Whatever anyone does or says,
i must be emerald and keep my color

Megosztás
Tatia kunyhója

Ősi vámpír
Tatia Petrova
Tatia kunyhója - Page 3 Tumblr_otqo5bAuS71sasfc6o1_100
Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :
◆ after killing, the "you're a joke" face is my speciality ◆

A poszt írója Tatia Petrova
Elküldésének ideje Hétf. Május 05, 2014 9:19 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
[You must be registered and logged in to see this image.]
Legyintettem egyet. Nem akartam elbagatellizálni semmit, mégis semmiségnek tekintettem a dolgot. Vagyis nem olyannak, ami miatt halálosan el kellene kezdenie aggódni. - Két napja nem érzem magam a legjobban, de biztosan csak meghűltem a vízesésnél. Előfordul. - Mosolyodtam el halványan. Nem éreztem magam betegnek, csupán egyszer-kétszer megfordult velem a világ most és a reggeli órákban is. Ennyi az egész, ebbe még nem halt bele a világ, én pedig végképp nem. Soha nem voltam betegeskedő típus. - Nyugalom, nem vagyok fertőző. Legalábbis remélem. - Próbálkoztam a viccelődéssel. - És éhes sem vagyok, de azért mielőtt elmentem sétálni sütöttem egy kis húst. Remélem, megfelel. - Pillantottam rá.
Vissza az elejére Go down

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Május 05, 2014 9:06 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Láttam ahogy Tatia talpra állt, aztán szemmel láthatóan kissé megszédült, még a szín is kifutott az arcából.
- Tatia! - kiáltottam ijedten, és felugrottam, hogy két erős karommal átöleljem, és visszaültessem. - Mi van veled? Olyan fura vagy... - simítottam ki a haját a homlokából. Nem meleg, és nem is hideg. Olyan, mint máskor. De mégis, mintha valami betegség bujkálna benne...
- Nem érzed jól magad? - kérdezgettem aggódva. - Maradj csak, majd hozok én enni neked.

Ősi vámpír
Tatia Petrova
Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :

Elküldésének ideje Hétf. Május 05, 2014 9:01 pm
- Azt hiszem, ebben egyetértek a szüleiddel. - Adtam meg magam. Naphosszat tudnék mesélni arról, hogy tényleg mennyire csodálatos dolog egy lánygyermek érkezése, de ennek nem most volt itt az ideje. Egyébként sem szerettem Nik előtt túlságosan belemenni a múltam részleteibe... nem tudom, hogyan viselné vagy mit szólna hozzá annak ellenére, hogy valószínűleg már töviről hegyire tudja a történetemet annak ellenére, hogy nem minden részletet fedtem még fel előtte. De mindennek eljön az ideje.
Elnevettem magam, ahogy a fenekemre csapott. - Ezért a pimaszságért már régen meglakolt volna a hazámban, uram. - Felálltam mellőle és így pillantottam rá. - De megbocsátom, mivel eszembe juttatta, hogy ma még nem ettem. - Megforgattam a szemeimet. Nem voltam teljesen jól, egész nap émelyegtem, amit megpróbáltam a nemrég megejtett veszekedésükre fogni, de két-három napja folyamatosan szédelgek. Lehet, hogy elkaptam valami kórságot ebben a kissé már hűvösebb időben.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Május 05, 2014 8:41 pm
- Dehogynem örülnék! - méltatlankodtam. - Nálunk van egy régi mondás, apám és anyám szájából hallottam: ha lány születik egy házba örülni kell, mert az istenek gyengédséget hoznak általa a világba - mondtam. - És igen, biztos vagyok benne, hogy a mi lányunk ilyen lenne - ábrándoztam el, majd nagyot nyújtóztam.
- Nos, mivel veled töltöm az éjszakát, hát a te dolgod vacsorát rakni elém. Éhes vagyok, asszony! - csaptam nevetve Tatia fenekére.

Ősi vámpír
Tatia Petrova
Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :

Elküldésének ideje Hétf. Május 05, 2014 8:36 pm
Szavai nagyon jólestek, örültem, hogy végre valaki abban is meglátja a jót, hogy nem akartam olyan lenni, mint a többiek. Talán túlságosan elkényeztettek gyerekkoromban ahhoz, hogy vakon kövessek minden egyes mások által felállított szabályt és ne kóstoljak bele abba az útba, abba az életbe, amit én alakítok ki saját magamnak. És az, hogy ehhez találtam egy megfelelő társat már csak hab a tortán. Vagy a sorsomon, ha úgy tetszik.
Még szélesebb mosoly húzódott ajkaimra szavait hallgatva. Képes lettem volna akár napokig csodálni, ahogy elém tárja az ötleteit, hiszen egyfajta álomvilágban éreztem magam tőlük. Olyanban, amely nagyon közel áll ahhoz, hogy valóság legyen belőle. - És ha lányunk lenne? Annak talán nem is örülnél? Bár tudom, nektek férfiaknak szükségetek van egy fiú örökösre is. - Csóváltam meg a fejem. Lányos anya voltam, egy fiú teljesen más lehet... el sem tudtam képzelni, milyen. Csakis arról volt tudomásom, hogy milyen, amikor a napjaimat egy kicsi hercegnő aranyozza be.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Május 05, 2014 8:22 pm
- Talán pont azért szerettem ennyire beléd, mert nem vagy sem alázatos, sem engedelmes. Mert annyira más vagy, mint az én falum asszonyai - simogattam Tatia kezét, aztán felnevettem. Olyan volt most, tervezgetve vajon mennyire lesz mérges Mikael, mint valami csínyen gondolkodó kisgyerek.
- Az éjszakát itt szeretném tölteni veled. Ma már nem térek haza a családom kunyhójába. És reggel... ahogy a nap feljön az ég alján, elindulunk. Ellövöm az íjamat, és amerre száll, arra indulunk mi is. És ha látunk egy helyet... egy fennsíkot, egy tisztást, bármit... ami mindkettőnknek tetszik... akkor a következő telihold után én építeni kezdem a kunyhónkat. Én lennék a világ legboldogabb embere, ha egy év múlva már a fiunkat ringatnád.

Ősi vámpír
Tatia Petrova
Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :

Elküldésének ideje Hétf. Május 05, 2014 8:16 pm
Felnevettem. - Alázatos, tisztességes és engedelmes? Nem tudom, menni fog-e. Ezer történetet írhatnának arról, hogy az elmúlt időkben mennyire nem voltam engedelmes. - Tudtam, hogy viccelődik, az én hangom sem volt egyáltalán komoly, amit észre is vehetett. Egy életre elegem lett a komolyságból annak ellenére, hogy semmi pénzért nem lettem volna újra tapasztaltan kislány. Akár még hálás is lehetnék a múltamért.
- Benne vagyok. - Bólintottam az ötletére. - Bármiben benne vagyok, amivel felhúzhatjuk apádat és az orra alá dörgölhetjük, hogy tehetetlen velünk szemben. - Kissé ravaszabbá vált a mosolyom, ami ugyan nem volt szokásom, de kezdtem felvenni egy olyan viselkedést, amely szerint ugyanúgy állok hozzá az emberekhez, ahogy ők hozzám. Talán hiba, de mostanában úgy éreztem, sokkal jobb így, mint kitenni teljes önmagamat a különböző támadásoknak. - Kora reggel indulunk is?

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Május 05, 2014 7:56 pm
- Majd én alázatos, tisztességes és engedelmes feleséget faragok belőled! - ugrattam Tatiát nevetve, majd közelebb fészkeltem magam hozzá.
- Van egy ötletem... kíváncsi vagyok, mit mondasz rá. Holnap apám kimegy az erdőre vadászni. Ilyenkor oda van akár egész nap is... reggel elkötöm a lovát, és ellovagolunk. Megyünk, amerre épp gondoljuk, és addig nem állunk meg, míg meg nem találjuk a helyet, ahová felépítjük a kunyhónkat, ahol élni fogunk. Mit szólsz hozzá? - szorítottam meg a kezét szerelmesen.

Ősi vámpír
Tatia Petrova
Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :

Elküldésének ideje Hétf. Május 05, 2014 7:43 pm
Bólintottam, bólintottam és bólintottam, még akkor is, ha az asszony szó hallatán borsózott a hátam. Anyám néhány évvel ezelőtt annyiszor hajtogatta eme szót és mivel kényszernek éreztem a betűk által megkövetelt feladatok teljesítését, teljességgel elfogott az undor, ha csak meghallottam. Most viszont ez sem érdekelt, teljesen figyelmen kívül hagytam, csakis Nik arcát figyeltem és annyit fogtam fel, milyen szerencsés vagyok. Másféleképpen, mint eddig, valamiféle nem is gondolt módon, de szerencsés. Hiszen megtaláltam Nik-et, aki nagyon úgy tűnik, szintén örül nekem.
- Ha képes leszel elviselni, akkor szíves örömest. - A szájához hajolva apró csókot leheltem ajkaira ezzel is megpecsételve szavaimat. - Állítólag nem vagyok könnyű eset. - Tűrtem a fülem mögé egy szemembe lógó hajtincsemet, így pislogtam rá.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Május 05, 2014 7:27 pm
Láttam, hogy Tatia őszintén örül a gyűrűnek, hát az ujjára húztam, és néztem, hogyan gyönyörködik benne. Pedig nem volt más, csak egy fagyűrű. Nem arany, vagy ezüst, vagy bármi más fém...
- Szóval mit mondasz Tatia? Leszel az asszonyom, a gyerekeim anyja, amíg csak a földön élünk, és a másvilágon is? - kérdeztem komolyan. A következő ötletemmel úgy döntöttem csak akkor rukkolok elő, ha igent mond nekem.

Ősi vámpír
Tatia Petrova
Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :

Elküldésének ideje Hétf. Május 05, 2014 7:19 pm
Nem csodálkoztam azon, hogy inkább hanyagolná a család témát, hiszen én sem szívesen beszéltem róla. Igazából csak lelombozott, az ő társaságában pedig utáltam szomorúnak látszani és olyanokon rágódni, amelyek közénk állhatnak. Nem mintha nem lett volna fura még mindig a helyzet, hogy már nem a hazámban élek és hirtelen teljesen felgyorsultak körülöttem az események, de ezeket a gondolatokat is elűzte Nik ama mozdulata, amikor a zsebébe nyúlva előhúzott egy gyűrűt. Gyönyörűszép volt... szokatlan és éppen emiatt a maga nemében különleges, valamint tökéletes. A szám rögtön mosolyra húzódott, már-már inkább vigyor jelent meg az arcomon és szinte éreztem, ahogy a szemeim csillogni kezdtek. Egy szó, mint száz: boldog voltam.
- Nem hittem volna, hogy valaha örülni fogok egy gyűrűnek. - Vallottam be. Az előzőt egy éve húztam le az ujjamról, azóta is egy kis doboz alján pihenve éldegéli mindennapjait, de ez... soha nem fog semminek a mélyére kerülni. - Nagyon szép. - Mondtam őszintén.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Május 05, 2014 1:07 am
- Kol? - kérdeztem vissza, amikor Tatia a testvéremet említette. - Igen, ő tényleg normális. Őt szeretem legjobban, meg persze Bekaht. De hát Kol is fiú, mint én... Bár én már férfi vagyok, és a jelek szerint ő még fiú, feltéve ha Freya azóta nem engedett neki - kacsintottam. - Finn és Elijah viszont nagyon hasonlítanak apámra. Elijah annyira nem, ő sokszor áthágja a szabályokat. De Finn... néhány év, és olyanná válik, mint apám - legyintettem, hogy inkább hagyjuk a témát, aztán fektemben Tatia felé fordultam.
- Tatia, én szeretlek. Úgy szeretlek, ahogy még soha, senki mást az életemben nem szerettem. Veled akarom leélni az egész életemet, azt akarom, hogy te legyél a gyerekeim anyja, és elkísérj engem a másvilágon is, ha a földi létünk egyszer véget ér - emeltem ajkamhoz a kezét, hogy megcsókoljam. - És azt hiszem, el fogjuk tudni tölteni az időnket egymással - mosolyogtam, aztán a zsebembe nyúltam, és kihalásztam belőle egy apró tárgyat.
- Tatia... - kezdtem bele, majd felültem és magammal húztam őt is, hogy immár ülve mélyedjek a szemébe. - Csináltam neked valamit. Nem nagy dolog... de a szívem van benne. Azt akarom, hogy ez legyen a jele a szerelmünknek és az összetartozásunknak - nyitottam ki ökölbe szorított tenyeremet, ahol egy gyűrű feküdt. Napokon át faragtam fából, hogy végül olyan legyen, amilyennek én elképzeltem. Tetszetős, mégis törhetetlen. Olyan, mint mi ketten együtt.

Ősi vámpír
Tatia Petrova
Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :

Elküldésének ideje Szomb. Május 03, 2014 9:50 pm
Nem mondhatnám, hogy megnyugodtam volna. Az idegeskedés nem volt a megfelelő szó arra, amit éreztem. Inkább aggódtam, de úgy döntöttem, most egy kicsit magamban tartom ezt a dolgot. Legalább most hadd legyünk itt nyugodtan egymással úgy, hogy ne kelljen bármi mással foglalkozni.
- Egyébként az öcséd felettébb kedvesnek tűnik. - Mondtam felé gördülve, az arcát simogatva. - Még a végén tényleg elhiszem, hogy az apádon kívül egyik családtagod sem rosszindulatú, csak... tartanak Mikael-től. Amit teljesen megértek..- Nem voltam ijedős fajta, de összerezzentem, amikor ránéztem. Az a mérhetetlen gyűlölet, ami a szemében lángolt, egyszerűen rémisztő és dermesztő volt... éppen ezért kerültem őt mindig a lehető legmesszebbre.
- Ha megígérem, hogy mindig melletted leszek és soha nem veszítesz el, akkor neked is meg kell ígérned, hogy te se keresel helyettem mást. - Halványan elmosolyodtam, de minden egyes szavamat komolyan gondoltam. Nem akartam egyszer csak arra ébredni, hogy valaki átveszi a helyemet Nik szívében. Beleőrültem volna. Vagy sokkal rosszabb...
- Most, hogy úgy néz ki, velem akarsz élni, mit csináljunk, hogy ne unjuk meg idő előtt a másikat? - Kérdeztem kissé már incselkedve.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Május 03, 2014 8:25 pm
- Itt is meg fog kedvelni mindenki, majd meglátod - biztattam. - Csak idő kérdése. Az emberek látták, hogy kiálltam melletted, és érted, és látják azt is, hogy jóban vagy a fivéremmel. Nem biztos, hogy hamar, de előbb-utóbb át fogják értékelni mindezt, és azt, amit Mikaeltől hallottak. És akkor elgondolkodnak majd rajta, hogy talán nem apámnak volt igaza - mondtam Tatia hátát simogatva, lustán bámulva a ház fagerendáit.
- Elhiszem, hogy szeretsz. Csak egyszerűen hihetetlen. Soha nem kaptam még jó dolgot az élettől. Kivéve most. Kivéve téged. És belehalnék, ha valamikor, valamiért elveszítenélek.

Ősi vámpír
Tatia Petrova
Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :

Elküldésének ideje Szomb. Május 03, 2014 7:48 pm
- Csak vicceltem. - Kötöttem ki rögtön, ahogy rávágta, hogy rosszul értelmeztem a szavait. Úgy látszik, a humor mostanában nem az erősségem, de nem is foglalkoztam ezzel. Inkább csak hallgattam, mit mond, miközben mellé feküdtem és rendületlen tekintettel az arcát figyeltem, mintha ebben a pillanatban akarnám megjegyezni minden egyes vonását, szeme különleges színét, arcélét, szája mozgását, mindent. Ostobaság, ám annak ellenére, hogy az előbb beszéltük meg, hogy hozzám költözik... rossz érzés járt át. Nyugtalanító. Olyasmi, amit az ember akkor érez, amikor tudja, nem jó dolog közeleg... régen éreztem már ilyesmit és reménykedtem abban, hogy Nik-re nézve sohasem fog átjárni ilyesfajta borzongás, mégis... és ezt féltem a szerelmem tudatára adni, főleg mivel ahogy bármi vele kapcsolatos rosszra gondoltam rosszul lettem. Mostanában egyébként is sokat émelyegtem...
- Elhiszem. - Bólintottam, amikor eljutott a tudatomig, hogy már nem beszél, hanem rajtam a sor, hogy összeszedjem és mondjak valamit. - Ne aggódj, már túltettem magam rajta. - Sóhajtottam. - Azon, hogy a régi életemben szinte mindenki kedvelt, hogy nem kellett törnöm magam semmiért és hogy nem voltak ilyen gondjaim. Egyedül a lányom hiányzik... és a szüleim... viszont most itt vagy nekem te. - Aprót nyelve bújtam oda hozzá és a vállára hajtottam a fejem. Nem akartam ismét azon gondolkozni, mi lett volna, ha otthon maradok, milyen lehet most Erina, milyen lehet a birtok és a családom. Felesleges lett volna rágni magam, hiába hiányzott az otthonom.
- Néha úgy érzem, nem hiszed el nekem eléggé, hogy szeretlek. - Felpillantottam az arcára és végigfuttattam rajta az ujjaimat. - Csak nem szoktam hozzá, hogy őszintén érezhetem ezt egy férfi iránt. - Kúsztak az ujjaim a hajára és egy csókot leheltem az ajkaira, hogy jelét adjam szerelmemnek.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Dec. 31, 2013 10:37 am
- Én ezt nem így értettem - ráztam meg a fejem, aztán megfogtam Tatia kezét, és lehúztam a medvebőrre, a tűz mellé.
- Tudják, hogy szeretlek, és azt is, hogy te engem szeretsz. Hallom jártomban-keltemben, hogy miket beszélnek, és még ha nem is értik, hogy tudtad magadra hagyni a lányodat, mind elismerik, hogy bátor vagy, és bele mertél vágni egy új életbe. Hidd el, nem olyan rossz ennek a falunak a népe, mint ahogy te azt hiszed. Csak hát... Mikaellel kevesen mernek ujjat húzni. Ha valaki nem is ért egyet vele, csak a háta mögött morog, a nyílt kenyértörésig senki sem megy el. De sokan kedvelnek. És ha én mondom, akkor elhiheted - dőlök lustán hanyatt, és élvezem a tűz melegét, meg Tatia közelségét.

Ősi vámpír
Tatia Petrova
Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :

Elküldésének ideje Kedd Dec. 31, 2013 10:24 am
Mindössze bólintottam egyet. Nem ez volt életem során a legjobb ötletem és várható volt, hogy Klaus sem fog kapva kapni az alkalmon, hogy az apjával egy helyiségbe vigyen, így nem is győzködtem. Nekem sem volt kedvem egy levegőt szívni Mikael-el, a becsmérlő szavait hallgatni pedig még úgysem.
Közelebb lépett hozzám, de mintha nem is érteném, miről beszél megvontam a vállam és halvány mosollyal néztem rá. - Ettől szebben megfogalmazni sem tudtad volna, hogy a falu cédának gondol. - Forgattam meg a szemeimet, ám nem gondoltam komolyan. Néha még eszembe jutott, hogy jobb lenne, ha az emberek kedvelnének, viszont már hozzászoktam.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Dec. 29, 2013 9:44 am
- Az istenek óvjanak tőle! - mondtam riadtan. Még csak az hiányzik, hogy Tatia elkísérjen. Apám így is őrjöngeni fog. Tatia jelenléte csak olaj lenne a tűzre. Ez az egyik ok. A másik, hogy ha úgy gondolja, megint ki kell rajtam tölteni a dühét, legalább Tatia ne legyen a szemtanúja. Szégyellném, ha úgy kéne látnia engem.
- Ami azt illeti... most hogy már a menyasszonyom vagy, nem akarnád esetleg valamivel megünnepelni? - simítom a kezem a hátára, majd engedem, hogy lejjebb csússzon kissé. - A falu már úgyis tudja, hogy... hogy is fogalmazott Kol? "Többet adsz nekem, mint a házasság előtt illendő lenne" - kuncogtam fel.

Ősi vámpír
Tatia Petrova
Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :

Elküldésének ideje Szer. Dec. 25, 2013 12:53 pm
Tetszett a lelkesedése és talán én nem mutattam ki annyira, mint ő, de ugyanúgy vártam, hogy itt legyen mellettem, ha nem jobban. Aggodalmam mindössze Mikael iránti tartásomból adódott, abból, hogy nem tudtam, mit tarthat túlzásnak és mit nem, mi az, amit még elfogad Nik-el kapcsolatban. Hiszen mindannyian tudtuk, mire képes. Ő volt a falufőnök, senki sem kérdőjelezte meg a szavát, esetleg csak a háta mögött és mindenki félt szembeszállni vele... Nik-et pedig nem szerette. Ha az ötletet árulásnak tekintené, bele sem merek gondolni, milyen következményekkel kellene számolnunk.
- Rendben. - Mosolyogtam csókja után. - Akarod, hogy veled menjek? Nem én vagyok a legjobb erősítés, de ha szeretnéd, hogy ott legyek, akkor megyek. - Ajánlottam fel. Lehet, hogy a jelenlétem olaj lenne a tűzre, ám... meg kellett kérdeznem.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Dec. 25, 2013 10:16 am
Megnyugodtam. Ezek szerint tényleg akarja... tényleg engem akar. Nyugalmat éreztem, és örömöt. Erre vágytam egész életemben.
- Ma bejelentem apámnak és anyámnak, hogy veled élek ezentúl. Összeszedem a ruháimat, és mindent, ami az enyém... mégha az nem is sok. És ma este már te és én... mi együtt térünk álomra, itt nálad. De ezúttal úgy, hogy hajnalban nem kell elmennem mellőled - öleltem át, aztán boldogan megcsókoltam.

Ősi vámpír
Tatia Petrova
Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :

Elküldésének ideje Kedd Dec. 24, 2013 10:43 am
Fel voltam készülve egy újabb veszekedésre, egy komolyabbra, mint a reggeli volt, de meglepődésemben leengedtem, mint egy kipukkant labda. Nem arra számítottam, hogy Nik marad és elmondja, miért félti a kapcsolatunkat, miért érez úgy, ahogy. Ahhoz voltam szokva, hogy ha kiabálva is, de mindig meg kell védenem az én álláspontomat. Cedric mellett folyamatosan küzdöttem magamért, nem volt meglepő, hogy a hangomtól csengett a birtok. Mindössze Erin születése után nyugodtan le és törődtem bele látszólag a sorsomba... addig nem voltam egy hamvában holt nő.
- Szeretném. - Bólintottam. - Szeretném, ha itt lennél mellettem. - Szorítottam meg a kezét.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Dec. 24, 2013 10:24 am
- Én.... - dadogtam - nem tudom, miért csinálom ezt. Talán mert.... már annyi rosszat kaptam az élettől... és félek, hogy egyszer csak felébredek, és rájövök, hogy álmodtam a boldogságot veled... és itt akarok élni, melletted. Mert én már a férjed vagyok, még ha nem is hivatalosan. Szóval... szeretnéd, hogy itt éljek veled, vagy sem? Kérlek, most felelj - fogtam meg a kezét.

Ősi vámpír
Tatia Petrova
Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :

Elküldésének ideje Kedd Dec. 24, 2013 10:02 am
A reakciójára egyáltalán nem számítottam, először megszólalni is képtelen voltam. Miért gondolja azt, hogy nem akarom, hogy itt legyen? Hiszen az előbb kért menyasszonyává, amire igent mondtam és megpróbáltam biztosítani afelől is, hogy nekem nem kell más rajta kívül. Akkor... mégis miért csinálja ezt?
- Ne fordíts nekem hátat. - Mondtam végül, amikor az ajtó felé indult. - Miért forgatod ki a szavaimat? Én egyáltalán nem arra gondoltam, amire te. - Jelentettem ki halálosan komolyan, mert egyáltalán nem volt ínyemre, ahogy engem akar kihozni hibásnak. Már másodszorra. Mostantól ez lesz terítéken?
- Én csak nem akarom, hogy bántódásod essen, ez lenne olyan nagy baj? - Kérdeztem elhűlve, majd nagyot nyeltem. - Ha igen, akkor menj, de ne abban a hitben, hogy én küldtelek el.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Dec. 24, 2013 8:17 am
Azt hittem, bele fog egyezni. Hogy ő is boldog lesz, ha mellette leszek, így hát kissé elszomorodva vettem le róla a karjaimat.
- Nem fog bántani apám - mondtam csendesen. - Már megvert, és mit ért el vele? Semmit a világon. Tudta, hogy nem török meg. Tudja, hogy nem tehet mást, mint hogy engedje, hogy végre éljem az életem. És anyám sem engedné meg, hogy bántson engem, vagy téged. Ebben biztos vagyok. Én csak azt hittem, te is akarod, hogy veled legyek... azt hittem, örülni fogsz nekem - tettem hozzá megbántottan. A fejembe óhatatlanul is újra befészkelte magát a gondolat, hogy vajon ha a bátyám ajánlotta volna ezt fel, akkor is elutasítaná-e az ötletet.
- Tévedtem - morogtam aztán, és az ajtó felé indultam. - Talán most jobb, ha megyek. Én akarlak téged Tatia, de néha úgy érzem, te nem akarsz engem úgy, ahogy én téged. Neked kell eldöntened, mit is szeretnél.

Ősi vámpír
Tatia Petrova
Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :

Elküldésének ideje Hétf. Dec. 23, 2013 6:35 pm
Átfontam rajta karjaimat és vállára hajtottam a fejemet. Kezdtem hozzászokni ahhoz, hogyha a múltam miatt nem is maradéktalanul, de legalább boldog vagyok és ez elég volt. Főleg most, hogy átrágtunk magunkat az első nagyobb problémánkon, amely éket verhetett volna közénk, ha tovább göngyölítjük. Szerencsére nem így történt.
- Én örülnék neki, de... - Köszörültem meg a torkomat. - Nem akarom, hogy bármi bántódásod essen. Már az is nagy szó, hogy Mikael engedélyezte, hogy együtt legyünk. - Megforgattam a szemeimet, hiszen soha nem voltam rászorulva arra, hogy valaki valamit engedélyezzen nekem. Csak a házasságom során, ami szintén nem jó emlékként élt a fejemben. - Félek, hogy ismét rajtad töltené ki a haragját és az irántam érzett utálatát. - Utaltam a hátán lévő sebekre, amelyeket szintén miattam kapott. Néha úgy éreztem, hogy Nik-el sokkal több rossz dolog történik, mióta az élete részévé váltam, mint amíg nem ismert.

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje

Tatia kunyhója

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Similar topics

-
» Jackson kunyhója
» Mikaelson család kunyhója
» Tatia Petrova
» Tatia lakása
» Tatia's little affairs

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
rising of the mortals :: Múlt :: A vikingek kora-

Új posztok
tekintsd meg
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm
Laurel O. Delgado
Szer. Május 29, 2019 1:28 am
Katherine Pierce
Kedd Május 28, 2019 8:31 pm
Amren Monroe
Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm
Lucille Éamon Vodova
Szer. Május 22, 2019 12:03 pm