|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 22, 2013 3:20 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | Lauren Cooper | Ex-menyasszonyom, aki mellett igazán kiegyensúlyozott és nyugodt életem volt, akit nem zavart, sőt imádta, hogy természetfeletti lény vagyok... Egy nő az életemben, aki tíz év alatt kétszer is felbukkant. Először egészen az eljegyzésig jutottunk, de valahogyan az egész lovestory-nak induló történet megromlott. Eltávolodtunk egymástól, de mint kiderült, hogy az ő szülei voltak azok, akik ellenem uszították, és mindenfélét bemeséltek neki. Elköltözött más városba (vagy országba), ám de újra feltűnt néhány hete itt, Mystic Falls-ban. Összefutottunk, de nem volt időnk beszélgetni még. Az érzéseim iránta még mindig ugyanolyan szenvedélyesek, és még mindig szeretem őt. Vajon ő is épp így érez? Miért most jött vissza? Van valami oka, vagy szimplán csak visszatért ide?!
Előtörténet: teljesen rád van bízva. Jellem is rád van bízva, de azért ne egy hisztis, naiv és nagyszájú dög legyen. Kapcsolatunk a továbbiakban: azt majd időközben eldöntjük, de szeretném, ha ismét kikötne majd Tom mellett. Pb: Kate Walsh-ot néztem ki, vagy pedig Ellen Pompeo... (de azért ha van valami más elképzelésed, alkudozhatunk).
|
♠ ember ♠ 30-35 ♠ Kate Walsh |
|