|
| |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Május 11, 2014 4:18 pm | Hallgattam Tatiára, az asztalhoz léptem, és ettem egy keveset, nagyjából annyit, mint ő, majd kinyitottam az ajtót, és kinéztem a falura. - Még mindenki alszik - suttogtam a vállam felett hátrafelé. - Gyere... induljunk. Hosszú nap vár ránk.
(tábor) |
| | |
◆ after killing, the "you're a joke" face is my speciality ◆
|
A poszt írója ♛ Tatia Petrova Elküldésének ideje ♛Vas. Május 11, 2014 3:30 pm | - Jól vagyok. - Jelentettem ki. Lehet, hogy sápadt voltam, de most nem éreztem magam olyan rosszul, mint az elmúlt napokban. Nem okozott nehézséget az, hogy ültömből felállva az asztalhoz sétáljak és bekapjak néhány falatot. Több egyébként sem nagyon fért belém, de legalább Nik-et megnyugtathattam egy kicsit. És azért nem fogjuk elhalasztani ezt a programot csak azért, mert lehet, hogy megszédülök. Túlélhető. - Neked is reggelizned kellene. Anélkül ne induljunk útnak. - Mondtam határozottan. - Utána pedig indulhatunk. - Jelent meg pajkos mosoly az ajkaimon.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Május 11, 2014 2:53 pm | Tatia felült, és csak mosolyogni tudtam álmos arcán. - Én is csak most keltem fel néhány perce - mondtam, és megöleltem, hogy megcsókolhassam. - Egyél valamit, aztán induljunk. Minél hamarabb érünk haza, annál biztosabb, hogy apám nem jön rá, hogy "kölcsönvettem" a lovát, amihez még Finnt és Elijaht sem engedi nyúlni. De te jól vagy? Iszonyú sápadtnak tűnsz... |
| | |
|
A poszt írója ♛ Tatia Petrova Elküldésének ideje ♛Vas. Május 11, 2014 2:01 pm | Azt hiszem, csak mostanában aludtam ilyen jól. Azóta, hogy tudtam, Nik mellettem van és mellettem is lesz, ha rajta és rajtam múlik. Ennyi éppen elég volt ahhoz, hogy az álmatlan éjszakáim száma a minimumra csökkenjen. Nik hangjára ébredtem, meghallottam, ahogy a nevemet suttogta. Kissé nehezen nyíltak fel a szemhéjaim, hiszen ha jól érzékeltem még világos sem volt, ennyire hajnaltájt amúgy sem tudtam nagyon gyorsan magamhoz térni. Nagyot nyeltem és erőm teljével nyitottam ki a szemeimet, hogy pont Nik arcába nézzek bele. - Jó reggelt. - Mosolyodtam el kék tengerkék szemeibe nézve. - Régóta fenn vagy? - Kérdeztem a hajamba túrva és miután kissé megnyújtóztattam a karjaimat felültem. Így könnyebb lesz nem visszaaludni.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Május 11, 2014 10:40 am | Magamhoz öleltem Tatiát, és ez az érzés olyan jó volt, olyan megnyugtató.... mellette aludni, és mellette ébredni. Maga volt az elérhető Mennyország. - Én is szeretlek - suttogtam, aztán ahogy láttam, hogy elaludt, magam is lehunytam a szemeimet.
Madárcsicsergésre ébredtem, és ahogy kinyitottam a szemem láttam, hogy olyan korán van, hogy a világosság még épphogy elkezdte elűzni a sötétséget. Oldalamra fordultam, és néztem Tatiát. Békés volt álmában az arca, és gyönyörű. Még mindig képtelen voltam elhinni, hogy ez a csoda az enyém. Hogy ő már hozzám tartozik. Néztem hosszú haját, selymes bőrét, lehunyt szemeit, mellét, ahogy ritmusosan emelkedett-süllyedt légzése ritmusára, és olyan szerelmet éreztem, ami azt hittem, nem is lehetséges az életben. - Tatia... - kezdtem el végül lágyan ébresztgetni. Itt volt az ideje az indulásnak. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Tatia Petrova Elküldésének ideje ♛Vas. Május 11, 2014 10:34 am | Tényleg nem vágytam már semmi másra csak arra, hogy lehunyhassam a szemeimet és Nik-hez bújva ragadjon magával az álom. Nem is kellett sokáig fohászkodnom a vágyam beteljesülésért, Nik ujjai köré fontam az enyéimet és amint hátradőlt úgy feküdtem mellé fejemet a mellkasára döntve. Eszméletlenül meg tudott nyugtatni szívverésének üteme, nem is kellett jobb altató. - Szeretlek, ugye tudod? - Pillantottam még rá, mielőtt teljes kényelembe helyeztem volna magam, de ahogy egy másodperc erejéig lehunytam a szemeimet már nem is próbálkoztam a kinyitásukkal. Túl nehéz feladat lett volna, inkább hagytam, hogy a teljes ellazulás állapotába zuhanjak és elaludjak. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Május 11, 2014 9:48 am | - Nem fogunk pórul járni. Soha többé nem engedem apámnak, hogy kezet emeljen rám - válaszoltam, de láttam Tatián, hogy iszonyú fáradt, hát gyorsan lemosakodtam, majd magamra kaptam a ruháimat, fát raktam még a tűzre, és kényelmesen elnyúltam egy puha bőrön. - Gyere édesem. Itt a pihenés ideje - nyújtottam a karom Tatia felé.
|
| | |
|
A poszt írója ♛ Tatia Petrova Elküldésének ideje ♛Szomb. Május 10, 2014 9:29 pm | - Ha én leszek az anyja, akkor megpróbálok mindent megtenni azért, hogy imádjon. - Mondtam apró mosollyal, de nem kellett volna jobban belegondolnom abba, hogy a jelenleg egyetlen gyermekem valószínűleg soha nem lesz jó véleménnyel rólam. Túl sok momentum... és túl nehéz az, hogy ne vegyek tudomást a múltamról, a benne szereplőkről. Elsétáltam a kád mellől és a fésűmet kezembe véve kezdtem el rendezgetni kissé rakoncátlan tincseimet. - Biztosan jó móka lesz. Csak nehogy a végén pórul járjunk. - Motyogtam Klaus-ra pillantva, de megpróbáltam egy apró félmosolyt varázsolni az arcomra. - Majd úgy csináljuk, hogy ne jöhessen rá semmire. - Vontam meg a vállam. Az igazat megvallva kimerült voltam és csak arra vágytam, hogy lepihenjünk. Főleg, hogyha holnap eleve korábban indulunk útnak. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Május 10, 2014 1:53 pm | - Az a régi világ volt, régi törvényekkel. Ez egy új világ, új törvényekkel. Újak a férfiak, és újak a próbák, amiket kiállunk, hogy az igazi férfiak sorába emelkedjünk - mondtam Tatiának, és beleborzongtam, mikor a nyakamat megcsókolta, majd belemerültem a vízbe. - Egyébként jobb ha felkészülsz, hogy az elsőszülött fiam is olyan lesz, mint én. Erős, bátor... és hozzám hasonlóan ő is imádni fog téged - kacsintottam, majd elnyúltam a kádban, és elkapott a nevetés. - El tudod képzelni, milyen arcot vág majd holnap apám, ha hamarabb hazatérve nem találja a lovát? - hahotáztam. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Tatia Petrova Elküldésének ideje ♛Pént. Május 09, 2014 1:47 pm | Bólintottam. Minden bizonnyal bennem van a hiba, ami miatt nem tudom értékelni,hogy magukat veszélyeztetik, szinte a halálba küldik azért, hogy férfinak érezhessék magukat. Nem szólhatok bele abba, hogyan fejlesszék önmagukat... az nem lenne szép. Engem sem akadályoz Klaus semmiben, bár nekem nem is jutnak eszembe ekkora ostobaságok. - Megértem. - Mondtam végül. - Csak én eddig... nem ehhez voltam hozzászokva. Az én családom férfitagjai is kijártak az erdőbe, hogy bizonyítsák a bátorságukat, de ott nem éltek szörnyek... - A fejemet csóválva próbáltam elhessegetni a zavaró gondolatokat, vajmi kevés sikerrel. Miután felvettem a ruháimat odalépve Klaus-hoz megöleltem őt és adtam egy puha csókot a nyaka bőrére amolyan saját magam nyugtatása végett. - Vigyázz magadra. Ennyit kérek. - Suttogtam halkan. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Május 09, 2014 12:29 pm | Kisegítettem Tatiát a vízből, és egy vászondarabot nyújtottam neki, hogy megtörölje magát. - Ezt majd akkor fogod megérteni édesem, ha a mi fiunk is ennyi idős lesz már, és ő is a felnőtt férfiak sorába akar lépni. Én pedig támogatni fogom őt ebben, bármilyen veszélyes is. Tudod Tatia, egy férfi nem akkor lesz felnőtt, ha elég idős, vagy ha megismeri a női nem örömeit. Hanem attól, hogy tud hússal gondoskodni a családjáról, és tud harcolni is értük, ha úgy hozza az élet - magyaráztam kedvesen és türelmesen, majd bólintottam. - Igen, itt maradok. De én is kedvet kaptam a fürdéshez - dobtam le az ingemet, és ujjam a vízbe mártottam. - Még meleg. Pont jó lesz nekem. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Tatia Petrova Elküldésének ideje ♛Pént. Május 09, 2014 12:24 pm | - Megértem. És nyilván te is megérted, hogy én az ötletednek nem örülök. - Pontosan olyan jelentőségteljesen néztem rá, ahogy ő rám. Aggódtam, olyan nagy baj ez? Nem hiszem. Soha nem lehet tudni, mit hoz majd az az éjszaka, nem lehet holmi feltételezésekből kiindulni... és ha valamelyiküknek baja esik? Ha nem térnek vissza élve? Akkor mi lesz? - Ha nem leszel itt mellettem megkereslek és én magam öllek meg. - Próbáltam cseppnyi humorosságot belecsempészni a hangomba, közben viszont már teljesen átmelegedtem a víztől és mivel fizikailag jobban is éreztem magam úgy döntöttem, kiszállok. - Akkor maradsz éjszakára? - Kérdeztem. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Május 09, 2014 12:07 pm | - Ha valaki a faluban, vagy a családomban megtudná, csak tőled tudná meg - jegyeztem meg tárgyilagosan. - És nyilván megérted, ha ennek... nem nagyon örülnék - dünnyögtem. Igen, alighanem csalódnék kicsit, ha ezt elmondaná valakinek. Olyan lenne, mintha kissé hátbatámadna. Még akkor is, ha féltésből tenné. - Henryk már 13 éves. Lassan felnőttkorba lép. Hőstettel akarja bizonyítani a bátorságát. És én megértem, és támogatom ebben. Én is ilyen voltam fiúként, mint ő - mosolyogtam. - Tényleg ne félj. Reggel arra fogsz kelni, hogy itt horkolok melletted. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Tatia Petrova Elküldésének ideje ♛Pént. Május 09, 2014 11:48 am | - Ideje lesz hozzászoknod, hogy az életem elkövetkezendő részében nem vagyok hajlandó hallgatni. - Motyogtam, miközben megfogtam a kezét és beleléptem a kellemesen meleg vízbe. Tagadhatatlanul jólesett, ahogy a meleg borzongatta a bőrömet, de az aggódó hajlamot ez sem tudta kiűzni belőlem. Hogy nem bántaná a szörny? Egy egyszeri alkalom miatt biztos ebben ennyire? Ki tudja, miért nem... és biztos vagyok benne, hogy nem fog ismét felbukkanni a szörnyetegben a jó szándék. - Ne legyél semmiben ennyire biztos. Nem kellene ekkora veszélynek kitennetek magatokat... ostobaság. - Sóhajtottam mélyet fejcsóválva, aztán hirtelen egyfajta ötlet jutott eszembe. - Ha a családod vagy a faluban akárki megtudná, mire készültök, nem hiszem, hogy szem elől tévesztenétek titeket. - Elég lett volna, ha például Esther-nek elhintem, mire készülnek a fiai és meg is oldódott volna a helyzet. Csakhogy nem akartam Nik háta mögött intézkedni. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Május 09, 2014 11:18 am | - Tényleg nem vagy olyan, mint az én népem asszonyai - jegyeztem meg, de nem haragosan, hanem inkább mulatva ezen a tényen. - Az itteni asszonyok ilyenkor engedelmesen elhallgatnak, és azt teszik, amit a férfi akar - fogtam meg Tatia kezét, hogy kényelmesen beléphessen a vízbe. - És amúgy is, ne aggódj. Engem nem bántanak a szörnyek. Nem tudom miért - tettem hozzá, némi csodálkozással a hangomban. - Volt, hogy szemtől szemben álltam eggyel. Rám nézett, és azt hittem, nekem eljött a vég... de csak nézett, mintha ismert volna engem. Aztán eltűnt az erdőben. Szóval, valami oknál fogva, nem bántanak engem. És ha Henryk velem lesz, szerintem őt sem fogják majd. Ha mégis baj lenne, ez erdei kunyhómba be tudunk menekülni. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Tatia Petrova Elküldésének ideje ♛Pént. Május 09, 2014 10:46 am | - Addig sem volt semmi bajom teliholdkor, amíg nem ismertelek. - Csúszott ki a számon, de természetesen nem bántó szándékkal, csak... jó ideje utáltam, ha figyelnek. Persze tudtam, hogy Klaus-tól ez igenis kedves gesztus és csak aggódik értem, ahogy én is őérte, mégis... - Egyébként sem kellene elhagynod a falut teliholdkor, az erdőbe menni pedig egyenesen ostobaság. Miért nem tudjátok megnézni azt a valamit máskor, egy másik este az erdőben? Nem akkor kellene nekivágnotok, amikor a leginkább veszélyes. - A hangom aggódóba váltott át, de tudtam, hiába beszélek, nem fogok elérni vele semmit. Ha valamit a fejébe vesz, az úgy lesz... |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Május 08, 2014 9:22 am | Felsóhajtottam, és megforgattam a szemeimet. - Márpedig kapsz dadát - mondtam. - A bátyámnak lehet, hogy tetszel, de ettől még úriember. Már amennyire lehet. Ő tiszteletben tartja, amit érzünk egymás iránt. Szóval, nem félek, hogy valami fájó, rossz dolgot tudnék meg utána rólatok. Feltételezem, hogy nem tenné ezt meg velem, benned pedig bízom, mert tudom, hogy te sem tennéd. És holnapután itt a telihold. Nem foglak magadra hagyni, míg nem vagyok a faluban. Mi van, ha nem érünk időben vissza? Nem, nem fogod egyedül tölteni azt az estét, vagy éjszakát! |
| | |
|
A poszt írója ♛ Tatia Petrova Elküldésének ideje ♛Csüt. Május 08, 2014 7:30 am | Megértően bólintottam. - Már azt hittem, csak velem nem szeretne beszélni. Kissé más lett az elmúlt időkben és aggódom érte. A barátunk... - Sóhajtottam kissé keservesen. Ha valaminek, annak egyáltalán nem örülnék, ha valami ostobaság miatt elvesztenénk Olivert. Mondhatni ő volt az első barátom itt, ő volt az első, aki emberien állt a Nik-el való kapcsolatunkhoz... bár nem ismert minket, mielőtt idejött, így nem is volt ítélkezni valója. - És nem kérek dadát. Tudok vigyázni magamra, nem vagyok ennyire gyámoltalan. - Forgattam meg a szemeimet. - És azt is tudom, hogy nem örülnél annak, ha egy helyiségben lennék Elijah-val. Nem kell megjátszanod magad. - Pillantottam rá komolyan. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Május 08, 2014 1:35 am | - Nem tudom mi van Oliverrel - ismertem be, miközben a tűz fölé húztam egy jókora agyagfazekat, és vizet kezdtem benne melegíteni. - Egy ideje engem is kerül. Először azt hittem túl sok idejét rabolja el az apja, meg a lányok utáni futkosás. Aztán azt, hogy megbántottam valamivel, de hárított. Azt mondta, szó sincs erről. Olyan, mintha valamit titkolna. És ismered őt... hiába faggatom, ha nem akar beszélni hát nem is fog - öntöttem ki a vizet a fürdőedénybe, és megpaskoltam a tetejét, hogy Tatia bemászhat. - Mondd csak - kérdeztem hirtelen. - Bánnád, ha holnapután este Elijah vigyázna rád? Henryk öcsém valamit meg akar nézni az erdőben, és megkért, kísérjem el. Persze titokban. Ne aggódj. Mire a Hold teljessé válik és az emberek szörnyekké lesznek, hazaérünk. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Tatia Petrova Elküldésének ideje ♛Szer. Május 07, 2014 7:59 pm | - Ahogy gondolod. De... igazad van. Csak néha... túlságosan is gyorsan akarok mindent, nehogy a végén ne legyen az enyém. - Vallottam be és ültömből felállva elkezdtem előkészíteni a fürdéshez szükséges dolgokat. Volt egy olyan érzésem, hogy mára hanyagolnunk kellene minden ilyesfajta témát, hogy egy kicsit nyugton legyünk és ne húzzuk fel feleslegesen magunkat. Elvégre Mikael-nek csak a nevét kellett megemlíteni, hogy érezzem, a fejem majd' szétrobban. - Tudod ki láttam már régen? Olivert. - Próbálkoztam meg a témaváltással. - Mintha nem is a szomszédos faluban, hanem több száz mérföldre élne innen. Vagy csak engem kerül? - Kérdeztem apró mosollyal. Az igazat megvallva nem is nagyon akartam tudni, miről beszélgethetnek vagy mit bohóckodhatnak akkor, amikor ők ketten összekerülnek. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Május 07, 2014 7:40 pm | - Nem hiszem, hogy ketten is odaférnénk - néztem a fürdőedényre, amiben egy ember kuporogva elfért. - Inkább segítek neked. Én fürödtem a forrásnál. Egy férfinak jó a hideg víz. Megacélozza - mosolyogtam, de aztán a mosoly gyorsan le is hervadt a képemről. - Időről időről haza kell mennem - morogtam. - Tény, hogy apám nem szól, de azért nem örül annak a ténynek, hogy veled vagyok. Ha többé nem tenném a lábam a kunyhójába, megkeresne, és agyonverne. Ebben biztos vagyok. Ezért akarom titokban megépíteni a kunyhónkat. Hogy úgy költözzünk oda, hogy ide már soha ne kelljen visszatérnünk. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Tatia Petrova Elküldésének ideje ♛Szer. Május 07, 2014 7:27 pm | Még ellent mondani sem volt kedvem, pedig abban rossz nyelvek és saját magam szerint is jeleskedtem, de jobbnak véltem nyelni egyet és csendesen hallgatni, ahogy szinte úgy dorgál, mintha a kislánya lennék. A fürdő ötletére is bólintottam, azt hiszem, tényleg jólesett volna egy kis meleg fürdővíz. - Ha csatlakozol hozzám, akkor bármiben benne vagyok. - Pajkos mosoly jelent meg az arcomon, a közelében nem igen tudtam tartóztatni magam az eféle megnyilvánulásoktól. - De mégis miért mennél akárhova is, ha egyszer megígérted, hogy ideköltözöl? - Kérdeztem huncut csillogással a szemeimben. Kíváncsi voltam, milyen lehetne együtt élni vele... minden nap úgy ébredni, hogy mellettem van, egész nap látni őt és vele nyugovóra térni. Meseszerűen hangzik... éppen emiatt érezhettem, hogy valami biztos nem lesz rendjén azzal, amit elterveztünk, hiszen bármikor bármi közbejöhet. És a szerencsénket ismerve közbe is fog jönni. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Május 06, 2014 11:29 am | - Ha te nem eszel, akkor én sem eszem - tettem le a kezemből a húst. - Erő kell, Tatia! Ehhez az egész élethez az kell. Erő kell a vadászathoz, a favágáshoz, a nőknek pedig a házimunkához és a gyerekekhez - simítottam végig a kezén néhányszor, majd markomba is fogtam ujjait. - Mit szólsz egy meleg fürdőhöz? A tűz ég, a víz hamar meleg lesz. Ha meghűltél, a meleg majd kiűzi belőled. Nem akarom, hogy beteg légy. De ha mégis az leszel... én nem megyek haza egy percre sem. Itt leszek melletted, hogy vigyázzak rád. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Tatia Petrova Elküldésének ideje ♛Hétf. Május 05, 2014 9:58 pm | Szinte éreztem, hogyha megtudja, hogy nem vagyok a legjobban, akkor így fog viselkedni. Pedig most tényleg nem éreztem magam a halálomon, voltam már rosszabbul is a nap folyamán, de úgy voltam vele, hogy sokkal jobban járok, ha most nem kezdek el makacskodni és engedek neki. Így készségesen beleharaptam a kenyérbe, ám mivel az éhség emiatt sem lett úrrá rajtam, tudatván, hogy igenis ettem, visszatettem a kenyeret a tányérra és kislányos mosollyal meredtem Nik-re. - Ennyi elég is volt. - Motyogtam. - Nem tehetsz róla, hogy nem vagyok jól, nem löktél a vízbe. Holnap ilyenkorra már semmi bajom nem lesz. - Jelentettem ki magabiztosan. Nem hiányzik, hogy aggódni kezdjen és magát hibáztassa. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Május 05, 2014 9:23 pm | - Nem, nem hiszem hogy beteg vagy - csóváltam a fejem. - Láttam már sok beteg embert, olyanokat is, akiket komoly baj gyötört. Ők nem ilyenek voltak. Talán csak tényleg nem ettél... és ma veszekedtünk is. Anyám is mindig rosszul érzi magát, ha apámmal veszekszik - mosolyogtam halványan, majd felkeltem, és odavittem a húst, némi kenyérrel együtt. - Nem, előbb te egyél! - intettem Tatiát, és láthatta, hogy komolyan mondok minden szót. - Aztán hozok vizet, és megfürdetlek. Meglátod, kiűzi belőled a betegséget. Ilyen bolond is csak én lehetek, hogy a hideg vízbe viszlek - morogtam, és legszívesebben ököllel vertem volna a fejemet. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Ajánlott tartalom Elküldésének ideje ♛ | |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
• az új oldal nyitásáig •
• ROTM FRPG •
|
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm Szer. Május 29, 2019 1:28 am Kedd Május 28, 2019 8:31 pm Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm Szer. Május 22, 2019 12:03 pm Hétf. Május 20, 2019 10:43 am Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm • ROTM FRPG • |
|