|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Jún. 13, 2016 2:55 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | |
|
|
A poszt írója ♛ Frank Cohen Elküldésének ideje ♛Pént. Jún. 10, 2016 10:14 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | Rita Sanders KOR » 33-37 év FAJ » ember/vadász PLAY BY » Charlize Theron STÁTUSZ » szabad FOGLALKOZÁS »bűnügyi nyomozó VÁRJA » én KAPCSOLATUNK » Ön volt a vezető nyomozó az ügyemben, ami után végül öt évet ültem börtönben. Nem hibáztathatom azért, amit tett, elvégre csak a munkáját végezte, ráadásul azt is tisztességes módon. Más kérdés, hogy pont ezért nem is volt esélyem arra, hogy megússzam a büntetést. Miután engem lecsuktak, hivatalosan is maga vette át a helyemet, hallottam persze a dologról, de nem különösebben érdekelt. Jó nyomozó, nem csak tanulta a szakmát, de érzéke is van hozzá, kiváló lövész is mellé, nem találni semmi rosszat a hivatalos papírokban önről. Kiváló eredmények az akadémián, amiből következett, hogy gyorsan fogja magát felküzdeni a ranglétrán. Nem beszéltünk a nyomozás óta, nem is lett volna miért, munkaviszony volt a mienk, mikor engem nagyító alá vettek, magát akkor hozták, feltehetőleg már akkor is azzal a szándékkal, hogy a helyemre ültetik. Nemrég keresett fel a báromban, hogy szüksége lenne a segítségemre. Miután börtönbe kerültem, a legtöbb ügyemet újravizsgálták, és a nem hivatalos eljárási mód miatt érvénytelenítették, így most az ön dolga az én mocskomat eltakarítani. Nálam jobban pedig senki nem ismeri azokat, akiket el akar kapni. //A név és a pb is változtatható, mindkettőt csak ötletnek szántam A karakter előéletét, családi hátterét már a megalkotóra bíznám, a fentieken kívül mindenben szabad kezet adok // | |
|
|