Whatever anyone does or says,
i must be emerald and keep my color

Megosztás

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 23, 2013 4:55 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Next
Fél másodperc alatt ott teremtem előtte, és a fához nyomom, egy karót szorítva a nyakához, ami az imént repült a kezembe. -Én adok neked fél percet, hogy eltakarodj, akárki is vagy. -mondom parancsolóan, miközben végighúzom a nyakán a karót, sebet ejtve rajta. Érzem az erejét, akár egy kitörő vulkán. Ilyet nagyon ritkán tapasztaltam... Katie már valószínű felkészítette őt, hogy jövünk, különben honnan tudná Nash nevét?! Erre elfolytok egy vigyort, miközben várom, hogy a nő lépjen
Vissza az elejére Go down

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 23, 2013 5:42 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Next
A fának nyom és végighúzza a karót a torkomon, amiből vér serken ki. - Meg kell hagyni nem vagy olyan gyenge... - vigyorgok gonoszan rá, majd köddé válok és épségben Katie mellett termek. A klónok a kedvenc megtévesztéseim. A lány feje tetején megragadom a haját és hátradöntöm a fejét. - Már csak egy perced van boszorka! Mivel csak félig vagy vámpír, ezért nem szívesen ölnélek meg vérszívó... - mondom undorodva, majd felrántom a hajánál fogva a lányt a földről. Ez még ránézésre sem lehetett kellemes neki. Eléggé megkínoztam ma szegénykét. Aztán egy nagyot dobok rajta és elrepül egyenesen a szöszinek. - Te olyan ismerős vagy nekem. - mondom és ott termek a lány mellett. Lerántom róla a félholt Petrovát, ezzel is kicsit tovább kínozva, majd felkapom a boszorkát a nyakánál fogva és magam felé emelem. - Mond a neved Vérszopó! - utasítom könyörtelenül.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 23, 2013 5:57 pm
Hirtelen eltűnik, és Katie mellett terem, akit hozzámvág. Már eszméleténél sem volt, ezt akarta, de én akkor sem hagyom, hogy meghaljon! Figyelmen kívül hagyom a szavait, majd lerántja rólam Katie-t, és a nyakamat megragadva maga fölé emel. Megragadom a kezét, és nagy nehezen kicsavarom, így kiszabadítva magamat a fogságából.
-Ismerős? -felvonom a tekintetem, miközben előbújnak a fogaim, és beléharapok. Érzem, ahogyan a tömény verbéna lefolyik a torkomon, ám edzettségemből adódóan, és, hogy verbénát is fogyasztok, meg sem kottyant. Dühös voltam, hogy ezt tette, de legfőképpen Emily miart. Ezutn le fogom láncolni katie-t legalább öt hónapig..
-Emma. Személyesen. -válok el a nyakától, lenyalva a számról az égető vérét, miközben rávigyorgok. Erőre kaptam, ahogyan ennek lennie kell, és mindezt ki is élvezem..

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 23, 2013 6:11 pm
Elcsavarja a kezemet és kitágult szemekkel figyelem, ahogy belém harap. A harapásra felszisszenek. - Mocskos kis vámpír.. A boszorkányok legalja. - sipítom miután nagyot lökök rajta. Úgy látszik valamiért kevésbé fáj neki a marónövény, mint a barnának. A sebhez kapok, amiből kifolyt a vérem és végighúzom az arcomon véres ujjaimat, majd elmosolyodok. - Te lehet verbénát iszol... de én meg farkasmérget... - nevetem el magamat ördögien és felvonom mindkét szemöldökömet dicsekvően. - Ezt megszívtad kicsikém. - mondom elégedetten. Nem egy gyenge boszorka vérvonalból lehet, de túl önfejű... nem gondolkodik... csak a barátja élete lebeg a szemei előtt. Aztán valami a földön megcsillan. Egy aranynyaklánc. Olyan ismerős. Odasétálok és felveszem. Nézegetni kezdem és döbbenten fedezem fel az E betűt a medálionban. - Ezt honnan loptad??? - kérdezem remegő hangon. - Honnan van????? Nem hallod??? Válaszolj! - üvöltöttem teljes torokból, és már előtte is voltam. Undorodó fejjel álltam lihegve előtte. Nem bírtam türtőztetni magamat. - Ezt én adtam a lányomnak... Te riherongy! - szitkozódom. - Vámpír is vagy és még lopsz is!!!! - sipítom. Alig vártam a választ, mert utána egyből letépem a fejét a helyéről.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 23, 2013 6:35 pm
-Én vagyok a boszorkányok legalja? -üvöltöm. -Amikor te képes lennél kioltani egy még meg sem született gyerek életét? -lökök rajta egy nagyot, miután ezt ő is megteszi. Farkasméreg?! Kiköpöm a vért, ami még a számban volt. Ám már nem tehetek ellene semmit.. Minél előbb el kell ezt intézzem, hogy hazamehessek ellenszerért. A nő megfog valamit a földről, ami megcsillan a nap lemenő fényében. A nyakláncom utánkapok, amit megint elejtettem. Hát remek!
-Ezt azonnal add vissza! Ne merd bemocskolni ezt a nyaklácot! -tépem ki a kezéből a nyakláncot. Ez az egyetlen emlékem maradt a szüleimtől, és már több, mint 500 éve az enyém. -Nem értem, hogy mit beszélsz! Ez az enyém amióta csak élek, úgyhogy mielőtt a csökönyös agyaddal mindent összetévesztesz mindennel, gondolkozz egy picit! -forr a fejem, egyszerűen dühösebb vagyok, mint akármikor...

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 23, 2013 6:48 pm
- Megsem született gyermek? Egy vámpír hasában... Ugyan már kicsikém! Még ő maga sem akarja azt a gyermeket... Vedd már észre.... Inkább választja a halált, mint a saját gyermekét, hogy éljen... - mondom nyugodtan. Túl sokat képzel bele a barátnőjébe. Petrova... Még annak is a legalja... Bár én már egy ideje nem általánosítok, hiszen Nash teljesen más volt, mint amilyen Tatia híre.

Kitépi a kezemből a nyakláncot amire sötét felhők kezdenek gyűlni körénk. Nyelek egy nagyot és halál nyugodtan próbálok megszólalni. Ha mérges vagyok általában elszabadul az energiám és nem mindig jó irányba. - Ezt a nyakláncot én adtam a lányomnak, mikor megszültem... Aztán elrabolták... - hangsúlyozok minden szót lassan és szépen. Közben a szél is feltámadt. Próbálok nyugodt maradni és nem felemelni a hangomat. Kinyújtom a nyakláncért a kezemet kérlelve, hogy adja vissza. A szemem megenyhül. - Nem tudom honnan szerezted, de hidd el! Nem szokásom ócska nyakláncokon vitatkozni. - közlöm vele kissé nyersen.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 23, 2013 7:06 pm
-Az engem nem érdekel, hogy ő mit akar. -válaszolok szárazon, makacsul. Sötét felhők gyűlnek körénk. Felnézek az égre, miközben a hajamba tép a szél.
-És szerinted ez érdekel? Nem érdekel sem a lányod, sem a lánca. -a szél süvíteni kezd. Katihez sétálok, akit tervezek elvinni. Felemelem az eszmeletlen lányt, és visszasétálok az előző helyemre.
-Ne számíts rá, hogy odaadom a szüleim, pontosítok az anyám nyakláncát. -lengetem meg a kezem az orra előtt.
-Hogy honnan szedtem? -felvonom a szemöldököm. -Az enyém, születésem óta, úgyhogy ne zaklass ezzel. -elállítom a szemem, majd teljesen nyugodtá válok. Indulni készülök, Katievel a kezemben. Úgy tűnik Nash ezt is elkéste.. Nem is baj.. Most legalább nem szól bele semmibe..

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 23, 2013 7:42 pm
Ebből elég! Ez a lány nem lehet az én lányom. Az lehetetlenség! Egyenesen kizárt! Talán nem akartam szembenézni azzal, hogy nekem is lehetnek leszármazottaim. Láttam, hogy Katie felé mozdul. Nem tudtam mit lépjek. Nem hagyom elmenni őket és ha igazat mondott a lány, akkor Nash is hamarosan itt lesz. Valamiért nem akarok még találkozni vele. - Na azt már nem! - mondom rosszallóan és lehunyom a szememet. Eldörmögöm az összekötő varázslatot és egyenesen Katiehez kapcsolódom. A kezembe beleterem a karó és egyenesen a hasamhoz tartom. - Ha megmozdulsz meghal... - mondom figyelmeztetően. Már kezdtem unni ezt a szerepet. Legyen már vége. Máskor sosem időzöm ennyit ilyen harmadrangú pórnépekkel. - Jobb lesz ha ezentúl az anyádnak szólítasz kicsi Emma. - mondom gúnyosan és kitépem a nyakamból a nyakláncot, ami ugyanolyan mint az övé csak egy D betűvel és elé dobom. Nem hiszem, hogy hazudna a nyakláncról, ha mégis akkor előbb utóbb úgyis kiderül.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Május 24, 2013 4:03 pm
Felemelt szemöldökkel nézem, hogy mit csinál. Próbálom megszakítani a varázslatát, de nem megy. Ráadásul még a varázslatot sem tudom megbontani. Túl erős, túl öreg.
-Ne merj megmozdulni, mert esküszöm, hogy én öllek meg. -remeg a hangom. Féltem őt, de leginkább a pici Emilyt, Katie már sokat élt, nem úgy mint az a lány. Amúgy is, mindig is szerettem volna családot, most meg a világért sem akarom elveszteni, inkább a halál, szóval nem érdekel ez az elmebeteg vén nő, és a baromságai, engem nem állíthat meg, tudom, hogy milyen tudok lenni. Az az Emma, akit szinte senki sem ismer. Szinte.
-A halál szólítson annak. -üvöltöm a szélbe, amikor az egyre erősebbé válik. A nyakláncát a kezembe repítem, és jól megnézem.
-Tudod hány ilyen ócska láncot láttam az évek alatt?! -vonom kérdőre. Többet. Inkább nem is válaszolok, arckifejezésemből láthatja, hogy mit gondolok, feltéve, ha a szél végre kifújná az arcomból a hajamat. Visszahajítom a lába elé a láncát. Képtelenség lenne. Engem a saját szüleim neveltek, ez a nő meg van húzatva.. Tudom! Mert hasonlítok az anyámra. Ő is ilyen volt, szőke, kissé túlbuzgó, és imádott engem, nem értem, hogy miért lenne ez a nő az anyám.. Még a nevét sem tudom.. Pff.. Szánalmas, mégis beleremegek a gondolatba...
Ha megmozdul megölöm. Kántálom magamnak. Nem ez az első, hogy ilyen helyzetbe kerülök, azaz kerülünk, de mindig és mindig végig kell ezt játszani... Csak éppen eddig nem jött be a képbe egy többezer éves boszorkány nő azzal, hogy ő az anyám... Fizikai képtelenség. Nem, nem és nem... Ez még annál is nagyobb hülyeség, hogy Katie terhes.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Május 24, 2013 4:29 pm
- Ócska lánc? - vonom fel kérdőn az egyik szemöldökömet. Ez lenne a lányom? Még ha egy kis esze lenne, akkor rájönne, hogy én nem pazarlom az időket hamis felszólalásokra. Mit kapnék vele, ha belebeszélném, azt hogy én vagyok az anyja? Nevetséges. - Tudod mit... te tényleg nem lehetsz a lányom. Ő ennél okosabb lenne. - jegyzem meg fanyarul, majd mintha folyadékban turkálnák úgy mozgatom ujjaimat és hirtelen belekerül mindkét nyaklánc. Megforgatom a kézfejemet és mindkettő ékszerdarab hirtelen eltűnik. Túl fontosak számomra, hogy továbbra is ennek a hamis lánynak a kezében hagyjam nyugodni. - Most pedig....- csettintek egyet és a kötés megszűnik. Nincs kedvem tovább sanyargatni őket. Semmit nem nyernék belőle. - ... Megérkezhetne már az a felmentősereg... - mondom türelmetlenül. Nasht akarom és azt, hogy végignézze, ahogyan megölöm ezt a két fontos személyt számára. Vagy egyet... A szőke túl ellenségesnek tűnik, hogy Nash barátja legyen. - És már itt is van... - csettintek még egyet és a régi köpenyem visszaterem rám, eltakarva az arcomat. Egyre közelebbről hallom a lépteket.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Május 24, 2013 4:41 pm
-Biztosan. -döntöm egy picit oldalra a fejem, miközben figyelem, hogy mire készül. Ekkor lerepül a nyaklánc a nyakamról. Pár másodpercbe telik minden, hogy lerakom Katiet, és a nőt újra a mögötte lévő fának szorítom.
-Farkasméreg? Van ellenszer. -ragadom meg a nyakát, és újra beleharapok, majd felemelem, és a fának vágom, de nem engedem el a nyakát. Ideje sincs ellenkezni, pedig tudom, hogy egy gondolattal ledobna magáról, és ez most váratlanul jött neki.
-Azonnal add vissza. -követelem a körmeimet a nyakába fúrva, még mindig enyhe remegő hanggal. Nem érdekel, hogy a távolból hallom Nash lépteit. Katie-re sandítok, nincsen semmi baja, csak kihúzta a gyufát, és kapott. Mindennapos probléma, csak sajnos ez a probléma idősebb és erősebb, mint a megszokott problémák. Sebaj, mi ebből is kilábalunk! Haragomtól a már lenyugvóban lévő szél csak felerősödik. Üvöltése még az én fülemet is bántja, miközben ismét belekap a hajamba, oda-vissza csapkodva azt.
Egyre közelebbről hallom az állítólagos "felmentősereg" lépteit, ám, ennek hatására csak erősebben szorítom. Miért hagynám futni?! Szinte egytől egyig mindenkit megöltünk aki ilyen módon az utunkba került...
Most mégis... Valami arra késztet, hogy ne tegyem meg, még ha ezt is akarom... Eközben, pedig tisztán érzem, ahogyan a méreg terjed a testemben, és égeti a véremet.. Kezdem sejteni, hogy milyen is egy farkasharapás. Fájdalmas..

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Május 24, 2013 6:17 pm
Teljes erőmből futottam az ösvényt követve, de még vámpírsebességgel is túl hosszú. Aztán megérkeztem. Csúszva állok meg a még nedves földtalajon. - Katie!- üvöltöm. Ő volt az első akit megláttam. Ájultan megkínozva feküdt a fa tövében. Ez nagyon kegyetlen. Aztán oldalra fordítom csinos kis arcomat és megpillantom Őt. A szívem újra felver.... ez képtelenség. Elöntött a forróság. A csuklya eltakarta az arcát. De én De én tudtam, hogy ki az! Ő volt! Ő volt az! Égett az arcom a szégyentől. Ezt a nőt én megöltem... kegyetlenül meggyilkoltam és elvonszoltam abba a rohadt kriptába. Ez az a nő, akit szerettem... bár a szívem ritmustalan dörömböléséből ítélve még mindig szeretem. Emma éppen egy Katievel szemben levő fához szorította. Vámpírsebességgel ott termek és lerántom kedvesemről a most ellenségesnek tűnő szőkét. Kidülledő szemekkel bámulom Emmát földet érni. Remegve fordultam meg, hogy végre szemtől szembe kerülhessek Danaval. - Da....na - mondom bátortalanul. Az arcát nem látom csuklya fedi. Teljesen odavoltam a meghatottságtól. Halvány mosoly kúszik fel az arcomra. Látni akarom az arcát... azt a gyönyörű arcot... Látni akarom most! - Dana én úgy sajnálom...- mentegetőzöm a múltra térve. Annyira bántam amit tettem. Nem érte meg megölni őt a családomért... Nem érte meg! Kinyújtom könnyes szemekkel a kezemet érte. - Hiányoztál! - mondom reszketve. Minden, ami eddig történt velem egyszerűen elillant és nem láttam mást csak őt... - Szeretlek! - lépdelek csillogó szemekkel előre, egészen elé. A kezeimmel remegve a csuklyája széléért nyúlok..... hogy végre láthassam gyönyörűséges arcát... minden kis részletét. - Szeretlek csak téged! - suttogom szipogva.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Május 24, 2013 6:18 pm
Emma nekem esik. Túl hirtelen ért, hogy bármit is tenni tudjak. Csak egy mérges hörgés hallatszik a torkomból, mikor a fának csapódok majd belém harap. A fogaim összekoccantak dühömben. Ez a lány az életével játszik. Már készültem rá, hogy itt helyben megölöm valami erős igével vámpírok ellen, amikor meghallom Nash hangját. Azt a hangot, amit már legalább 500 éve mellőznöm kellett. Azt a hangot, amit annyira szeretek. Hirtelen Emma eltűnik rólam és bágyadtan kapok a nyakamhoz. Kicsit kábult voltam a sok vérveszteségtől. Hördülök fel és indulnék, hogy kinyírjam a szőkét, de Nash elém áll és hozzám beszél. Azt mondja sajnálja... és szeret. A ruha alatt kicsordul egy könnycseppem. Azt mondta szeret. Melegség tölti el a szívemet. A szavai visszhangoztak az agyamban. Az ajkaimba haraptam.... nem bírtam mit kezdeni magammal a szívem annyira vert. Olyan fájdalmasan, hogy az leírhatatlan. A kezét nyújtja felém. Egyre jobban gyülemlik bennem valami.... Valami olyasmi amit nem tudok szavakba önteni. A számhoz kapok, nehogy meghallja valaki, hogy sírni készülök. Nyelek egy nagyot mikor elém lép és le akarja venni a csuklyát rólam. Kezeire teszem a kezemet és ellököm finoman őket, hogy magam vethessem le azt a rongyos fejfedőt. A palástos részével együtt a földre hullik és immáron egyenesen Nash szemébe bámulok. A szemeimből könnyzápor áradat hullik, mégis semmi érzelmet nem merek mutatni. Úgy érzem tartozom neki valamivel. Még közelebb lép. Még közelebb és közelebb. Aztán csönd...... és egy szúrás.....

Lenéz a mellkasára remegve, amiből egy karó áll ki. Sírásban török ki. A zokogásom betölti az egész erdőt. Remegő szemeibe nézek és nagyot lökök rajta, hogy egy két méterrel előttem a földre boruljon. - Nash... één... - a mellkasomhoz kapok annyira fáj.... - Sajnálom....- tör ki belőlem. A tartozásomat leróttam. Térdre rogyok eléje és a fejét az ölembe húzom. Annyira sajnálom!!! Szeretlek! mondanám de nem jön hang a torkomon. A teste egyre jobban elszárad... - De megtaláltam a lányunkat... - mosolygok.... úgy mintha újszülött gyermekemet tartanám a karomban. - Ő ott... - könnyezem... - Megtaláltam és még él... nem halt meg.... - mosolygok de már hiába... meghalt... Az élet eltávozott kihűlt testéből... Kampec... ennyi volt. Felsikítva tolom el száraz fejét az ölemből és ugrok hátra a földön fetrengve... Megöltem... Ez az érzés... már értem mit érezhetett....

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Május 24, 2013 7:42 pm
Minden olyan gyorsan történik! Egyszer csak megjön Nash, és én már nem nyomom a fához a nőt. Már ő állt a boszorkány felett, de nem ölte meg. Inkább görbe volt, összeszedetlen, megrémült, és még mit tudom én mennyi érzelmet láttam rajta! Csak ülök a földön, és pislogok, értetlenül hallva a szavait. Szereti?! Csak őt?! Hiányzott neki? BASSZUS! Most lesz ESKÜVŐJE!!! Hogy mondhat ilyet? Ezt fel kell dolgozzam. Ő az a nő akiről beszélt?! Szerintem egyre rosszabbul vagyok. Émelygek, gyorsan haza kell szállítanom magamat és Katie-t, amíg ezek itt elandalognak. A szél alig csillapodik, miközben Katie mellé sétálok. A csaj már megint félholt.. Esküszöm, én ölöm meg, ha még egyszer ilyet csinál! Fel sem figyelek Nashék nyáladzó szavaira, amitől egyenesen undorodom. Bár, nem mintha nem szoktam volna meg már Katietől. Volt amikor már férjes embereket csábított el a saját feleségük szeme láttára... Megforgatom a szemem, majd felé hajolok, hogy megbizonyosodjak róla: él. A gyereket majd otthon.

A következő pillanatokban sírást hallok, és mondatokat, amint a nő rólam beszél. De nem fogja fel, hogy ő nem az anyám?! Az anyám meghalt, már több mint négyszáz éve!
Dühösen megfordulok.
-Én nem vagyok a lá... -itt abbahagyom. Meglátom Nasht a földön a szívében a karóval. A szél újra felerősödik.
-Te nem vagy normális! -üvöltöm a képébe, miközben felcibálom a földről, Nash felől. Felemelem a magasba, nem érdekel, hogy potyognak a könnyei...
-Egy: NEM vagy az anyám! -hangsúlyozom, egyenesen a könnyektől áztatott szemébe nézve, majd megrázom. -Megértetted? Nekem már régen meghaltak a szüleim. -elremeg a hangom, felzaklatott ez a téma, nem tagadom. -Kettő...-folytatom újra, próbálva összeszedni magam, de farkasméreggel a testemben nem sikerül olyan könnyen. -...Ez az enyém! -kiszedem a zsebéből a nyakláncomat, a nőt, név szerint, Dana-t elengedem. Vámpírsebességgel száguldok Katie-hez, akit felveszek, majd vissza Nashhoz és ahhoz a nőhöz..
-Menj a pokolba. Oda, ahonnan jöttél. -duruzsolom meg-megremegő hanggal, miközben kezdek kifogyni az erőmből.

Végül csak ennyit mondok. Elfordulok tőle, miközben kezdem elveszíteni önmagam, és eluralkodik felettem valami.. valami pánikszerű.
-Én nem tudlak felfogni. -fordulok a nő felé. Most olyan, hogy is mondjam... élethűnek tűnik. -De tudod mit.. Nem is akarlak. Egyszerűen csak verj ki a fejedből, mert nem én vagyok a gyereked, attól, mert a láncunk egyforma. -mondom már teljesen higgadt hangon, miközben felkapom Nasht is, és Katie házába viharzok.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Május 25, 2013 9:10 am

Ahogyan felemelt a földről.... nem tudtam ellenkezni, csak folytak a könnyeim. Az emberi érzelmek elviselhetetlenek, túl sokáig mellőztem őket holtként. Csak azt akartam, hogy végre vége legyen. Nem akartam már ezt a förtelmes fájdalmat érezni, ami víztömbként ömlik gyenge vállaimra. Az sem érdekelt, hogy elviszi a nyakláncot... Az övé... hát vigye. Nem is figyelek arra, amit mond... meg sem hallom. Szememet elhomályosítja a könny. Aztán már újra a földön is vagyok. A sírás nem marad abba. Semmit nem tudok tenni, ez a szívem teljes alkonya. Fogalmam sincs mennyi ideig gubbasztottam ott az erdőben. Csak arra a pillanatra emlékszem, mikor összekapva magamat felálltam. A kezem ökölbe szorult. Most már erősen néztem magam elé. Aztán egy gonosz félmosoly húzódik a számra. - Vigyázzatok Elsők... Itt jövök... - suttogom önelégülten magam elé. Felkapom a palástos csuklyát a földről és magamra húzom. Itt az ideje, hogy az eredeti eredeti célommal törődhessek végre... Azzal amiben Nash megszakított, miután ezerötszáz éven át próbálkoztam. Persze akkor még nehezebb volt megtenni a távot, most viszont olyan könnyű. Alig várom, hogy megismerkedhessek az újfajta találmányokkal és ezt ellenük fordíthassam. Elnevetem magamat hangosan. A hangom többször is visszaverődik az erdő fáiról, aztán már el is tűnök onnan...

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Május 31, 2013 3:50 pm

Ariel and Claudia
Úgy döntöttem, hogy kiszakadok végre a négy fal közül és szívok egy kis friss levegőt. Már egészen kezdtem befonnyadni abba nagy lakásba, ami már csak az enyém. Ennek a mondatnak a vége egy kis szomorúsággal és egy kis boldogsággal is eltöltött. Csak enyém azaz óriási ház, a medencével, a nagy udvarral, a tágas, modern helyiségekkel, ugyanakkor a fogadott bátyámtól is búcsúznom kell, persze nem örökre, de mindenképpen furcsa lesz. Dehát nem lóghatok mindig a nyakán.
Némi félelemmel hagytam el a biztonságot nyújtó házat, ami nem csak nekem nyújtott menedéket, hanem a körülöttem lévő hús-vér embereknek is, akik úgy mászkálnak erre-arra számomra, mint az élő kis vértasakok. Eddig csak azokon éltem, egyszer mertem emberből inni, akkor sem, mert én akartam, hanem mert nem volt más választásom, nem tudtam ellenállni. Akkor viszont volt segítségem, így nem öltem meg senkit, de nem sokon múlott.
Azonban egyszer nekem is meg kell tanulnom úgy táplálkozni, hogy ne nyírjak ki senkit. Nem járhatok örökké gardedámmal, aki lehámoz a választott ember nyakáról, ha én nem vagyok képes rá.
Most a vadászatot jöttem gyakorolni teljesen egyedül. Nem hiába választottam az erdőt, alig jár erre valaki, így nem keltek feltűnést. Na, valamit azért már én is megtanultam.
Dallamos fütyülés ütötte meg a fülemet, miközben halkan, lehajtott fejjel lépkedtem egy kitaposott ösvényen. Látni nem láttam senkit, de egyre jobban figyelmet és élesebben hallottam, tisztábban éreztem a vére illatát. Édes volt és forró, szinte éreztem a számban az ízét. A hang irányába eredtem és egy fa takarásából figyeltem azt a fütyörésző férfit, aki valószínűleg a mai ebédem lesz.
A torkom elkezdett égni és éreztem, ahogy elváltozik az arcom. Állatias köd lepte el a józanságom. Próbáltam ellenállni és csillapítani az ösztöneimet, de képtelen voltam rá. Elképzeltem a fiatal férfit holtan, ernyedten a karjaimban, egy cseppnyi vér nélkül. A fogaim kitüremkedtek és egy csomó jelezte a gyomromban a mindennél erősebb izgalmat és éhséget, amit a friss vér iránt éreztem. Egyik pillanatban még tartózkodón a szám elé tettem a kezem, a másikban pedig már a férfi nyakán csüngtem.
Ő először ellenkezett, de leszorítottam a végtagjait és egy idő után már alig tudott állni a lábán. A tudatalattim tudta, hogy le kell állnom, most, de a vére túl édes és finom volt számomra. Sokáig nélkülöztem ezt az édes nedűt, csak vértasakból ittam, így érthető, hogy képtelen voltam állj-t parancsolni magamnak.
Nem is érzékeltem, ahogy valaki erősen megszorítja a vállam, majd nagy lendülettel ellök. Az erős csapódásra tűnt el a köd, ébredtem fel. Egy félig kidőlt fa tövébe estem és a férfi ájult teste volt tőlem pár méterre, az mellett pedig egy ismeretlen nő állt.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Május 31, 2013 4:14 pm
Már kezdett picit elegem lenni ebből a városból, mert úgy tűnt, hogy alig vannak itt vámpírok. Eddig csak farkasokba botlottam. Voltak normálisak, illetve kötekedő típusok. Viszont azt be kell vallanom, hogy imádtam velük játszadozni, mint valami kutyával. De most kicsit ki akartam kapcsolódni és körbe nézni az erdőben. Ott mindig vannak védtelen turisták és már vágytam egy kicsit forró, meleg emberi vérre , mert már kezdtem unni az állott vértasakot.
Lassan felöltöztem és elővettem a kedvenc pulcsimat, mivel hideg idő volt, de mondjuk ez nem is érdekelt annyira, csak nem akartam kitűnni a tömegből, mert úgy könnyebb a turisták közelébe férkőzni. Kiléptem az ajtón és lassan elindultam az erdő felé. Vettem egy mély lélegzetet, s ebben a pillanatban el is mosolyodtam, mert éreztem őket. Szóval ez pont jó nap lesz ahhoz, hogy kiéljem magam rajtuk. Talán nem is egyet, hanem többet is megízlelek, amint ez átfutott az agyamon kuncogni kezdtem kicsit.
Már elég mélyen bent jártam az erődben, de még mindig nem találkoztam senkivel se. Így nem volt más választásom, mint megint "beleszimatolni" a levegő, hogy tudjam, hogy merre találók bárkit is, de ekkor olyat éreztem amire nem számítottam. Egyre jobban kezdtem koncentrálni, s egyre kivehetőbben éreztem a vér szagát, de ez nem tiszta vérszag volt, mint amikor valaki megsérül, hanem éreztem a vámpír szagot is. Elkezdtem koncentrálni az emberre és hallottam, amint a szíve lassul és tudtam milyen jön. Mindjárt meg fog halni, ha nem lépek közben. Viszont nyomot nem hagyhatunk, mert akkor el kell hagynunk ezt a helyet.
Amilyen gyorsan tudtam, oda siettem és ekkor megláttam egy fiatal lányt, amint a férfi nyakára tapad. Elkaptam a vállát a lánynak, majd megszorítottam, de nem reagált, így nem volt más választásom eldobtam úgy, hogy neki repült egy fának. A férfi összerogyott, de elkaptam amilyen gyorsan csak tudtam és szép lassan leraktam a földre. A lányra néztem gyorsan és bosszúsan.
Megörültél? -néztem rá kicsit mérgesen.- Majdnem megölted. - ráztam meg a fejemet és idegesen a hajamba túrtam.
Először adtam egy kis vért a férfinak, hogy talpra tudjon állni, majd megigéztem, hogy állat támadást mondjon. Ezek után oda mentem a lányhoz és leguggoltam vele szembe.
Jól vagy? - néztem rá aggódva, mert még mindig nem mozdult.-

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Május 31, 2013 4:42 pm

Ariel and Claudia
Ziháltam, mégis alig kaptam levegőt, a szívem vadul dübörgött, mintha kevés lenne számára a hely és ki akarna törni, egész testemben remegtem és sírógörcs mardosott. Majdnem kiontottam egy ártatlan ember életét. A torkom már csak enyhén égett, mert a mindent megsemmisítő érzés telepedett rám, a bűntudat, ami forró, kínzó lángokban próbált elpusztítani.
Alig érzékeltem valamit a nő szavaiból, pedig hozzám beszélt, először mérgesen. Legszívesebben visszavágtam volna, hogy ne dörgölje az orrom alá, amit már én is bánok, ami miatt még mindig nem tértem észhez. A fa tövében csücsültem és felhúztam a térdem, hogy két karommal átfonjam és megdermedve bámulhassan a nő ügyködését a férfi körül. Megitatta a véréből és megigézte. Nekem is gyakorolnom kéne ezt a tudományom, ha hosszú életet szánok magamnak.
Mégis mit gondoltam? Eljövök magabiztosan vadászgatni és minden simán, egyszerűen fog menni? Sokan mondták már, hogy kis naiv vagyok, álomvilágban élek. Mennyire igazuk van nekik! Nem vagyok tisztában a képességeimmel, én még nem vagyok képes erre.
Majdnem teljesen elkeseredtem és már a vámpírlétem is kezdtem volna problémának titulálni, de nem. Vámpírrá változni, életem legjobb döntése volt. Ezek csak a kezdeti nehézségek. Később minden jobb lesz, mint mindenkinek.
- Ha nem jöttél volna, ha nem léptél volna közbe... - motyogtam sírós hangon. Pár könnycsepp kiszaladt a szememen, de azokat mérgesen letöröltem. Amit a legjobban utálok a vámpírságban a felerősödött érzelmek, ami nálam azt jelenti, hogy képes lennék a nap 24 órájában bőgni... Szánalmas. - Én nem is tudom, mit kezdtem volna. - biggyesztettem le az alsó ajkam és az arcomat a térdembe rejtettem. Alig pár másodpercen múlott a férfi élete, ha ő nem jött volna, már biztosan összeroskadva zokognék a holttest fölött. - Köszönöm. - néztem fel mellettem guggoló segítőmre. Aggódó szemei, nem tudom miért, de erőt adtak, hogy túl tegyem magam a majdnem katasztrófán.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Május 31, 2013 4:59 pm
Még mindig mérges voltam, s közben lassan leültem a földre vele szembe. Nem tudom mi juthatott az eszébe, miért nem kontrollálta magát. Mit gondolt, mi lesz ha megöl valakit. Miért nem gondolt arra, hogy akkor lelepleződhetünk és ha mind ez nem lenne elég, akkor akár a farkasok is szembe szállhatnak velünk. mint az "emberek védelmezője." A hideg is végig futott rajtam erre a gondolatra, mert már láttam ilyet és ilyenkor a legjobb amit tehetsz, ha menekülsz.
Figyeltem a reakcióját és meglepődtem azon, hogy sír , illetve ahogy összehúzza magát. Elkezdtem sajnálni és kicsit szidni magamat, hogy így bántam vele, mert rájöttem, hogy ő egy kezdő vámpír lehet. Tudtam, hogy milyen nehéz lehet neki, mert nekem is egyedül kellett átmennem rajta. De pont ezért tartok ki az a szigorú elvem mellett, ha nem muszáj akkor nem ölök, csak használom az embereket, mint valami vérhordozót.
Hallgattam a szavait és picit összeszorult a torkom, mert rossz volt így látni őt, de legfőképpen azért mert egy kezdő vámpír volt. A legnehezebb dolog az egész dologban ez az időszak, főleg ha az ember egyedül van. Megesett a szívem rajta, majd lassan mellé ültem és óvatosan megöleltem és a rajta lévő kicsi vért letöröltem, ha esetleg valaki arra járna, akkor ne ijedjen meg.
Ezen nincs mit köszönni ez természetes. - mondtam picit mosolyogva, de lenéztem, mert azt is tudom egy-két vámpír gondolkozás nélkül megölte volna őt, mert ilyen hibát követett el.
Fel a fejjel, majd belejössz. - próbáltam kicsit jobb kedvre deríteni. - Ez az első vadászatod? -néztem őt.-

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Május 31, 2013 5:36 pm

Ariel and Claudia
A mellkasomat tapogatva próbáltam csillapítani a zihálásom és az azt is felülmúló kétségbeesésem. Nem szabad negatív dolgokra gondolnom. Próbáltam nem undorodni saját magamtól. Minden rendben lesz, belejövök. Ebben a helyzetben azonban, elég nehéz volt ezt elhinni. Az első vadászatom egyedül... Ennél már csak jobb lehet.
A nő leült mellém a fűre és lassan átölelt. Jól esett, hogy így ismeretlenül is érdekli, hogy mi lehet velem. Elég furcsán festhettem, hiszen egy klasszikus vámpír nem roskad össze és sírdogál egy vadászat után, teli bendővel. Én más voltam, nekem meg kellett küzdenem magammal, a vérszomjammal, a vágyaimmal és az érzéseimmel is. És őszintén nehezebb volt, mint egy szem hangyának birkózni egy medvével. De nekem kellett győznöm, nem volt más választásom.
Kedvességén elmosolyodtam és mellkasomra szorított karjaimmal átkaroltam én is őt.
- Nagyon remélem. - motyogtam magam elé nézve. Örültem, hogy ő is így gondolja, és teljes szívemből reménykedtem. - Az első, egyedül. - javítottam rajta egy kicsit. - De a többi sem sikerült túl fényesen. Körülbelül ugyanígy. - motyogtam elkeseredetten. - Nem tudom mi van velem ilyenkor. Egyébként senkinek nem akarok ártani, de amint vérszagot érzek megőrülök. Ellep a vörös köd, nem is tudok gondolkodni. Ez normális?! Mikor múlik el?! - fakadtam ki halkan. Nem szokásom idegeneknek így kiönteni a lelkem, de ezt szintén a felerősödött érzések számlájára írhatom. Nem tudtam magamban tartani felháborodásomat, ki kellett panaszolnom.
A legrosszabb ezzel a vérszomjjal kapcsolatban, hogy alig érzem különbnek magam az anyámtól. Igaz, hogy én érzek megbánást utána, de azokban a percekben minden érzésem eltűnik, csak a vér ízét érzem. Nem vihetek magammal mindig valakit a vadászatomra, igaz csak egy valakit kérhetek meg erre, dehát Nash sem lehet a bébicsőszöm örökké.
Arcán kedves mosoly terült el, látszott, hogy ki akar rángatni szomorúságból. És idővel sikerült is neki. Ahogy kipanaszkodhattam magam a sikertelen vadászatok miatt, ahogy éreztem a törődést az öleléséből, szavaiból és a fény, a boldogság sugárzott a mosolyából. Megragadott engem is.
- Egyébként Claudia vagyok. Claudia Miller. - mosolyogtam. - Bocsi a rossz bemutatkozásért. - utaltam az előbbi tragikus esetre a vadászatommal kapcsolatban.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Május 31, 2013 5:57 pm
Néztem őt és pontosan tudtam, hogy min ment át, de legfőképpen azon lepődtem meg, hogy nem csak saját magamra emlékeztetett, hanem az első vérszomjamra. Nyeltem egy nagyot, mert eszembe jutott az apró lány rémült arca, de valahogy azt éreztem, hogy nem fél vagyis nem teljesen. S, hogy ő küzdeni fog. Annyira angyalian nézett ki, hogy őt akkor nem tudtam bántani, de mindenki mást bántottam, jobban mondva mindenkit megöltem. Behunytam a szememet, majd vettem egy mély levegőt, hogy kitisztítsam a gondolataimat, hiszen most nem én vagyok fontos, hanem ő.
De valami miatt őt juttatta eszembe. Talán lehet azért, mert ő is annyira fiatal volt és ártatlannak nézett ki. Illetve az alapján, ahogyan itt sírt nem úgy tűnt, hogy önszántából választhatta ezt a sorsot, mármint hogy vámpír legyen. De akkor mi vehette rá, hogy ezt az életet válassza, vajon nem tudta, hogy ez mivel jár. Nem akartam megrohamozni a kérdéseimmel, szóval inkább magamban tartottam, majd megkérdezem idővel.
Bátorítóan megszorítottam a kezét. - Értem, de hidd el idővel minden jobb lesz és hidd el normális. - majd picit elgondolkoztam, lehet több napja nem is ivott már meleg emberi vért, mert ez ha így van akkor ez is lehet a baj. Amikor hallottam, hogy kifakad ezen elnevettem magamat picit, hiszen annyira ari volt így. - Persze, hogy normális, hiszen vámpír vagy. - néztem őt és úgy mondtam, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga.- Ilyenkor tudod felerősödik a vámpír érzéked és kizárod a külvilágot. - mondtam lassan és próbáltam úgy mondani, hogy ne ijesszem meg.
Hmm, tudod ezt kell megtanulnod, hogy ne zárt ki teljesen, mert ha kizárod teljesen a külvilágot, akkor nagyon sebezhető vagy. - mondtam nyugodtan és őszintén. - Illetve meg kell tanulnod arra a bizonyos apró hangra hallgatnod, ami azt mondja, hogy állj. - próbáltam minél biztatóbban mondani. - Mert gondolom nem akarsz gyilkos lenni, illetve nyomot hagyni mindig magad után. - néztem rá kíváncsian. -
Lassan felálltam, mert jobbnak láttam, ha elmegyünk innét egy picit forgalmasabb helyre nehogy valakinek baja essen megint. -Örülök, hogy megismertelek Claudia. - mondtam őszinte mosollyal, majd a kezemet nyújtottam neki, hogy segítsek felállmi.- Ariel vagyok, Ariel Holland. - mosolyogtam rá és leporoltam a nadrágomat.-

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Május 31, 2013 6:34 pm

Ariel and Claudia
Ezt a választ már párszor végighallgattam mostohabátyámtól, de azért jól esett újra és újra meghallgatni ezeket a nyugtató szavakat. Nem szoktam hisztis vagy sírós lenni, de persze ez mind a vámpírlét rossz oldala, tudom, hogy van kifejezetten jó oldala is. Ezért vállalkoztam erre az életre és hiába ez a szenvedés az érzelmekkel és a vadászattal. Tudom, hogy emberként sosem lettem volna az, aki most vagyok, sosem ismertem meg volna és szerettem meg volna olyan embereket, akiket most a szeretteimnek mondhatok. A vámpírlét tulajdonképpen egy mentőöv a nyomorúságos emberi életemből, tele jó és rossz tulajdonságokkal is.
- Hallom az állj parancsot, de még túl halkan. - kuncogtam vele együtt, saját magamon. Ezek a hangulatváltozások... Egyszer bőgök, egyszer nevetek. Ki érti ezt?! - Nem szeretnék ártani senkinek, természetesen. Próbálkoztam a vértasakokkal, de poshadt és nem friss. - magyarázom már nyugodtan.
Felállt, majd nyújtotta a kezét, hogy engem is felsegítsen. Megvizsgáltam az öltözékem, hogy nem-e véreztem össze, de ami jó hír, hogy már csak a lenge ingem ujja lett egy ponton vérfoltos. Ez a csipetnyi siker erőt adott a következő vadászatomhoz, bár még mindig nem mertem nagyon belegondolni.
- Én is nagyon örülök neked, kifejezetten a jó időzítésednek. - nevetgéltem a mosolygó arcára nézve.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Május 31, 2013 6:47 pm
Elmosolyodtam azon, ahogyan reagált rá. Illetve vicces volt a hangulat változása is, de ez erről szólt ez az időszak. Végig futott a fejemen, hogy mire lenne képes akár egy farkassal, mert nem lennék biztos, hogy a farkas győzne főleg nem így ha ennyire befolyásolják őt a hangulat változásai. De ezt gyorsan ki is vertem a fejemből, hiszen nem akartam, hogy bármi baja essen, mert azt hiszem kezdtem megkedvelni, pedig mindig is magányos voltam, persze kivétel a kutyám aki mindig velem volt.
Lehet ez most meg fog változni. Talán ez a hely még is csak megváltozott az utolsó idők óta. Talán itt élnek olyan vámpírok akik nem annyira beképzeltek, mint máshol. Kedves volt és olyan ártatlannak tűnt még mindig ez a lány, de láttam rajta, hogy neki is van múltja és oka, de nem tudtam rájönni még mindig, hogy miért lett ilyen. Miért lett vámpír, hiszen szép volt és okosnak is tűnt, szóval a normális életben is bármit megkaphatott volna.
Persze, hogy az poshadt. - kuncogtam, miközben néztem hogy mit csinál.- Főleg, hogy te kezdő vagy. Neked még friss meleg vérre van szükséged és jobban teszed, ha valakivel ezt gyakorlod. -mosolyogtam rá, majd megigazítottam a hajamat.- Ha szeretnéd segíthetek én is.. -majd az ajkamba haraptam.- Persze nem akarok tolakodó lenni. - tettem hozzá gyorsan. Bár szívesen töltöttem vele az időt. Valami miatt kezdett olyan érzésem, hogy vigyáznom kell rá és gondoskodnom róla, de nem tudtam miért gondolom így.-
Köszönöd annak, hogy nem találtam ebédet magamnak. Amúgy meg bármikor, ezen nincs mit köszönnöd - kacagtam el magamat és ekkor eszembe jutott, hogy mennyire éhes vagyok, de nem akartam magára hagyni.-
Kérdezhetek valamit? - néztem rá, ahogy elindultunk vissza az ösvény felé.-

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Május 31, 2013 7:09 pm

Ariel and Claudia
Meghatódva mosolyogtam rá, amikor felajánlotta a segítségét. A szívemet melengette szavaival és gondoskodó mosolyával. Miért nem találkozhattam ilyen emberekkel emberkoromban is?! Ott csak gorombaságot, megalázást és magányt kaptam. Rossz bánásmódot és kegyetlenséget. Még visszaemlékezni is fáj azokra az időkre. Miután anyu elhagyott, minden éjszaka sírva aludtam el és az apám nemegyszer tért haza részegen, így mindig alaposan el lettem verve könnyeimért.
- Igen, gyakorolnom kéne, de félek... Láthattad mitől. - motyogtam fintorogva. - Ez nem tolakodás. Nagyon örülnék neki, ha valaki segítene... Ha te segítenél. - vigyorogtam vidáman.
Úgy éreztem magam, mint egy kislány, aki kapott egy idősebb nővért, hogy az rendre tegye, segítse őt.
- Én attól még nagyon hálás vagyok. - válaszoltam mosolyogva. Még mindig nem tudom mit csináltam volna, ha ő nem ér ide időben. Vagy ha esetleg nem érdekelte volna az ember élete. Sok vámpír van így ezzel. Áldom a nagyszerű sorsom, hogy éppen egy ilyen kedves, jószívű, gondoskodó személy talált rám az utolsó pillanatokban.
A hajamba túrtam és kíváncsian vártam kérdését.
- Hát persze. Mi az? - mosolyommal bátorítottam, miközben igyekeztem lépést tartani vele.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Május 31, 2013 7:25 pm
Jó volt látni, hogy sikerült elterelnem a figyelmét valamennyire és mosolygott. Csodáltam, hogy ennyire tud még mosolyogni, de vajon attól, hogy még valaki vámpír lesz akkor teljesen el kellene zárkóznia mindentől. Gondolkoztam ezen, miközben folyamatosan néztem őt. Tényleg olyan volt mint egy nagyra nőt kislány. Örült és boldog volt . Jó volt látni, hogy neki még ez meg van. Reméltem, hogy a sötét vámpír oldalt nem fogja megjárni és van aki vigyázz rá.
De a gyakorlásnak ez a lényege, hogy van ott veled valaki aki segít. - néztem őt, majd az égre mert nagyon úgy nézett ki, mintha mindjárt leszakad az ég. - Pl. ha érzed azt a hangot, akkor adsz egy jelet vagy valami jelzést és akkor segítünk megállítani s szép lassan neked is menni fog. - sétáltam tovább.- Illetve legelsőnek meg kell tanulnod megigézni, mert szerencséd volt, hogy nem kezdett el ordítozni, mert ha jól láttam, akkor ő egyáltalán nem volt megigézve. - néztem rá picit aggódva, mert hiszen annyira kezdő volt. Nekem talán annyiban szerencsém volt, hogy legalább elmagyarázta az aki átváltoztatott, bár az igaz, hogy teljesen egyedül hagyott és mindenre rá kellett jönnöm, talán ezért is akartam neki segíteni.- Örülök, hogy így gondolod. - mosolyodtam el.- Rendben , ha van bármi kérdésed, akkor nyugodtan kérdezz vagy ha segítség kell akkor is itt vagyok.- mondtam nagy mosollyal az arcomon, mert olyan volt, mintha egy régen elvesztett húgot találtam volna.-
Nem akarok tolakodó lenni, de te akartál vámpír lenni vagy valaki átváltoztatott? - néztem őt és reméltem, hogy nem bántom meg a kérdésemmel.- Mert nem értem, hogy miért lettél volna az ön szántadból, hiszen szép és okos is vagy. Legalább is annak tűnsz. - néztem őt.-

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje

Az erdő

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
35 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Next

Similar topics

-
» Erdő
» Erdő
» Az erdő
» Erdő
» Erdő

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
rising of the mortals :: Helyszínek :: Mystic Falls-

Új posztok
tekintsd meg
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm
Laurel O. Delgado
Szer. Május 29, 2019 1:28 am
Katherine Pierce
Kedd Május 28, 2019 8:31 pm
Amren Monroe
Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm
Lucille Éamon Vodova
Szer. Május 22, 2019 12:03 pm