Ember •• A legerősebb vagyok mind közül, ne bízd el magad ■ my girl on the fire
■ actually - mystic falls
■ lawyer and teacher in one
|
A poszt írója ♛ Bryan L. Foster Elküldésének ideje ♛Szomb. Júl. 18, 2015 9:36 am Ugrás egy másik oldalra ♛ | |
|
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Aug. 06, 2014 7:27 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | Leonard ... ▲ Faj: vámpír / vampwitch ▲ Hirdető: Athena Sanford ▲ Kor: amennyit szeretnél, de nálam ne legyen idősebb ▲ Avatar: Christian Bale (alkuképes) ▲ Státusz: SZABAD▲ Ismertető: Leo, Leo... Te gazfickó. Pár évtizede történt az, hogy mi ketten összetalálkoztunk, és már ez is rossz jel volt mindenre. Káosz-áradat következett, amelynek köszönhetően a halál szelét is megéreztem. Te tehetsz erről, ezért is gyűlöllek téged. Valami cég vezetője voltál akkoriban, és bár tök normálisnak látszottál, mégis egy elcseszett, hősködő figura vagy. Lehet, csak ki kéne téged pucolni, legfőképp az agyadat, mert az tele van. És nem jó dologgal. Rossz ómen vagy számomra. Viszont én a hozzád hasonlókat vonzom, de kegyetlenül... Kitöröltelek az emlékeimből, de amikor nemrégiben láttalak téged, visszatértek a borzalmas pillanatok. Ugyanakkor néhány szép pillanat is... //infomorzsa: Az ET-ben Leo becenevet adtam meg, szeretném, ha ez maradna, a vezetéknév pedig rád van bízva. Jellem, előtörténet a fantáziád szüleménye. Minden felmerülő kérdést megdumálhatunk PM-ben. Ja, igen... A PB-ajánlatom Christian Bale, nem ragaszkodom hozzá, szóval, alkuképes. | |
|
|