Tudj meg
többet rólunk
• Engedd meg, hogy üdvözöljünk a megújult RISING of the MORTALS frpg oldalán! Az oldalon mára az egyik legszélesebb, számos saját fajjal rendelkező természetfeletti repertoár játszható ki.
• Oldalunk 2010. október 9-én látta meg a napvilágot, ám teljes arculatváltással nyitottuk meg kapuinkat 2019. február 23-án, a hangsúlyt egy régóta háttérbe szoruló városunk, Seattle köré fonva.
Az oldalon jelenleg nincs megkötött szószám és faji, illetve nemi korlátozás.
Az oldal már a facebook-on is elérhető, az alábbi linkre kattintva csatlakozhattok hozzánk: ROTM facebook csoport

Eldöntötted már, elnyomott leszel, vagy elnyomó?
Whatever anyone does or says,
i must be emerald and keep my color

Share

Vámpírboszorkány
Ebony Tate-Smith
Hibridek Tumblr_ol8bpmGda01sasfc6o1_250
Tartózkodási hely :
mystic falls, whitmore ✤ ✤
Hobbi & foglalkozás :
i'm trying to be okay ✤ ✤A poszt írója Ebony Tate-Smith
Elküldésének ideje Kedd Jan. 01, 2019 12:10 pm
Ugrás egy másik oldalra
hibridek
amit tudni kell róluk

A hibridek a vámpírok és vérfarkasok keverékei. Erős lények, hiszen gyaránt rendelkeznek rendelkeznek a vámpírok és vérfarkasok tulajdonságaival. Az első hibridként Klaus Mikaelsont tartják számon, akinek ereiben vérfarkas-vér csörgedezett és amikor az anyja, Esther Mikaelson varázslat útján vámpírrá változtatta a gyermekeit, az édesanya elfojtotta fia éledező vérfarkas-oldalát. Klaus évszázadokon keresztül próbálta feloldani a kiteljesedését gátló varázslatot, ami néhány évvel ezelőtt sikerült is neki. A különeges varázslény, a hasonmás (Elena Gilbert) vérével előbukkant belőle vérfarkas oldala is, így a varázsvilág leghatalmasabb lényévé vált: szinte semmilyen törvény, nehézség, fájdalom nem vonatkozik a személyére és elhatározta, hogy több magához hasonlót fog teremteni és magánhadsereget szervez belőlük. A hasonmás vérével feltankolva elindult a nagyvilágba és számos gyermeket készített magának, akik természetükből adódóan hűséggel tartoztak neki (Egy hibrid létrehozásához egy vérfarkassal vámpírvért kell itatni, majd megölni. A hibriddé válás akkor történik meg, ha az alanyok a hasonmás véréből isznak, csupán ekkor válnak teljes értékű hibriddé.). Egyesek szerettek ezt a béklyót, míg mások hatalmas munka és sok idő segítségével megtörték az alkotójukhoz való kötődést és szabadon élnek a mai napig.

A hibridek mindkét faj képességeivel rendelkeznek. Harapásuk mérgező a vámpírokra, azonban nem kell átváltozniuk minden teliholdkor: a hibridek képesek szabályozni azt, hogy mikor akarnak négy lábat növeszteni, viszont vérfarkas oldaluk miatt képesek a napon járni mágikus gyűrű nélkül is. Halhatatlanok. Erejük és gyorsaságuk olyan, mint a vámpíroké, és képesek megigézni az embereket. A verbénára és a farkasölőfűre érzékenyek, ugyanolyan hatásuk a hibridekre, mint a verbéna a vámpírokra, a farkasölőfű pedig a vérfarkasokra. Nem képesek belépni egy házba beinvitálás nélkül, megölésük pedig lefejezéssel vagy szívkitépéssel történhet.

(A hibridek változatlanul csak és kizáról a hasonmás vérével teremthetőek, varázslattal való vagy más módon történő létrehozásuk nem engedélyezett!)


Vissza az elejére Go down
 

Hibridek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
rising of the mortals :: Fajok könyve-


Új posztok
tekintsd meg
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm
Szer. Május 29, 2019 1:28 am
Kedd Május 28, 2019 8:31 pm
Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm
Szer. Május 22, 2019 12:03 pm
Hétf. Május 20, 2019 10:43 am
Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm

• ROTM FRPG •