Whatever anyone does or says,
i must be emerald and keep my color

Megosztás

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Dec. 23, 2015 3:48 am
Ugrás egy másik oldalra
Még régebben volt egy ugyan ilyen írásom itt, viszont úgy döntöttem, hogy ideje frissíteni kicsit. Very Happy Ami jókor jutott eszembe, durván éjjel 3-kor. Very Happy

Az igazi nevem Kitti, Pesti vagyok és nemsokára betöltöm a 16.-ot. 31 Két tannyelvű gimnáziumba járok ahol eléggé kemény a követelmény, hiszen az egyik idegennyelv az ugyebár a főnyelv, úgyhogy kb az 1 heti órarendem az idegennyelvvel van tele, de hát muszáj, ha az ember akarja vinni valamire. Ha már itt tartunk; elképzelésem a jövőről... Mivel jelenleg 2 nyelvet is tanulok, gimi után pedig szeretnék megtanulni spanyolul, ezért az idegenvezetői dolog felé hajlok a leginkább, persze még van időm dönteni.
Sok ismerősömtől eltérően én kutyás vagyok, egyszerűen imádom őket. *-* Most is van nekünk egy magyar vizslánk, aki közeledik a 8. szülinapjához, de olyan kajla és olyan édes, hogy ahwww, meg lehetne zabálni olyan kis édes.  :szeri:
Nagyon szeretek olvasni, kedvenc írom John Green; a Csillagainkban a hibával sikeresen belopta magát a szívembe egy életre. 40 Imádom az 5SOS-t és az 1D-t, de még megannyi énekest feltudnék sorolni akiket imádok, de nincs rá elegendő idő. Very Happy
Szeretek megismerni új embereket, hamar barátkozós ember vagyok, viszont el kell telnie valamennyi időnek, hogy egy adott személyben olyan szinten megbízzak, hogy elmondjam neki a titkaimat, stb. Az életemben jelenleg csak egy ember van - családomon kívül, persze - akiben határtalanul megbízok, az összes titkomat tudja, ő az első ember akinek elmondok valamit. Amikor teljesen magamba fordulok akkor ő ki tud rángatni, szóval ezúton is nagyon köszönöm, hogy vagy nekem. :hug:
A másik jó dolog még az életemben, az ez az oldal. :cukorborso: Nagyon sok, remek embert ismertem itt meg, akiknek nagyon köszönöm azt, hogy bármilyen gondom van, bizalommal fordulhatok hozzájuk. Ez nagyon sokat jelent számomra.^^ Ha valami bánt és feljövök ide akkor jobban érzem magam, egy nagy család vagyunk amihez öröm tartozni. 38

Nos, nem tudom, hogy valamit kifelejtettem-e, de biztos vagyok benne, hogy igen, mert közelítőleg 3:45-kor fejeztem be ezt a kis bemutatkozás féleséget, ilyenkor pedig valamennyire már félig alszom, de ha valamit kifelejtettem, akkor jön az átjavított verzió.^^
Vissza az elejére Go down

Amara

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Amara - done
» Amara
»  ▷ ▷ ▷ Amara művei ▷ ▷ ▷
» + Amara és társai... I AM TOO SEXY[és felejtős :3]

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
rising of the mortals :: Egyéb :: User-ismertetök-

Új posztok
tekintsd meg
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm
Laurel O. Delgado
Szer. Május 29, 2019 1:28 am
Katherine Pierce
Kedd Május 28, 2019 8:31 pm
Amren Monroe
Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm
Lucille Éamon Vodova
Szer. Május 22, 2019 12:03 pm