◆ after killing, the "you're a joke" face is my speciality ◆
|
A poszt írója ♛ Tatia Petrova Elküldésének ideje ♛Szer. Júl. 02, 2014 12:53 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | Carice Woodwill ▲ Faj: boszorkány ▲ Hirdető: Claudia Ann Miller ▲ Kor: 21 év ▲ Avatar: Marta Syrko ▲ Státusz: SZABAD ▲ Ismertető: A név és a pb is változtatható, csak szólj ha megjöttél!
Ő Michael lánya és mialatt ő meg apja próbáltak jó útra terelni, amennyire az öregét megutáltam egy idő után, őt megszerettem. Lassacskán barátnőkké válltunk, amit az apja nem néz jó szemmel. Ő ugyanis hiába szeretne meggyógyítani, kiszedni mélypontomból, nem miattam teszi, hanem az emberek miatt, akikre veszélyes lehetek és esze ágában sincs megengedni, hogy a lánya egy ilyen lénnyel menjen el vásárolni, kozmetikushoz vagy bárhova is. Carice kedves, visszahúzódó lány és mindenben engedelmeskedik az apjának. Ő is szeretne olyan nagy erejű boszorkánnyá vállni, mint édesapja, de amikor az megtiltotta neki, hogy egy csajos este erejéig elkísérjen engem moziba, ellent mondott neki és megszökött. Talán nem kellett volna erőltetni a dolgot, ugyanis azon az estén támadtam rá egy emberre és öltem meg sok év után. Carice próbált visszafogni, de még nem birtokol olyan varázserőt, amivel szembeszállhatna egy éhes vámpírral. Azóta alig áll velem szóba és komolyan tartok tőle, hogy elárul az apjának. Akkor biztos végem.
| |
|
|