|
| |
Ember •• A legerősebb vagyok mind közül, ne bízd el magad ⊂ my only hope for happiness
⊂ mayor of seattle, leader of the Council
|
A poszt írója ♛ Cora Bouchard-Taylor Elküldésének ideje ♛Szomb. Aug. 23, 2014 12:00 am | A játék egyszerű: az előtted pötyögő user hagy itt két lehetőséged, amelyből neked választanod kell egyet. Azt, amely neked szimpatikusabb, hozzád közel áll, és indokolnod kell egy-két gondolattal a választásodat. Első kör: vérfarkas vagy vámpír? |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Aug. 25, 2014 1:02 pm | Vámpír: éjszakai élet miatt, illetve mert titokzatosak.
könyv vagy film? |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Aug. 26, 2014 2:18 pm | Könyv, mert sokkal részletesebben átélheted a történetet, mint egy filmben, ahol körülbelül két órába próbálják bepasszírozni a dolgokat és közben elsiklanak a fontos részletek felett. Éjszaka vagy nappal? |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Aug. 26, 2014 2:35 pm | Olyan nincs hogy mindkettő? részlet kérdés. De akkor legyen; Nappal: Mert világos van, ilyenkor általában nagyobb az élet és több mindent ellehet intézni. Nyár vagy Tél? |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Aug. 31, 2014 5:18 pm | bekapcsolódom én is : ) tél : meleg, puha pulcsik, forralt bor, karácsony, jégkori, ajándékok, összebújós esték. Kell ennél több? tengerpart vagy hegyvidék? |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Aug. 31, 2014 7:16 pm | Tengerpart: Mert fürdeni jobban szeretek, mint túrázni. Imádom a tenger illatát, hegyvidéket pedig csak messziről szeretem nézni.
vihar vagy napos idő? |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Aug. 31, 2014 10:51 pm | Vihar: Valahogy közelebb áll hozzám. Szeretem nézni, ahogy villámlik. Film vagy Sorozat?
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Szept. 02, 2014 3:45 pm | Film: Nincs türelmem végignézni egy sorozatot és a legtöbbet olyan sokáig húzzák, hogy teljesen unalmas és túlcsépelt lesz.
Wifi vagy vezetékes net? |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Szept. 18, 2014 11:54 am | wifi: nem vagyok helyhez kötve vele, s gyorsabb a net is.
Kutya vagy macska? |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Szept. 18, 2014 2:44 pm | Mindkettőt imádom dögönyözni, de ha már választani kell akkor kutya. Hűségesebbek. Fagyi vagy jégkrém? |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Szept. 18, 2014 3:24 pm | Mindkettő jöhet, de jégkrémet gyakrabban eszek! Magnum! *-* Piros vagy zöld? |
| | |
∆ a man who throw me in the way of temptation
|
A poszt írója ♛ Trish Sylvie Gallagher Elküldésének ideje ♛Hétf. Ápr. 06, 2015 7:46 pm | Piros, mert az egy csajosabb szín, mint a zöld Fantasy vagy real life? |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Ápr. 06, 2015 10:15 pm | Fantasy. A valódi élet elég real life, elég abból egy is Adam Sandler vagy Jim Carrey? (vígjáték rajongóknak ajánlott) |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Ápr. 11, 2015 4:14 pm | Adam Sandler. Nagyon szerettem a filmjeit, mert mindig képes valami újat mutatni a filmjeiben.
Nyár vagy tél? |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Május 02, 2015 12:46 pm | Tél. Én rettenetesen nyár ellenes vagyok. Steroline vagy Stelena? |
| | |
mystic falls, whitmore ✤ ✤
i'm trying to be okay ✤ ✤
|
A poszt írója ♛ Ebony Tate-Smith Elküldésének ideje ♛Szomb. Május 02, 2015 1:18 pm | Stelena. A Steroline páros barátságként nekem sokkal jobban tetszett. Természetfeletti lények vagy szuperhősök? |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Május 02, 2015 8:53 pm | (Örülök, hogy nem válaszoltam az előbbire, én ilyen szépen nem tudtam volna megfogalmazni:D)
Szuperhősök !!
Súlyemelés vagy kardió? |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Május 02, 2015 9:25 pm | Súlyemelés, ofkorsz. Eleget kardiózom reggelente, hogy elérjem a buszom.. Régi vagy új? |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Május 02, 2015 10:08 pm | Régi: néha sokkal jobb elveszni a régi dolgokban. Sok érdekes dolgot meg lehet tanulni a régi dolgokról, dolgokból. Na meg a régi tárgyak sokkal jobban az ember szívéhez nőnek, mint egy új szerzemény. Fesztivál vagy színház? |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Május 07, 2015 1:28 pm | Jajj, ez egy fogós kérdés, szeretem a színházat, de ha választanom kell, akkor a fesztiválok közelebb állnak a szívemhez. Fiatalság, bolondság. Szóóóóval. FEZEN, Sziget? Kivel hol fogok találkozni? Nagyváros vagy vidék? |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Május 23, 2015 1:41 pm | Nagyváros: én világ életemben nagyvárosban éltem, nagyon csöndes lenne a vidék. Ízlések és pofonok Vastag könyv vagy rövid novellák? |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Szept. 01, 2015 5:36 am | Inkább vastag könyv, az több ideig leköt! Éjszaka vagy nappal? |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Szept. 24, 2015 5:20 pm | éjszaka Melegszendvics vagy vajas pirítós? |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Szept. 24, 2015 5:36 pm | Melegszendvics
Hegy vagy völgy? |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Szept. 25, 2015 11:08 am | Hegy
Egy hét Egyiptomban vagy Kínában? |
| | |
|
A poszt írója ♛ Ajánlott tartalom Elküldésének ideje ♛ | |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
• az új oldal nyitásáig •
• ROTM FRPG •
|
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm Szer. Május 29, 2019 1:28 am Kedd Május 28, 2019 8:31 pm Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm Szer. Május 22, 2019 12:03 pm Hétf. Május 20, 2019 10:43 am Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm • ROTM FRPG • |
|