◆ after killing, the "you're a joke" face is my speciality ◆
|
A poszt írója ♛ Tatia Petrova Elküldésének ideje ♛Szomb. Jún. 28, 2014 9:39 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | Carina --- ▲ Faj: Ember ▲ Hirdető: Maria Patrizia Chavez ▲ Kor: 26 év ▲ Avatar: Zoraida Gomez ▲ Státusz: SZABAD▲ Ismertető: Carina és köztem nagyon nagy a versenyszellem, ezért sem kedvelem (jelen pillanatban) annyira, mivel ő is mindent megtesz azért, hogy a lehető legnagyobb énekesnő legyen, akit a világ a hátán hordozott. Egy kezemen nem tudom felsorolni, hogy mennyi minden belső hasonlósággal rendelkezünk. Ezért is furcsa, hogy a versenyszellem mind a kettőnkben ilyen borzalmasan nagy. Talán csak abban különbözünk, hogy ő erre az egészre (az éneklésre) nagyon, de nagyon rágörcsöl, én megy ugye nem! Érkezésének a célja: Egy egyetemen tanultunk és mikor felfülelt a hangomra konkurencia lettem számára, azóta figyel engem, de csak most jutott fülébe, hogy itt élek. Azért jön ide mivel furcsája, hogy én itt kötöttem ki. Azt hiszi, hogy ez a hely számomra a Joker, a karrieremet illetően és neki csak az a célja, hogy megakadályozza a sikeremet, vagy bekapcsolódjon hozzá. De mindenképpen magának akar jót. / a későbbiekben szeretném ha a csatabárdot elásnánk és együtt egy duett-ben dolgoznának Patival az egyik szórakozóhelyen a magánéletében meg azt találsz ki, amit csak akarsz, de légyszi valaki gyorsan alkossa meg nekem | |
|
|