább a neveket és a származást nem árt tudnom, ha információkat akarok szerezni, hogy egy újabb cikk jelenthessen meg Ambrosia neve alatt.
- Nincs időd? A vizsgaszezon még el se kezdődött, vagy csak pótvizsgára vársz így a tanév hajnalán? – pillantottam rá érdeklődve, hiszen meglepett eléggé a következő szavaival. Később óta vagyok itt, de nekem kellene tudnom az esetről? Merre élt ez a lány, netán a Marson? Mindenki erről beszélt, illetve a zsaruk is jó pár napon át itt szambáztak, bár még néha most is. – Azt hallottam, hogy a történelem tanárt ölték meg, de nem akárhogyan, hanem mintha valami áldozatot mutattak volna be. Lehet kicsit túl jól sikerült az óra és valakit megihletet? – gondolkoztam hangosan, de azért érezni lehetett, hogy megvetem azt, aki ilyet művel egy védtelen emberrel. – Tényleg semmit se hallottál róla? – pillantottam rá kíváncsian, majd pedig belekortyoltam az italomba, hogy kicsit átmelegedjek és jobban felébredjek.

to Rey
•• 40 ••©️

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Szept. 24, 2016 1:43 pm

from Rey
•• Hangulatzene ••
Megforgattam szavain a szememet, és bele merültem a kávém habzó élményeibe ismét. Lábam idegesen járni kezdett a lábam.
- Nem csat az egyik tanár már most a nyakamon van. - Mondom idegesen, de nem a lányra vagyok, csupán a tényre. Az irodalom tanárom nem tudom, hogy miért ilyen velem, nem értem, hogy miért nem kedvel. Talán mert jó jegyeim voltak mindig talán, mert soha nem élem azt az életet, amit kéne egy egyetemistának, nem tudom.
Tudtam pár dolgot láttam is beszélgetni egy lánnyal, és láttam, ahogyan valami furcsa van annak a lánynak a szemével, de nem törödtem vele, szerintem az csak az álmosság volt.
Kicsit megrezzentem, amikor ismét megkérdezte. Nem tudok jól hazudni.
Nagy levegőt vettem és úgy éreztem pletyálok, de hát ha így szerzek egy barátot.
- Valami lánnyal láttam, akinek furcsa volt a szeme. - mondom, majd megrázom a fejem.
- De lehet csak fáradt voltam. - mondtam, majd lesütöttem a szemeim.
- Amúgy Rey vagyok. - Igyekszem barátkozni a szőke szépséggel.
to Suzanne
•• Megjegyzés  ••©

[/quote]

Suzanne Bishop
Keresem :
Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :
↷ journalist

Elküldésének ideje Vas. Okt. 02, 2016 11:56 am
Nem értettem, hogy mi lehet a gond, vagy miért kell már most ennyire tanulnia. Talán, ha anya élne még mindig, akkor lehet, hogy most készülnék én is a diplomámra, vagy ha Declannal nem történik az a baleset. Megannyi lehetőséget rejt az élet, hogy utána könnyedén húzza keresztbe az álmainkat és egy teljesen idegen helyzetben találd magad, amivel eleinte nem is tudsz mit kezdeni. Félsz és egyedül vagy… Évek teltek már el, én pedig minden papír nélkül lettem sikeres az újságírók körében. Erre pedig a mai napig büszke vagyok, de valahogy még mindig hiányos az életem és leginkább arra vágyom, hogy Declan végre újra felébredjen és újra velem legyen. Hiányzik… A gondolataimból a lány szavai szakítanak ki.
- Részvétem… - csak ennyit mondok, hiszen ez a szokás, nem? Vagy valahol nagyon lemaradtam abban, hogy milyen farkas törvények uralkodnak ezen a vidéken, vagyis intézményben.
Persze, hogy nem hagyom ennyiben a dolgot. Biztosan látott valamit és szemmel láthatóan igazam is volt. Kíváncsian kapom fel a fejemet a poharamtól és úgy fürkészem őt, mint aki a lelkéig akarna látni. Gyerünk, mesélj kislány.
- Furcsa volt a lány szeme? Mármint pontosabban? - ez még nem sokat árul el arról, hogy mégis milyen fajúban kellene gondolkozni. Szerintem ő semmit se tud arról, hogy milyen világban is élünk, de néha én is szívesebben lennék tudatlan.
- Örülök a találkozásnak, Suzanne. – mutatkoztam be én is egy kisebb mosoly keretében, ha már én lennék a barátságos új diák, vagy mi a manó. Pedig jobban örülnék egy ágynak, hiszen túl korán van.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Jan. 29, 2017 2:56 pm

Ebony && Lyla
az egyik legfontosabb lecke az életben, hogy megtanuljunk veszíteni, majd talpra állni
Furcsa volt annyi idő után vissza térni a kollégiumba, hiszen hetek óta Mystic Fallsban töltöttem a napjaimat az újdonsült barátnőm Shay társaságában, és egy régi jó baráttal, Lestattal.
Olyan furcsa, hogy Shay előtt milyen hamar megnyíltam, hiszen akkor, azon a napon még csak pár órája ismertem, még is beavattam az életem fontosabb mérföldköveibe, elmeséltem neki, hogy mi történt a szüleimmel, hogy magamat okolom a haláluk miatt és azt is elmondtam neki, hogy a mai napig nem tudtam feldolgozni és túllépni azon a tragédián ami pár évvel ezelőtt történt.
Nem bántam meg azt, hogy akkor, azon a napon egy kicsi nosztalgiázás kedvéért bementem a Mystic Falls-i suliba, mert, ha nem megyek, akkor Shayt nem ismerem meg, kevesebb lennék egy rendkívüli jó baráttal, de legfőképpen akkor lehet, hogy a lány már nem élne. Sosem értettem a vámpírokat, miért fontos az, hogy megöljék azt az embert akiből isznak? Miért nem lehet pár kortyot inni valakiből majd megigézni az adott személyt, hogy felejtsen el mindent és elsétálni onnan? Megvetem az e fajta vérszívókat, pedig félig-meddig én is vámpír vagyok, de az tény és való, hogy sosem iszom emberből, csak is tasakos vért iszom. Bár az is igaz, hogy én nem szorulok rá annyira a vérre, mint a többiek, hiszen nekem elegendő hetente egyszer innom 1-2 tasakkal és meg is van oldva, kibírom egy hétig és én ezt nem is bánom. Nem szeretem, hogy félig vámpír vagyok, amennyire csak tudok, emberi életet élek.
Miután vége van az óráimnak, felmegyek a koli szobámba, lepakolom azokat a könyveket amikre nincs szükségem, csak hármat tartok továbbra is a kezembe, majd lemegyek a campusra, bemegyek az egyik büfébe, veszek magamnak egy pulykás szendvicset és egy kólát, majd leülök az egyik asztalhoz, kinyitom a könyvemet és a füzetemet, elkezdek jegyzetelni és közben tanulni is.

xxx●● 40 ●●  ©️

Vámpírboszorkány
Ebony Tate-Smith
Büfé - Page 2 Tumblr_ol8bpmGda01sasfc6o1_250
Hobbi & foglalkozás :
i'm trying to be okay ✤ ✤

A poszt írója Ebony Tate-Smith
Elküldésének ideje Szomb. Feb. 18, 2017 11:21 am
Lyla && Ebony

Egyre kevesebb türelmem volt a főiskolához. Amíg jogot tanultam, sokkal szívesebben ültem az órákon, mint otthon, bármilyen abszurd dolog is ez. Szerettem, amit csináltam, nem vettem észre az idő múlását, miközben tanultam vagy a gyakorlatokra készültem és volt idő, amikor legszívesebben elbújtam volna a szekrényembe a fáradtságtól, mindent összevetve jól éreztem magam. Azt tanulhattam, amit akartam és egy olyan jövő képe lebegett előttem, amiben az elképzelésem szerint tökéletesen éreztem magam. Most nagyon távol álltam attól, hogy ideálisnak, sőt, egyáltalán jónak festhessen le a helyzetemet, de megpróbáltam kibírni. Mégsem ülhettem otthon, elvesztegetve az időmet és semmit sem csinálva.
A Lyla-val közös kollégiumi szobám üres volt, amikor felmentem az óráim után. A lány cuccai az ágyán voltak, de neki nyoma sem volt, így néhány felesleges kör megtétele után úgy döntöttem, hogy inkább elindulok és szerzek valami ennivalót. Nem volt kedvem egyedül a szobában ücsörögni és nagyon éhes is voltam: jobbnak láttam valami emberi táplálékot magamhoz venni, még mielőtt az éhségem jellege megváltozna és veszélyessé válnék az egész campus számára. Az ég sem lelte a kedvemet, ahhoz sem éreztem huzalmat, hogy elinduljak bevásárolni és összecsapjak magamnak valamit, ezért legegyszerűbb megoldásként a büfé jutott eszembe. Késő délutánra egy kis könyvtárazást terveztem, ideje volt ismét nekilátni annak a kutatásnak, amit mostanság kissé elhanyagoltam: még mindig nem volt tiszta előttem, miért viselt meg jobban a vámpírrá válás és szerettem volna minél többet megtudni arról, ami történt velem. Fogalmam sem volt arról, hogy egyáltalán hasznos-e könyvek között keresgélni, de jobb megoldás nem jutott eszembe.
A büfében szinte rögtön kiszúrtam Lyla-t, de mielőtt odasétáltam volna az asztalához, rendeltem egy kávét és egy melegszendvicset. Szükségem volt a koffeinre, a mai unalmas órák miatt nehézzé váltak a szemhéjaim. Kezemben az ennivalóval és a kávéval Lyla felé vettem az irányt, leültem a vele szemben lévő székre.
- Szia. – Elmosolyodtam. Kedveltem őt, aranyos lány volt. Nála jobb szobatársat elképzelni sem lehetett volna. – Nem zavarok? Nagyon belefeledkeztél a tanulásba.

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje

Büfé

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Similar topics

-
» Büfé
» Büfé
» Büfé

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
rising of the mortals :: Helyszínek :: Whitmore főiskola-

Új posztok
tekintsd meg
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm
Laurel O. Delgado
Szer. Május 29, 2019 1:28 am
Katherine Pierce
Kedd Május 28, 2019 8:31 pm
Amren Monroe
Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm
Lucille Éamon Vodova
Szer. Május 22, 2019 12:03 pm