|
| |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Nov. 15, 2012 11:48 am | - Akkor először jöjjön a mese - sóhajtottam. - Nem lesz rövid, én meg nem szeretem elkapkodni az étkezést - vontam vállat, majd mégis töltöttem egy pohár whiskyt, és Erin kezébe nyomtam. - Szóval a "lovagod" szolgált vacsora gyanánt. És valami azt súgja, kissé ráfaragtál - csóváltam a fejem. - Idd meg, elmossa a verbéna ízét. Hogyhogy nem érezted meg? - vetettem le magam a puha, kényelmes szőnyegre, és megpaskoltam magam mellett a kárpitot, jelezve, hogy Erin követhet, ha akar. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Nov. 15, 2012 11:37 am | - Oké. - feleltem csak ennyivel és megálltam az italospultja mellett. Nem igazán szoktam válogatni, ha whisky van, akkor minden van. De most csak megráztam a fejemet. - Nem, nem kérek semmit. A pasas nyakában több volt a verbéna mint egész Amerikában, így most semmi nem menne le a torkomon. - jutott eszembe a maró érzés és kirázott a hideg. - De a vacsorázás után jöhet az, hogymiért vagy itt. Nekem is lesz mesélnivalóm. - jutott eszembe a felbukkanó apám. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Nov. 15, 2012 11:03 am | - Magából? - vettem ki Erin kezéből a pólót. - Ezt se magából hagyta, hanem belőlem. Ez az enyém - dünnyögtem, majd megfogtam Erin kezét, és áthúztam a másik szobába. - Elmesélek mindent, ígérem. De előbb egy italt? - nyitottam ki a kis bárszekrényt. - Bármit, amit csak akarsz. Majd megigézek valakit, hogy ne kelljen fizetnem - vigyorogtam el magam. - Egyébként is, nem ártana felhívnom valami pincért. Lassan ennem sem ártana. Úgy értem... nyakból. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Nov. 15, 2012 10:28 am | Arra a birtokomon elfelejtettem rákérdezni, hogy mit keres a hotelban. Hiszen ott a birtok. Talán családmentes napokra vágyott. - Oh.. - bukott ki a számon ahogy magam sem hallottam mozgást a lakásból. Követtem Klaust és torokköszörülve emeltem fel a szemmel láthatóan használt pólót, de mosolyogva. - Legalább hagyott itt magából valamit. - utaltam az illatra, majd újra körbefordultam. - Nem mellesleg... miért vagy a hotelben? - kérdeztem kis értetlenkedéssel. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Nov. 15, 2012 9:06 am | (Erin birtoka)
Kinyitottam az ajtót, beengedtem Erint, majd villanyt gyújtottam, és körbenéztem a szobákon. - Hayley, megjöttem. Vendéget is hoztam! - kiáltottam be, de nem hallottam mozgást sehonnan. - Hm... gyorsan lelépett a madárka - dünnyögtem, mikor megtaláltam a kedvenc felsőmet az ágyban, összehajtva. - Igen, tényleg lelépett - vettem észre a papírt. - Megkeresi Tylert - nyugtáztam, majd eltettem a papírdarabot, és körülmutattam. - Akkor most egy ideig zavartalanul lehetünk. Isten hozott Klaus Mikaelson új otthonában. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Nov. 14, 2012 8:17 pm | Mély álomból ébredek, majd lassan, kótyagos fejjel megindulok, hogy szerezzek magamnak egy jó erős kávét. Anélkül nehezen indulhat meg a nap. Illetve... milyen napszak is van? Na meg hol is vagyok? Lassan kúsznak vissza a fejembe az emlékek, de végül minden helyre áll. Még mindig egyedül vagyok Klaus lakásán, pedig már eljött az este. Gondolom kibékülhettek azzal a csajjal... mi is volt a neve? Erin. Azt hiszem, ma már nem lesz semmi a borozgatásból. Hiába kaptam potya ágyat meg fürdőt, akkor sem lehet ezt máshogy nézni, mint hogy felültettek. Elhúzom a szám, aztán kibújok Klaus felsőjéből, és szépen összehajtogatva leteszem az ágyára. Kicsit töröm a fejem, hogy is legyen tovább, aztán úgy döntök, hagyok egy üzenetet, csak hogy ne tűnjek hálátlannak. Egyébként is úgy tűnt, Klaus szereti ezeket a kis üzeneteket. Elmentem Tylerhez. Hayley
Hát nem túl sokat mondó, de a lényeg benne van, így nem mondhatja, hogy szó nélkül leléptem. De ha tovább maradok, az életemet is megunom itt egyedül. Leteszem a cetlit az összehajtogatott felsőjére, visszaveszem a saját ruháimat, majd elhagyom a szobát, és elindulok vissza Lockwoodékhoz, ahol a kocsimat is hagytam. Kávét majd szerzek útközben. || Lockwood ház|| |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Nov. 14, 2012 2:29 pm | - Zakkant egy hibrid - nézek utána szemforgatva, aztán behúzom vissza a fejem az ajtón. Mivel magamra maradtam, és még az egész délután előttem áll, arra a megállapodásra jutottam, hogy bőven van időm még egy, ezúttal rendes és megnyugtató fürdőt venni. Amikor már kellő ideig áztattam magam a kádban, lassan kiemelkedek a vízből, és a korábbi törölközőben útnak indulok megkeresni az előbb ajánlott, kölcsönvehető ruhákat. Hamar ki is választok egy kényelmesnek tűnő puha felsőt, aztán abban vonulok el egy nagy, pihentető alvásra Klaus ágyában. Az ő szobája, az ő ágya, az ő ruhája... teljesen körülölel az illata. Azon tűnődöm magamban, mitől olyan megnyugtató ez, és közben elnyom az álom. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Nov. 14, 2012 2:17 pm | Hát nem sokáig fürdött. Farkas létére gyorsabb, mint egy vámpír. Most meg előlibeg egy szál törülközőben. Megáll az ész.... A torkomban dobogott a szívem, mikor láttam a flottírba bugyolált önmagát, ahogy ártatlan ábrázattal állt előttem. Az illata pedig idáig érezhető volt. A bőre finom kipárolgása, ami most elkeveredett a tusfürdő illatával... éreztem, hogy a nadrágomban valami megmoccan, és ha nem akartam itt helyben rávetni magam, és a szőnyegen magamévá tenni, tudtam, hogy tényleg átkozottul gyorsan le kell lépnem. - Mennem kell - rángattam vissza a kabátomat, szinte pánikszerű gyorsasággal. - Találsz ott néhány ruhát... - mutattam a szekrény felé. - Majd jövök... egyél-igyál, ami jólesik. Viszlát, Hayley - rohantam ki a bejárati ajtón, hogy kívülről megtámasszam a fát, és hatalmas levegőt vegyek, ami talán lehűti a forró véremet. - Nik, azt hiszem, most azonnal tűnj el innen - morogtam magamnak, és futva indultam lefelé a lépcsőkön.
(Erin birtoka) |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Nov. 14, 2012 2:10 pm | Klaus mintha folyamatosan magyarázna valamit kintről, de egy nyamvadt szót sem értek a vízcsobogás miatt. Talán nem is fontos, biztos csak valami olyan mondott, hogy "bla bla bla majd jövök". Vagy nem. Bosszúsan csavarom magamra az első törölközőt, ami a kezem ügyébe kerül. Mivel már minden ruhámtól megszabadultam, ez a leggyorsabb megoldás. Aztán kikukkantok a fürdő ajtaján, és meglátom Klaust a szoba másik felén elég furcsa ábrázattal. - Mit mondtál? Bocs, nem sokat hallottam bentről - bújok kicsit jobban elő, de még mindig nem sokat mutatok magamból. - Valami gond van? - méregetem továbbra is az arcát. Olyan mintha citromba harapott volna. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Nov. 14, 2012 2:03 pm | Hisztit vártam, balhét, vagy valami égszakadás-földindulást. Ehelyett mit csinál? Teljes lelki nyugalommal, ráadásul szó nélkül megfordul, és fürödni indul. És ezek után értse meg bárki is a nőket... Mintha itt sem lennék, úgy vette le magáról a felsőjét, én pedig mi tagadás, meredt szemmel bámultam a látványt. Atyám... talán jobb, ha tényleg megyek, még mielőtt nem állnám a szavam, és rávetem magam. Az talán most tényleg nem jönne ki jól. - Szolgáld ki magad - mormogtam még félhangosan. - Ne várj meg, nem biztos, hogy túl korán jövök - tettem még hozzá, ahogy meghallottam a víz csobogását bentről. - Bassza meg... - sóhajtottam, ahogy elképzeltem, hogy dobálja le magáról minden holmiját, és merül bele a vízbe. Egy rohadt szál semmiben. - Biztos, hogy megleszel? - kérdeztem, már pánikszerűen menekülve a szoba ajtajához. - Lehetőleg ne szívódj fel, mire visszaérek. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Nov. 14, 2012 1:59 pm | Oké, most nyilván én dramatizáltam túl. Pedig nem szokásom. Talán csak sok volt már az izgalmakból az elmúlt pár órában. Előbb Christopher játszadozott velem az utcán, és ő is elég egyértelmű célzásokat tett rá, hogy miket tenne velem, főleg ha nem lennék farkas. Aztán meg Klaus őlordsága szeszélyeit kellett elviselnem a legnagyobb végletekkel a legváratlanabb kedvességtől a halálos fenyegetésekig. Csoda hát, ha kicsit lemerült az aksim? A legjobb lesz, ha veszek egy jó forró fürdőt. Az majd feltölt. Nemtörődöm módon vállat vonok Klaus szavaira, majd megindulok a fürdője felé. Gondolom meglép, mielőtt egyet sóhajthatnék, jobb ha nem is foglalkozom vele tovább. Kibújok a felsőmből, már csak egy szűk top van rajtam, ahogy belépek a kiszemelt helyiségbe. És ekkor kapcsolok, hogy minden cuccom lent maradt a kocsimban Tylerék házától nem messze. - Kölcsöm veszem az egyik törölközőt meg talán majd egy felsődet is - kiáltok vissza, remélhetőleg még meghallja. Mellesleg a férfi felsők a legkényelmesebbek alvásra. Ezt már tapasztaltam. Megnyitom a csapokat, hogy feltöltsem a kádat, majd sorban kilépkedek a maradék ruhámból is. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Nov. 14, 2012 1:39 pm | - Komolyan mondom, odaadnám a hibrid hatalmamat azért, ha egyszer legalább megérthetném egy nő lelkét - sóhajtottam fel a szemem forgatva. - Ide hallgass. Ha benne lettél volna egy alkalmi szexben, azért hoztalak volna ide. Hogy nemet mondtál, azért hoztalak ide, mert neked szállás kell, nekem meg társaság. De ha nem tetszik - mondtam kissé sértetten - aludhatsz a parkban egy havas padon is - morogtam. - Van még kérdés, és az esetleges mögöttes szándékaim kipuhatolása, vagy most elmehetek Erinhez? |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Nov. 14, 2012 1:34 pm | Megint idióta hápogó kacsává változom, ahogy egy újabb őszinteségi hullám tör rá. Folyton meglep. Legalább ezt megszokhatnám már tőle. Ha őszinte akarok lenni, most először kicsit bánt, amit mond. Hogy csak arra kellettem, hogy féltékennyé tegye a másik nőt. Nem is nézek most Klausra, nem akarom, hogy ebből a rámtörő rosszkedvből bármit leolvasson az arcomról. Magam sem tudom, miért esik ez rosszul, talán csak bántja az önérzetemet. A hallgatásom kicsit hosszúra nyúlik, de betudhatja annak is, hogy a szobáját mérem fel. - Kösz - mondom kurtán az ajánlataira. Aztán még egyszer körülnézek, végül megállapodik rajta a tekintetem. Várakozón nézek rá, hiszen még mindig itt van, pedig az előbb már nagyon sietős volt neki. - Akkor ez a meghívás is csak azért volt? - szakad fel belőlem a csalódott kérdés. Nem vagyok egy könnyen megkapható nőcske, ahogy már mondtam, akit rögtön elsőre az ágyába rángathat, de attól még... Igen, talán jól esett némileg a közeledése, amikor kedvesebbre váltott, és most még inkább felültetettnek érzem magam, mint az imént. És ami igazán vicces az egészben, hogy minden korábbi ellenkezésem ellenére is az ágyában fogok aludni. Persze nem úgy... de attól még irónkus. Halványan el is mosolyodom. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Nov. 14, 2012 1:21 pm | - Ide figyelj kislány - nevettem el magam, és megfogtam két kézzel a vállát. - Bevallok valamit. Azért flörtöltem veled, hogy Erin kibukjon, és féltékeny legyen. Hiszen láttad, hogy ő meg egy másik pasival... - morogtam halkabban. - Tény, hogy nem hagytam volna ki az alkalmat, ha igent mondasz, de elfogadom, ha nem akarod. Ez a te döntésed. Tényleg nem foglak lerohanni. Csak üveg bor, és beszélgetés... ennyi. Nem kell félned, nem mászom rád, nem erőszakollak meg - vigyorogtam. - Felajánlok egy zuhanyt, egy kényelmes ágyat, és a társaságomat, bár azt csak kissé később. Feküdj le nyugodtan, használd az ágyam, én megleszek a kanapén is - kalauzoltam vissza Hayleyt a szobám ajtajához, majd betereltem a szobába. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Nov. 14, 2012 1:14 pm | Most rajtam a sor, hogy elkerekedett szemekkel bámuljak Klausra. Maradjak? Menjek? A fene se tudja már! De a szavai célba találnak. A szállás tényleg jól jön. Még akkor is, ha éppen nála alszom. - Féltékenység? - villantok felé egy gúnyos mosolyt. Talán van benne valami, csak nem úgy, ahogy ő gondolja. Említettem már, hogy utálok harmadik, meg sokadik lenni? Jahh, minimum ezerszer. Iderángat, aztán faképnél hagy. Én csak várjak szépen itt a soromra. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy máris elkezdte velem ezt a dróton rángatós dolgot. Ch! Hát pedig én nem leszek a kezes báránya. Azt lesheti. De szavai mégis annyira meggyőzőek. Rossz szokásomhoz híven megint az ajkamat harapdálom, és úgy pislogok bizonytalanul a szobája felé, ahol legalább ma éjszakára meghúzhatnám magam. A fene akar a kocsiban aludni! - Oké, maradok, de... tartsd távol tőlem a csajaidat. Nem akarok arra ébredni hajnalban, hogy a hajamnál fogva rángatnak ki az ágyból - mondom félig viccesen, és el is mosolyodom. - Csak hagyjatok ki a szerelmi drámátokból - vágok még egy fintort, és ezt már tök komolyan is gondolom. Azért Klaus sem kispályás: egyszerre két nővel kavar, és amikor már minden totál összekuszálódott, felhoz egy harmadikat a lakására. Függetlenül attól, hogy csak iszogatni akartunk, gáz, hogy én vagyok az a bizonyos harmadik. - Megmutatod, mi merre? Vagy találjam fel magam? - indulok vissza a folyosón a szobába. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Nov. 14, 2012 12:59 pm | - Hé, mit csinálsz? - kerekedett ki a szemem, és Hayley után siettem, hogy a vállát megfogva magam felé fordítsam. - Mondtam egy szóval is, hogy menj el? Szeretném, ha maradnál. Nem mondtam le sem a borról, sem a társaságodról. Csak egyszerűen ezt el kell intéznem - magyaráztam, zsebre vágva a papírt. - Igen, az a lány a Grillből. Erin, hogy pontos legyek. De tudtommal te nem vágysz rám, ergo ez most ugye nem valamiféle féltékenység? - mosolyogtam el magam szélesen. - Figyelj, maradj velem. Kérlek - esett ki a számon az, ami elég ritkán. - Te egyedül vagy, kell a társaság, és nekem sem árt. Mellesleg, neked momentán nincs is hová menned. Maradj itt éjjelre, reggel pedig elindulhatsz megkeresni Tylert. Mit mondasz? |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Nov. 14, 2012 12:51 pm | Alig érkezünk meg, még arra sincs időm, hogy szétnézzek, vagy valami, csak Klaus vállai felett pisloghatok be a szobájába, de már fel is vagyok koppintva. Egy újabb nem várt esemény. - Hát ez érdekesen alakul - motyogom az orrom alatt. Természetesen észrevettem a papírt, de nem látok bele. Valamiért mégis az az érzésem, hogy a korábbi lány hagyhatta itt az üzenetét, akivel úgy szemeztek a Grillben. - Oké, gondolom akkor lépjek le. Talán jobb is így - vonok vállat. Még nem tudom, hogy nevessek e... ezen az egészen... magamon. Vagy legyek bosszús, amiért iderángatott a semmiért. - Azért kösz a... sétát. - Pff. Oké, itt tényleg elnevetem magam, miközben hátat fordítok Klausnak, és megindulok a folyosón. Talán foglalnom kellene nekem is egy szobát itt. Vagy csak visszamenni Floridába, és a francba ezzel a hülye várossal! |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Nov. 14, 2012 12:08 pm | (Grill parkolója)
Némi igézés a portásnak, hogy később küldjön fel egy üveg bort a szobába... bár eléggé kótyagosnak tűnt, mintha kapott volna már egy adagot valakitől. Csak vállat rántottam, és elindultam felfelé a lépcsőkön, mutatva az utat Hayleynek. - Nem egy hilton, de amíg nem tisztázódnak az otthoni meg családi dolgaim, megfelel - vontam vállat, és belöktem a kulcsot a zárba, de megtorpantam, mert egy papír fehérlett, szinte világítva a félhomályban, az ajtó és a félfa között. - Mi a fene ez? - húztam ki a helyéről, és mikor végigfutott a szemem a sorokon, úgy éreztem magam, mintha valaki forró vízzel öntött volna nyakon. Rápislogtam Hayleyre, aki mit sem értve állt előttem. - Talán nekem most el kellene mennem - morogtam. - Fontos is, sürgős is - ráztam a papírt. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Nov. 13, 2012 9:58 pm | - Utcák - Egy kissé be kellett vetnem magamat, hogy a lakásig eljussak. A birtokon nem találtam Klaust, volt egy olyan sejtésem a ruhái hiányában, hogy valahol a hotel környékén találom meg. És volt némi szerencsém is, mert kis igézés árán a portás kiköhögött mindent. Megálltam az ajtó előtt. Bemenni még akkor sem akartam, ha itthon lett volna. Bizonyára rendkívül jól mulat a legújabb barátnőjével. Tipikus pasi, nem is kell ebben azt keresni, hogy Ő mindenki felett áll, mert a legerősebb lény ezen a kibaszott világon. És bolondnak éreztem magam, pontosan emiatt. Mert... nem is tudom, hogy mit hittem. Tatiát velem "csalta meg". És én? Én miért lennék kivétel? Azóta nyilván már nemcsak a barnácska van a listáján. Húúúúh, ez a gondolat még inkább felgőzölte az agyamat, szinte éreztem, hogy a gőz a fülemen keresztül távozik. Még jó, hogy nincs sok ember a közelben. Nem is tudom, mennyi időt tölthettem el az ajtó bámulásával, míg végül rájöttem, hogy üzenetet hagyni jöttem. Kikotortam egy másik papírt a táskámból, és egy tollat mellé, hogy az ajtó lapjára fektessem a cetlit, és arra kezdjek firkálni, úgy, ahogyan eszembe jutottak a szavak: "Klaus,
azt hiszem, hogy a ma este után mindkettőnk tartozik a másiknak egy beszélgetéssel. Tehát ha a legújabb nőcskédet is teljesen kimerítetted, szeretném, ha tudnánk beszélni.
Erin"
Oké, necces. Ebben benne van minden. És mellesleg... eléggé süt belőle a féltékenység... vagy valami olyasmi... nem mellesleg: mióta szeretnék én bármit is? Nem szoktam ilyen finoman fogalmazni. És az igazat megvallva, adtam okot magam is arra, hogy megdöntse azt a nőt. Eléggé csinos nő, ezt hozzá kell tenni. Ki tudna ellenállni neki? Nyilván férfi szemmel másképpen néznek rá. Egy ideig még gondolkodtam, hogy a végére odaírjam-e még azt a nagy jelentőséggel bíró szót..."szeretlek"... passzolt volna ide? Mert Klaus legutóbb egy döntéssel hagyott ott: őt mindennel, ami vele jár. Hatalommal, és minden velejárójával. Vagy semmit belőle. És azt hittem, hogy eldöntöttem... mert én őt akartam. És eléggé biztos vagyok abban, hogy még most is őt akarom. Nem a hatalmát, hanem Őt magát. De nem azzal együtt, hogy két tucatnyi nővel kelljen osztoznom rajta. Akkor már inkább semmit. Végül újra megemeltem a kezemet, és némi teketóriázás után odabiggyesztettem a nevem alá a "szeretlek" szót. És ezek után tépheti akár cafatokká ezt a cetlit, kesereghet, hogy ő nem így érzi... de én soha nem hazudtam, és ezt ő maga is tudja. Ha ismer. - Erin birtoka - |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Nov. 11, 2012 11:29 am | Kiüthettem magam előző este, mert valahol a sokadik kortynál simán elvesztettem az emlékeimet. De nem számít. Kell néha, hogy én is jobban kirúgjak a hámból. Pont én ne engedhetném meg magamnak? Talpra álltam, ruhát váltottam, és gondolkodtam egy darabig, mit is tegyek. Fura volt a csend, a családom nélkül, de valahogy mégis jobban éreztem így magam. Kellett ez az egyedüllét, ez tagadhatatlan tény. Hosszas hezitálás után úgy döntöttem, meglátogatom Erint. De előtte még jól jön egy ital a Grillben.
(Grill) |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Nov. 04, 2012 5:41 pm | (Mila bérelt lakása)
Fáradtan, de elégedetten léptem be az ajtón, és egy mozdulattal végigvetettem magam az ágyon, számban még érezve Milena vérének az ízét. Nagyon finom. Már megérte elmennem oda. Kár, hogy nem nem kívánom nőként annyira, mint Tatiát, vagy Erint, de ha kihozza belőlem az állatot, nem leszek tekintettel rá. Képes leszek megdugni, bármennyire is ficánkol közben nem tetszés gyanánt. Na és Tatia, meg az ő kis bosszúja... már most várom, mit akar lépni. Felnevettem, aztán az üveg után nyúltam. Egy korty whisky most jól fog esni. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Nov. 04, 2012 11:00 am | - Kinek kellene egy hataloméhes férfi? - kérdeztem Elenát. - Egy hataloméhes nőnek. Vagy egy olyan nőnek, aki képes annyira szeretni, hogy ezért felvállalja a hatalmas is, amit képes vagyok adni - vigyorogtam kegyetlenül. - Hogy elveszítek mindenkit? Ki bánja? Mert ha úgy hiszed, hogy én, akkor tévedsz. Nincs szükségem a családomra. Ezer éven át megvoltam nélkülük, most is megleszek. Egy dologra van szükségem: lehetőségre, hogy megöljem Mikaelt. És ezzel vége. Nem lesz több akadály előttem, hogy azzá váljak, akinek még régen lennem kellene - álltam talpra. De Elena következő szavai úgy értek, mint megannyi pofon. Amit nem az arcomra ütött...sokkal inkább valahová mélyebbre. - Azért öltem meg azt a férfit, akit egyszer láthattál, mert nem volt értelme, hogy éljen. Az a férfi, és aki most előtted áll, nem egy és ugyanaz. De te ennek a férfinak is mindig fontos leszek - mondtam komolyan, de nem tudom hallott-e még egyáltalán, mert a cuccait felkapva bevágta maga mögött az ajtót. Már csak egyetlen halk, elmotyogott szócskát hallottam kívülről. Annyit, hogy "sajnálom". - Sajnálhatod, kis hasonmás - morogtam dühösen, és csak hajszálra voltam attól, hogy legyintsek egyet utána. Mit foglalkozzam én velük, meg az életükkel? Csináljanak, amit akarnak. Ha most Elena után mennék, még elérhetném. Megigézhetném, hogy mégis feküdjön le velem... és hagyhatnám, hogy az a bizonyos Mila ugyanezt tegye Salvatoréval. Már a kilincsen volt a kezem, de valami történt. Valami erő megakadályozta, hogy mindezt megtegyem. Valami olyan erő, ami belülről jött... és aminek nem tudtam a nevét. - A szentségit! - káromkodtam el magam végtelenül dühösen, aztán rájöttem - ismerve önmagam - hogy jobb, ha ezt a dühöt valakin levezetem. És már meg is volt a tökéletes jelöltem.
(Mila bérelt lakása) |
| | |
Ember •• A legerősebb vagyok mind közül, ne bízd el magad ⊂ my only hope for happiness
⊂ mayor of seattle, leader of the Council
|
A poszt írója ♛ Cora Bouchard-Taylor Elküldésének ideje ♛Szomb. Nov. 03, 2012 12:32 pm | Nem vettem túlzottan a szívemre a szavait. Mert ennek a gyereknek Damon az apja, és ennek a tudatában egyáltalán nem estek rosszul a szavai. De még mielőtt távoztam volna, odahajoltam az arca elé, és komolyan meredtem a szemeibe, talán úgy, mint még soha. - Tudod... ha így viselkedsz, ne lepődj meg, hogy... lassan elveszítesz mindenkit. Kinek kellene egy ilyen férfi, akinek a hatalom és a dicsőség az első? - kérdeztem megvetően. - A saját vesztedbe sétálsz, de mikor észreveszed ezt, már teljesen egyedül leszel. El fogod üldözni magad mellől azt a két bizonyos nőt, a családodat, az anyádat, mindenkit, aki valaha támogatott, vagy szeretett. És azt hiszed, hogy a hatalom pótolja majd az űrt a - talán nem is létező - szívedben? Arra a sorsra fogsz jutni, mint Oliver. Ő is későn ébredt rá, hogy nem jó, amit művel. De hol van most ő? Emlékszik már rá valaki? - hajoltam el végül tőle. - Röhögj, ha kedved szottyan, nevess ki mindenkit, aki megpróbál lebeszélni arról, amit próbálsz elérni... de nem azért mondják, hogy te kevesebb légy. Hanem azért, mert szeretnek, vagy fontos vagy nekik és féltenek. Engem már nem érdekel, hogy mi van veled, pedig egészen tegnapig, mint az ajándék is bizonyítja, érdekelt. De most csak elég volt rád néznem, hogy lássam, megölted azt a férfit, akiről megígérted hetekkel ezelőtt, hogy valahol mélyen életben fogod tartani. Hálás vagyok, hogy leállítottál... de minden másban csalódást okoztál - fejeztem be végül ennyivel, majd anélkül, hogy ezek után ránéztem volna, megfogtam a cuccaimat, de még az ajtónál két pillanatra felé fordultam, már egy kissé könnyes szemekkel, mert soha nem gondoltam, hogy így kell beszélnem vele... ahhoz képest, hogy hetekkel ezelőtt mennyire másképpen volt képes rám nézni, és én is rá... és nem azok a csókok vagy egyebek hiányoztak, hanem az a férfi, aki képes volt lenni, mikor velem beszélt. - Egy valamit azért köszönhetek neked. Megtanítottál arra, hogy milyen érzés egy Tatia-pótléknak lenni. És ezt azért köszönöm, mert ha nem így történik, talán annyira beleesek abba, amit kiástál nekem a csókjaiddal és az ölelésekkel, hogy a házasságomba került volna. De ezen is látszik, hogy... soha nem tudtad, mit is akarsz. Nem irigylem azokat a nőket, akik miatt nem vagy képes férfi lenni - motyogtam, és ki is sétáltam a lakásból, de még pár pillanatra megálltam az ajtó előtt, hogy így nézzem a szobaszámot. Talán túlságosan is... durva voltam... nem tudtam, hogy ÉN mennyire vagyok képes vérig sérteni, vagy éppen felbosszantani, hát nagyon halkan megjegyeztem, hiszen tudtam, hogy hallja az ajtón keresztül is. - Sajnálom... -. suttogtam, de azt is kinéztem belőle, hogy már régen röhög.
(Damon és Elena háza) |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Nov. 03, 2012 12:15 pm | - Szóval kisajátítod a gyerekünket - néztem Elenára mulatva. - Bánom is én, nem érdekel. Úgyis fogok alkalmat találni rá, hogy közöljem, ki is vagyok én, és hogy mi is valójában ő - vetettem keresztbe ültömben a lábamat. - Nos, kis hasonmás, azt hiszem tényleg jobb, ha mész. Te nem akarsz engem, én nem akarlak téged... minek töltenéd itt még az idődet? Szaladj haza Salvatoréhoz, és reménykedj, hogy nem ölték meg. Vagy talán mást tenne vele az a bizonyos Mila? - nevettem. - Menj csak... - intettem - ami pedig ezt a bizonyos nőt illeti, vedd úgy, hogy el van intézve. Le fog szállni rólatok, ígérem. |
| | |
Ember •• A legerősebb vagyok mind közül, ne bízd el magad ⊂ my only hope for happiness
⊂ mayor of seattle, leader of the Council
|
A poszt írója ♛ Cora Bouchard-Taylor Elküldésének ideje ♛Pént. Nov. 02, 2012 8:07 pm | - Nem, nincs fogalmam róla. És őszintén szólva, nem is akarom, hogy legyen. Ez a gyerek az ÉN gyerekem, és én döntök arról, hogy milyennek nevelem. Ha tényleg egy hibrid lánya lenne... soha nem engedném, hogy annak az erőnek a tudatában nőjön fel. Delena különlegessége sem látszik mások előtt, mert nem úgy neveljük. És ezen a kislányon sem látszódna semmi. Főleg mivel nem óhajtanád kivenni a részedet az életében. Tehát tekinthetjük úgy, hogy nincs olyan, hogy a TE lányod. Olyan van, hogy az ÉN lányom, ezt jobb, ha még most megjegyzed - magyaráztam, próbálva mindent félretenni a hangomban, mert egyelőre túl jó volt vele szórakozni. - És mit tudom én, hogy milyen barátnője. Valami Milena a neve, aki rá van állva az én férjemre. De gondolom Tatia nem igyekszik visszavenni belőle, Damon pedig esélytelen egy olyan erős vámpírral szemben, mint az a nő - beszéltem már folyamatosan, és eléggé ingerülten. - Azt hiszem, haza akarok menni Damonhoz... nem akarom, hogy az a nő bántsa. De... Tatia azt mondta, hogy... hogy nem mehetek haza, csak néhány óra múlva... - suttogtam keserűen. Nem bántam volna, ha az igézés eme részét is kiverte volna a fejemből. Mert aggódtam Damonért. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Ajánlott tartalom Elküldésének ideje ♛ | |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
• az új oldal nyitásáig •
• ROTM FRPG •
|
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm Szer. Május 29, 2019 1:28 am Kedd Május 28, 2019 8:31 pm Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm Szer. Május 22, 2019 12:03 pm Hétf. Május 20, 2019 10:43 am Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm • ROTM FRPG • |
|