|
Elküldésének ideje ♛Vas. Júl. 20, 2014 12:52 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | Vladimir Bladoff ▲ Faj: vámpír ▲ Hirdető: Genevieve Dickens ▲ Kor: 250-300 között ▲ Avatar: Timothy V. Murphy ▲ Státusz: SZABAD ▲ Ismertető: Megölted a családomat, akik az én gyenge pontjaim voltak, és tudtad ezt, ezért sakkjátszmába kezdtél. Neked kellett egy boszorkány, és én megfelelő voltam számodra. Így tehát a családomat védelmezve, beálltam melléd, dolgoztam neked. Néha őrültebb, néha kisebb-nagyobb varázslatokat kértél. Ellenségeidet buktattad meg, és ölted meg a segítségemmel. Viszont hónapok teltek el, te pedig azalatt az idő alatt rég kivégezted a szüleimet, testvéremet. Csak nem szóltál. Én pedig összejátszottam az egyik embereddel, akit megtanítottam a titoktartásra, hogyan kell nagyon jól hazudni a lebukás veszélye nélkül. Sikerült elmenekülnöm tőled egy csodálatos nőszemély segítségével. Kegyetlenséged mindennél precízebb, de én pedig okosabb voltam nálad. A nyomaimat teljesen eltüntettem, nehéz lesz rám bukkannod... Ha mégis, akkor végig szeretném nézni a halálodat, azt, ahogyan az utolsó pillantásodat veted rám. Mindezt azért, amit tettél velem.
| |
|
|