Tudj meg
többet rólunk
• Engedd meg, hogy üdvözöljünk a megújult RISING of the MORTALS frpg oldalán! Az oldalon mára az egyik legszélesebb, számos saját fajjal rendelkező természetfeletti repertoár játszható ki.
• Oldalunk 2010. október 9-én látta meg a napvilágot, ám teljes arculatváltással nyitottuk meg kapuinkat 2019. február 23-án, a hangsúlyt egy régóta háttérbe szoruló városunk, Seattle köré fonva.
Az oldalon jelenleg nincs megkötött szószám és faji, illetve nemi korlátozás.
Az oldal már a facebook-on is elérhető, az alábbi linkre kattintva csatlakozhattok hozzánk: ROTM facebook csoport

Eldöntötted már, elnyomott leszel, vagy elnyomó?
Whatever anyone does or says,
i must be emerald and keep my color

Share

Vámpírboszorkány
Ebony Tate-Smith
Vérfarkasok Tumblr_ol8bpmGda01sasfc6o1_250
Tartózkodási hely :
mystic falls, whitmore ✤ ✤
Hobbi & foglalkozás :
i'm trying to be okay ✤ ✤A poszt írója Ebony Tate-Smith
Elküldésének ideje Kedd Jan. 01, 2019 12:04 pm
Ugrás egy másik oldalra
vérfarkasok
amit tudni kell róluk

A vérfarkasok az egyik legősibb természetfeletti faj a vámpírok boszorkányok mellett. Származásukról csupán annyi tudható, hogy nem varázslat hozta létre őket. Ebből következtethető, hogy valószínűleg a természet alkotta meg őket.

A farkasok nem harapás vagy méreg útján válnak farkassá, hanem öröklik a tulajdonságot hordozó gént valamelyik szülőjüktől. Telihold idején négylábú ragadozókká változnak és gyorsaságuk, érzékszerveik kifinomultsága és testi erejük ezen idő alatt vetekszik a vámpírok képességeivel, ám emberi alakban is felettébb edzettek, buzog bennük az energia és a fizikális állóképességük nagyobb egy átlagos emberétől. Hevesebb természetűek és agresszivitásra hajlamosabbak is lehetnek és sérülésekből, betegségekből hamarabb felépülnek. Minden más tulajdonságukban megegyeznek az emberekkel: ugyanúgy táplálkoznak, halandóak, és amíg ki nem váltják az átkot, addig az erejük is megegyezik az övékével. Ahhoz, hogy valaki teljes jogú vérfarkas legyen, meg kell ölnie egy embert... teljesen mindegy, hogy direkt véletlenül, amint vér tapad a személy kezéhez, szembe kell néznie a következményekkel.
A vérfarkasok a Hold gyermekei, vagyis amíg a vámpírok életét a nap keseríti meg, addig őket a Hold köti meg: telihold haására változnak át minden egyes hónapban. Gyengepontjuk a farkasfű, ami hasonló hatást gyakorol rájuk, mint a vámpírokra a verbéna.

A vérfarkasok és vámpírok ősi konfliktusban állnak egymással, így ösztönösen megérzik a másik jelenlétét, és utálják őket. A vámpírok elméletben sokkal erősebbek náluk, ám a farkasok kezébe hatalmat ad, hogy a harapásuk halálos a vámpírokra nézve.


Vissza az elejére Go down
 

Vérfarkasok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
rising of the mortals :: Fajok könyve-


Új posztok
tekintsd meg
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm
Szer. Május 29, 2019 1:28 am
Kedd Május 28, 2019 8:31 pm
Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm
Szer. Május 22, 2019 12:03 pm
Hétf. Május 20, 2019 10:43 am
Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm

• ROTM FRPG •