|
| |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Szept. 08, 2012 9:46 am | - Akkor később viszlát. - Mosolyogtam, majd miután elhajtott én is a kocsiba szálltam és hazamentem.
(Sean lakása) |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 09, 2012 12:41 pm | - Petrova birtok -
Kivételesen visszavettem a vámpír tempóból. Ugyan fogalmam sincs, hogy miért pont itt kötöttem ki, de olyan szépnek és réginek tűnt ez a hely. Valószínűleg tényleg az. És gyönyörű szép. Ezt még a magamfajtának is el kell ismernie. Nem tudom, hogy mi vonzott ide, csak jöttem a fejem után, mint ahogy az lenni szokott. Gondolkodni... levezetni azt, ami NEM akarok lenni újra. Nem akarom visszakapni az emberségemet, még ha úgy is tűnt nemrég... de nem akarok egyedül sem lenni. Klausnak igaza volt. A szívünk mélyén mindketten arra vágyunk, hogy legyen velünk valaki... |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 09, 2012 12:50 pm | [Lockwood birtok]
Egészen idáig futottam. Nemigazán fáradtam el, de azért megálltam egy pár perce a Vízesésnél és nekidőltem az egyik fának. Nem éppen jó emlékek fűztek ehhez a helyhez, de legalább a látvány szép volt. Körbenéztem és észrevettem, hogy nem vagyok egyedül. Nem túlzottan érdekelt, hogy rajtam kívül más is van itt. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 09, 2012 1:18 pm | Felkaptam a fejemet, ahogy lépteket kezdtem hallani. Épphogy arra gondoltam, hogy nem akarok egyedül lenni, máris megjelenik valaki. De a fenébe is, hát ő egy vérfarkas! Legalábbis az illata alapján. Nem éppen a kedvenceim, főleg mivelhogy teliholdkor képesek nagyon szépen bosszút állni... Felegyenesedtem, és nem kellett sok idő ahhoz sem, hogy megpillantsam az érkezőt, és a szemeibe nézzek, jó mélyen. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 09, 2012 6:14 pm | Ő is észrevett és mélyen a szemeimbe meredt. Na még csak az hiányzik, hogy most is belém kössön valaki. Nem akarom fölöslegesen lefárasztani magam. Elegem van már a vámpírokból. Inkább úgy döntöttem, hogy tovább futok. Ha belém akar kötni vagy akar valamit akkor úgyse hagy elmenni vagy legalábbis általában ez van. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 09, 2012 8:29 pm | Viccesnek tituláltam a szituációt. Rám nézett, én is rá, és Ő erre futásnak eredt. Tiszta Hollywood. De gondolom csak nincs kedve pont Velem társalogni. Pedig én nem vaghyok olyan rossz társaság, na! - Hová ilyen sietősen? - kérdeztem tőle élcelődve, ott teremve előtte. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 09, 2012 8:36 pm | Amikor előttem termett csak gúnyosan elvigyorodtam.-Éppen megzavartad a futó edzésemet.-mondtam közömbösen. -Remélem nem azt hitted, hogy előled futok.-nevettem el magam. Eléggé röhejes lett volna, hogyha előle kezdek el futni. Érdekes, hogy nem tűnt fel neki, hogy nem éppen utcai ruhában vagyok, de nem lényeg úgy se szándékozom leállni vele. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Szept. 10, 2012 6:44 am | Csak felnevettem. Mázli, hogy nincs telihold, mert most úgy különösen is sikerült felbosszantani, de persze ezt nem mutattam ki. Nagyon jól tudtam játszani a nyugodt "kislányt". - Ugyan, megszoktam, hogy előlem nem futnak el. Nincs rá idejük. - vontam egyet a vállamon, és megragadtam a torkát, hogy így kényszerítsem ara, hogy a szemembe nézzen. - És most talán ideje lesz megtanulnod, hogyan kell beszélned egy vámpírral! - sziszegtem már ezúttal. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Szept. 10, 2012 5:17 pm | Ismét sikerült kifognom egy nagyképű vámpírt...Azt hiszem nem sűrűn fogok ide jönni többet..Nem reagáltam arra amit mondott, de utána szinte másodpercek alatt torkon ragadt. Nem akartam engedni a dühnek ami kezdett felgyülemleni bennem, és nem akartam engedni a farkasnak sem.. Megragadtam a karját és ellöktem magamtól..- Úgy beszélek veled ahogy kedvem tartja.-vontam meg a vállamat vigyorogva.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Szept. 10, 2012 7:47 pm | - Na, hoppá! - lepődtem meg, mikor ellökött magától, de nem tétováztam tovább, a karjánál fogva tartottam még mindig magam mellett. - Ennyire sietsz valahová? Ejjj, ejjj... nem illő ez a megfutamodás egy vérfarkashoz. - vigyorogtam továbbra is, már újra én is, mert valóban... röhejes szituáció. - inkább kezdjük elölről. A nevem Erin. És nem piszkállak, ha te sem. - jött ki belőlem néhány őszinte szó. Te jó ég... nyilván rossz hatással van rám ez a város. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Szept. 10, 2012 8:13 pm | -Eszembe sincs megfutamodni. Főleg nem ellened.-nevettem el magamat. Eléggé meglepett ez a hirtelen hangulatváltozás. -Pedig már felkészültem rá, hogy kitekered a nyakamat.-viccelődtem-Tyler Lockwood.-mutatkoztam be én is, és csak álltam előtte mintha csak földbe gyökerezett volna a lábam. Nem tudtam, hogy mire ez a hirtelen "kedvesség" már nem nagyon tudok hinni a vámpíroknak, de mit veszíthetek?.. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Szept. 10, 2012 8:57 pm | - Szóval Lockwood. A polgármester fia vagy? - kérdeztem felvont szemöldökkel, és nagyot sóhajtottam ettől a ténytől. Igen, hallottam arról a nőről. És nyilván túl sokat keresnék ezt a kisfiút, ha csak úgy a nyaka törne. Szóval nem, ezt most nagyon is mellőznünk kell. Különben szegény vámpíroknak annyi. - Nos... ha már ilyen kedvessé váltam... - sóhajtottam újabbat. - Talán meghívhatnál egy üdítőre. - kacsintottam rá. Hogy barátnője van-e? Kit érdekel? Momentán engem nem. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Szept. 10, 2012 9:07 pm | -Igen.-bólintottam. Már nem is csodálkozom, hogy mindenki amiatt ismer fel, hogy a polgármester fia vagyok. -Üdítőre?-vontam fel a szemöldökömet-Ezt nem néztem volna ki egy vámpírból. Ha már meghívlak valamire akkor az alkoholos legyen. -vigyorodtam el. Ha már alkoholt iszunk akkor meg lenne az alap hangult is, és ha meg van a hangulat akkor nem fogunk fölöslegesen ott üldögélni. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Szept. 11, 2012 6:32 am | - Ugyan, ugyan... színtiszta irónia volt az üdítős megjegyzés. Már évek óta nem ittam narancslét. Minek, ha van finomabb is? - kacsintottam rá, és elengedtem a vállát, hogy elsétáljak mellette, és pár méterrel arrébb forduljak újra felé. - Nos? Grill? Vagy valami más szórakozóhely? - vártam a válaszát kíváncsian. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Szept. 11, 2012 3:39 pm | -Akkor megnyugodtam.-mosolyodtam el féloldalasan, majd ahogy elsétált mellettem szemmel követtem minden egyes léptét. -Részemről a Grill már elé unalmas. De nekem mindegy. Rád bízom a döntést.-vontam vállat és lassan odasétáltam mellé. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Szept. 11, 2012 8:21 pm | - Unalmas a Grill? - kérdeztem vissza, de végül megvontam a vállamat, és megfogtam a kezét. Igen, flört. Ez mindig is bevált. Még a 'nős' pasiknál is. - Akkor gyere el hozzám. Ott nemcsak üdítőt kaphatsz. - vigyorodtam el jó szélesen. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Szept. 11, 2012 9:08 pm | -Igen unalmas. Minden második nap ott vagyok. Kezdem unni.- vontam vállat ismét és amikor megfogta a kezemet lefagytam...Caroline jutott egyből eszembe. Nem csalhatom meg.. Egy ideig hezitáltam, de aztán percek múlva sikerült válaszolnom. -Van..barátnőm.-böktem ki nagy nehezen. Nem akartam nemet mondani neki, de nekem ott van Caroline, nem tehetem ezt vele. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Szept. 12, 2012 6:53 am | Lebiggyesztettem az ajkaimat, amikor annyival rázott le, hogy neki barátnője van. Persze gondolhattam volna, mert egy ilyen srác biztosan nem független, de így elvették a ma esti szórakozásomat. Márpedig az most rámfért... már csak azért is, mert végre akartam olyasmit csinálni, amiben nincs semmi olyan érzelem, mint az előtte napi cselekményeimben. Mármint olyan mértékbéli érzelem nincsen. - És most lerázol? - pislogtam rá szépen, mintha nem is vámpír lennék, és rávigyorogtam. - Pedig a barátnőd.. soha nem tudná meg. - kacsintottam rá. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Szept. 12, 2012 5:30 pm | Amikor lebiggyesztette az ajkait félrehúztam a számat. Szeretem Caroline-t és nem csalhatom meg.-csak ez járt a fejemben, de valahogy most mást éreztem, valami késztetést, hogy nem hagyhatom csak úgy itt. -Nem..nem akarlak visszautasítani, de szeretem őt, és nem tehetem ezt vele..-ráztam meg a fejemet. Ő se csalt meg, ezért én sem fogom, legalábbis remélem, hogy meg tudom állni.. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Szept. 12, 2012 8:02 pm | Nagyot sóhajtottam. Nos, igen. Mondhatni, voltam egy ördögi angyal, aki szeretett lecsapni más nők tulajdonára. Ilyen volt Klaus is, bár ő nyilván nem örülne neki, ha a szemébe mondanám, hogy jól láthatóan odavan Tatiáért. Alias az anyámért... hjaj, de bonyolult ez. - Akkor semmi esély egy kis szórakozásra? - hajoltam hozzá még közelebb. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Szept. 12, 2012 9:10 pm | Köpni nyelni nem tudtam amikor közelebb hajolt hozzám. Nem sok hiányzott hozzá, hogy beadjam a kulcsot, de egyenlőre még tartottam magamat. -Semmi esély rá.-böktem ki színtelenül, mielőtt teljesen az ujjai köré csavart volna.. Hátráltam tőle egy-két lépést, majd úgy néztem a szemeibe. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Szept. 13, 2012 6:49 am | Kezdett igencsak kedvemre való lenni ez a játszma. Merthogy... imádtam ha az életemben van egy kis izgalom. Persze az az efféle kis afférok nélkül is megvan, de személy szerint ha még egy megcsalt barátnő is üldöz.. hát az remek játszma lehetne. - Nem hiszek neked - válaszoltam csak ennyivel az újabb elutasításra, megengedtem magamnak egy ravasz pillantást, és továbbra is felé sétáltam, a hátrálása ellenére is. - Túlságosan... szereted ahhoz a kalandokat, hogy megálld ezt a kihívást. Látom a szemeidben. - mondtam ki a véleményemet szinte igéző szemekkel. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Szept. 13, 2012 5:20 pm | Meggyőzően érvelt...nagyon is..És igen szerettem a kihívásokat.. Amikor ismét közeledni kezdett felém és igéző pillantásokat vetettet rám teljesen elvette az eszemet.. -Ezt nem szabadna..-ráztam meg a fejemet és lesütöttem a tekintetemet mielőtt komolyabban belemélyedtem volna szemeibe. -Jobb lesz ha én most elmegyek..- mutattam magam mögé.. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Szept. 13, 2012 5:23 pm | Újabb nagyobb sóhaj részemről. Kár, nagy kár. Pedig nagyon finom falatnak tűnt. A fenébe is... a hűség mire jó egyáltalán? - Jól van, jól van. Életedben először szerencséd volt egy olyan vámpírhoz, aki... feladta. - nyeltem egyet. De nem jók ezek az érzések... - De ne hidd, hogy nem találkozunk még. - fordultam felé ravasz vigyorgással.
- Petrova birtok - |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Szept. 13, 2012 5:36 pm | Megúsztam a megcsalást....SZERENCSÉMRE... Nem válaszoltam csak elindultam folytatva tovább a futóedzésemet.. Majd egy kis idő múlva jobbnak láttam hogyha haza megyek.
[Lockwood birtok] |
| | |
|
A poszt írója ♛ Ajánlott tartalom Elküldésének ideje ♛ | |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
• az új oldal nyitásáig •
• ROTM FRPG •
|
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm Szer. Május 29, 2019 1:28 am Kedd Május 28, 2019 8:31 pm Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm Szer. Május 22, 2019 12:03 pm Hétf. Május 20, 2019 10:43 am Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm • ROTM FRPG • |
|