◆ after killing, the "you're a joke" face is my speciality ◆
|
A poszt írója ♛ Tatia Petrova Elküldésének ideje ♛Szomb. Jún. 28, 2014 10:20 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | Peter McCall ▲ Faj: Szellem ▲ Hirdető: Lucy Montgomery ▲ Kor: 27 év ▲ Avatar: Steven Strait ▲ Státusz: SZABAD ▲ Ismertető: Peter lenne az én ex barátom, pontosabban mondva egy srác a múltamból, akitől 18 évvel ezelőtt született egy fiam.. Scott. Gondolom most azt hiszed, hogy milyen hű be jó volt a kapcsolatunk, amíg még élt, mivelhogy ő egy szellem. Ám tévedsz! Nem sokkal később, miután megszületett Scott, ő elkábított engem, majd elrabolta tőlem a kis csöppséget.. azt híve, hogy veszélyben van a közelemben. Ugyanis valahogyan tudomást szerzett arról, hogy vámpír vagyok.. gondolom megérezte, mert akkoriban ő egy vérfarkas volt. Mikor magamhoz tértem és rájöttem, hogy mit tett, rögtön utána eredtem.. és keresni kezdtem mindenhol, előszöris a fiam miatt, akiről a világért sem kívántam lemondani.. de sikerült úgy elrejtenie előlem, hogy sehogyan se találhassak rá. Az a kiváló rejtekhely jelen esetben az unokatestvére, Nate Leighton lakását jelentette, amiről én ugyanis nem tudhattam. Bár, a fiamat nem találtam meg, de Petert igen. Én voltam az a személy, aki véget vetett az életének.. mindazok ellenére, hogy nem akartam bántani, nem volt más választásom. Nem árulta el nekem, hová rejtette el a fiamat, így hát kellett a motiváció. Kár, hogy nem jött be.. Viszonta azóta már találkoztam Scottal. Erről Peter is tudomást szerzett, mivel szellemként azóta is nyomon követi a fia életét. A lényeg, hogy tudomást szerzett a mai boszorkányok erejéről és most újra vérfarkas akar lenni, hogy hús- vér lényként állhassom a fiam és közém.
| |
|
|