|
Elküldésének ideje ♛Szer. Jan. 14, 2015 5:04 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | |
|
Ember •• A legerősebb vagyok mind közül, ne bízd el magad ⊂ my only hope for happiness
⊂ mayor of seattle, leader of the Council
|
A poszt írója ♛ Cora Bouchard-Taylor Elküldésének ideje ♛Vas. Jún. 29, 2014 12:23 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | Liam Davis ▲ Faj: vámpír ▲ Hirdető: Vivienne Dvorak ▲ Kor: 245 év ▲ Avatar: Greg Sulkin ▲ Státusz: SZABAD▲ Ismertető: /a név szabadon választható, a pb is alkutárgya /Te vagy az a személy, aki megölte a családomat bosszúból, hiszen édesanyámnak és nagymamámnak köszönhetően az egész családodnak vesznie kellett volna, de te valahogyan megúsztad ezt az egészet. Először nem értetted, hogy miért történtek így az események, egyszerűen csak a bosszú éltetett téged, majd mire rájöttél, hogy a családod szíve olyan sötét volt, mint a pokol te magad is olyanná váltál. Miattad halt meg a testvérem és édesapám is, majd pedig a legjobb barátnőmet akartad megölni, de azt elszúrtad. Egy időre hátradőltél, hiszen élvezted azt, hogy mindenkit elveszítek és olyan sötétté válok, mint te, de a terved kezd megdőlni, hiszen a legjobb barátnőm visszatért és próbálja helyre hozni a dolgokat. Te ezt nem hagyhatod, hiszen azt szeretnéd, ha milliónyi ember halna meg miattam, hogy amikor észhez térek, akkor a bűntudat felemésszen, ezért is feded fel kilétedet előttem. Nem tudom, hogy mit tettél és kivagy valójában. Egyszerűen csak egy idegen vagy számomra, aki iránt valamiféle kötödést érzek. De persze nincs könnyű dolgod, hiszen nem bízok senkiben se, illetve a barátnőm óva int tőle, de egy megfoghatatlan erő viszont feléd sodor. Vajon melyikünk fog többet változni? Mit rejt a jövő? /Nem zárom ki azt se, hogy később akár szerelmi szálak alakuljanak ki közöttünk. / | |
|
|