Whatever anyone does or says,
i must be emerald and keep my color

Megosztás
Kis erdei tó

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Dec. 02, 2014 8:30 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next
Minden szava melengeti szívemet, a szeméből áradó őszinteség pedig néha már felzaklat. Egyébként is úgy csillog az a szempár, hogy tükrében tökéletesen látom magam. Talán úgy, ahogy ő lát engem.
Lélegzetem egy pillanatra elakad, arcomon halvány mosoly játszik, de ugyanakkor hatalmas súlynak érzem ezt. Meghalni értem? Arca is komoly, egyáltalán nem tréfának szánta. - Meg ne próbáld.. Soha többé nem kockáztathatod az életed miattam. Ez az egy ügy nem kompromisszumképes... - válaszolom halkan. Azt már nem teszem hozzá, hogy szükség esetén hasonlóképp cselekednék én is, gondolkodás nélkül. Felesleges feszültség lenne csak, és most nincs rá szüksége. Ami azt illeti, egy egész másfajta feszültség így is körülleng minket, és folyamatosan próbálgatja a tűrőképességemet. Erre Chriest játéka is rátesz egy lapáttal, ahogy egy szem epret futtat végig felhevült bőrömön, mire akaratlanul is sóhaj tör fel torkomból.
- Rossz vagy... - csukom le pilláimat egy pillanatra, majd mikor kinyitom, a gyümölcs már a számat súrolja. Perzselő tekintettel teszek eleget kérésének, fogaimat gyengéden a gyümölcs húsába akasztom, de nem harapom le azonnal, ajkaimmal fogom körbe és számba szívom a kiserkenő levét. Hatalmasat nyelek, végül rágni kezdem. - Sokkal finomabb lenne, ha rólad ehetném le.. - futtatom végig nyelvem a számon. - És talán meg is teszem majd.. - jegyzem meg sokat sejtető mosollyal arcomon.
Vissza az elejére Go down

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Dec. 02, 2014 5:46 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next
- Az én szívem is nagyon szeret téged - suttogom, aztán ajkamhoz emelem Gwen kezét, és megcsókolom. - Akár meg is halnék érted, Gwendolyn Lowell - teszem hozzá, majd kiveszek egy epret a kosárból. Játékosan végigfuttatom a gyümölcsöt a nyakán, az arcán, míg végül az ajkához érintem.
- Érzékien - vigyorgok. - Imádom látni, ahogy csinálod. Szeretnék az eper helyében lenni jelenleg, de ami nem megy, az nem megy. De telihold után nem kegyelmezek, ezzel légy tisztában - csókolom meg aztán az illatos, hosszú tincseit, és játékosan beletúrok. Egyszerűen képtelen vagyok betelni vele, az egész lényével.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Nov. 30, 2014 5:51 pm
- Szép dolog, hogy elvinnéd a balhét helyettem, de nincs rá szükség.. - forgatom a szemeimet. Nem tartom hülyének érte, sokkal inkább meggondolatlannak, de ezzel ő is tisztában van. - De kiegyezhetünk abban, hogy mindketten nyakig benne voltunk abban, hogy ez a nap meghiúsult.. - kezdek el játszadozni pólója redőivel a mellkasán, miközben hallgatom, amit mond. Nem számítottam rá, hogy ősi törzsi történetet hallok majd, meglepetésem jeleként pedig ajkaim halk pukkanással válnak szét. Nem tudok nem mosolyogni rá, miközben mesél. Nem vagyok még hozzászokva, hogy nyíltan beszél magáról és a farkasokról, akiktől származik. Eddig erre nem volt példa életem során.
- Én ugyan nem vagyok farkas, de azt megígérhetem, hogy ott leszek veled a telihold fényében. Az a nő vagyok, akit a szíved szeret.. - simogatom meg gyengéden arcát. - És bizony az én szívem is nagyon szeret téged. Szívesebben születtem volna farkasnak, de így sajátosabb a mi történetünk. Tökéletesen megdöntünk minden elméletet, amit a fajtáink ellen állítanak.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Nov. 30, 2014 4:15 pm
- Nem a te mohóságod, hanem az én hülyeségem volt a baj - motyogom, és magamhoz ölelem fél kézzel, ahogy hozzám bújik. A vágy még ébren él bennem, de fizikailag már képtelen vagyok rá, hogy bármit kezdjek vele.
- Én sem így terveztem a napot - morgom csalódottan. - Bár az is tény, hogy most kell az erő. Holnap este itt a telihold. Bár te is farkas lennél...mint a régi történetben, ami a mi köreinkben kering. Te vámpír vagy, nem hallottad őket - könyökölök fel. - A legenda szerint a régi időkben, talán még az Ősi vámpírok ideje előtt élt messzi északon egy ember. Nem olyan volt, mint a többiek. Mert ő békeszerető volt, kedves, és segítőkész. Segített mindig, és mindenkinek. A falu népe megvetette ezért, és elhatározták, hogy megölik. De a férfi tudomást szerzett erről, elszökött hát az emberek falujából, be az erdőkbe, ahol a farkasok lettek a társai. Az ember jól érezte köztük magát, a farkasok pedig büszkék voltak, hogy egy emberi lény köztük találta meg azokat az értékeket, amiket a saját fajtájában nem. Hosszú évekig élt boldogan az ember, de egy nap fájni kezdett a szíve, és felderengett előtte egy aranyhajú lány képe. Hosszú hónapok teltek el, és a férfi szívében a fájdalom nem lett kisebb. Egyik nap nem bírta tovább, és felkiáltott a teliholdhoz, hogy hozza el hozzá ezt a lányt, akit szeret. És néhány perc múlva megjelent egy csodaszép nőstény farkas, és mikor a férfi a szemébe nézett látta, hogy ez a farkas Gudrun. A lány, akit a szíve szeretett. Akkor a telihold fényében a férfi is farkassá változott. Tőlük származtatja magát a fajtánk. Szerintem szép történet. A szerelem erejével.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Nov. 30, 2014 2:55 pm
Nagyra nyílt szemekkel figyelek, miközben azt meséli, hogy ő mire gondolt. Még a gondolattal is eljátszom, és felnevetek.
- Azt hiszem, az a felállás neked kevésbé tetszene. Ha csak nem szeretnél osztozkodni rajtam.. - cukkolom kicsit, de tartom magam ahhoz a verzióhoz, amit az imént mondtam. Nincs szükségem másik férfira. Chriest épp elég nehéz eset ahhoz, hogy egy pillanatra is unatkozzam mellette és mindent megad nekem.
A levegőt szaporán veszem, fejem hátrabicsaklik, hogy könnyen hozzáférjen nyakamhoz, nekem pedig már ennyitől forrni kezd a vérem. Mélyről jövő sóhajomat próbálom magamba fojtani, hogy ne legyen túl nyilvánvaló, mennyire elveszi az eszem.
- Naná, hogy igazam van.. - szusszanok nagyot, amint visszahanyatlik mellém. Oldalra fordulva bújok hozzá, fejem a vállgödrébe fúrom és nagyon igyekszem normálisan lélegezni, de szívem még mindig veszettül kalapál. - Ha nem lettem volna olyan... mohó.. ez a délután egész máshogy alakult volna.. - motyogom az orrom alatt. Elvégre szépen felhúztuk egymást, aminek meg is lett a következménye. - Jól vagy? - pillantok fel rá aztán kissé aggodalmasan. Lassan talán mennünk kéne, hogy aludhasson egy nagyot.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Nov. 30, 2014 10:37 am
- Oh - reagálok vigyorogva Gwen szavaira. - Már azt hittem, az lesz a mondat folytatása, hogy nem egy férfira van szükséged, hanem kettőre, vagy háromra - tréfálkozom, és elégedetten hallom, ahogy felnyög. Ezt a "ki bírja tovább" játékot éppen ketten is játszhatjuk. És ilyen, amikor a fagyi visszanyal.
- Majd pihenek később... vagy a pihenés egy kellemesebb formáját választom - dünnyögöm. Lehajolok, végigcsókolom nyakát, illatos bőrét, aztán felemelem a fejem, és kissé meglepve veszem tudomásul, hogy megszédülök. Levegő után kapok, igyekszem úrrá lenni a kóválygáson, aztán feladom a küzdelmet, és visszagördülök mellé, a fűbe.
- Igazad van - mormogom. - Nincs bennem túl sok vér. Ha derékon alul összegyűlik, ide fentre már nem jut - bökök a fejemre és a szívem környékére. - Azt hiszem, ezt el kell halasztanunk, a telihold utánra.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Nov. 30, 2014 8:50 am
- Az volt a célom, hogy bekerülj a bűvkörömbe és soha többé ne szabadulj.. - válaszolom ártatlannak tűnő mosollyal, de ismer már annyira, hogy ez is csak álca. Több szempontból sem vagyok én ártatlan...
- Mondtam, hogy én nem fogom megvonni tőled.. Tudod, nekem nem csak egy férfira van szükségem. Nekem te kellesz és nincs szükség arra, hogy napokat bírj ki nélkülem.. - nyomok egy gyors csókot a vállára és haladnék tovább is, de a hátamon találom magam, Chriest pedig fölém gördül. Hirtelen még feleszmélni sincs időm, kontrollálatlan nyögés tör fel a torkomból. Hát persze, kihasználta a pillanatot, és fölém kerekedett, na nem mintha ezzel bármi problémám is lenne, de elég rendesen megdolgoztatja a tűrőképességemet.
- Pihenned kellene. Nem vagy olyan állapotban, és én nem fogok tudni leállni.. - szakad fel mellkasomból egy újabb vágyakozó sóhaj, de inkább magamat akarom győzködni. Ha arra játszik, hogy elveszítsem az önuralmamat, nagyon jó úton halad felé, hisz több réteg anyagon keresztül is érzem, mennyire akar engem. Ez valahogy nem segít abban, hogy tisztán tudjak gondolkodni.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Nov. 29, 2014 10:42 pm
- Nem, nem vagy sárkány - helyeslek. - Boszorkány vagy. Engem legalábbis elvarázsoltál - teszem hozzá, és érzem, hogy úgy ragyognak a szemeim az érzelmektől, mint két darab gyémánt. Csak akkor komorulok el kissé, mikor újra a szexmentesség hosszára hívja fel a figyelmem.
- A börtönben muszáj volt megállni. Nem voltak nők, a saját nememre meg nem fanyalodom rá - csóválom a fejem. - Remélem, sosem kell soha többé nem kényszerülök ilyen hosszú szenvedésre... és igen. Nemhogy egy hetet, két napot sem bírnék ki nélküled - sóhajtok fel, aztán mordulok egyet, mikor simogat, a kezem pedig a mellére húzza. Érzem a nadrágomban, hogyan gyűlik bennem egyre és egyre jobban a vágy.
- Nos, akkor azt hiszem, most gyorsan szavadon foglak. Valósíts meg a vágyaimat - gördülök fölé hirtelen, már teljes merevségemet a csípőjének feszítve. Hihetetlen, hogy szinte még alig ért hozzám, és máris akcióra készen állok.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Nov. 29, 2014 10:23 pm
- Édesem, neked az első pillanattól kezdve véged van.. - nevetek a megfogalmazáson. - De nem vagyok akkora sárkány, velem lehet alkudozni... Te dönthetsz arról, mikor kárpótoljalak. - hajolok közel a füléhez, hogy belesuttoghassak. - Lehet bárhol és bármikor. - csípem fogaim közé fülcimpáját, aztán el is eresztem. Nagyon élvezem, hogy kedvemre rosszalkodhatok. Szavai viszont sikeresen kizökkentenek. Egy év.. Az rettentően hosszú idő. Ennek ellenére nem hagyom neki, hogy úgy gondolja, nyert.
- Nélkülem egy hetet sem bírnál ki.. - jelentem ki, és miközben beszélek egyik kezemmel tenyerét mellemre húzom, míg másik kezemmel továbbra is simogatom őt. Ez persze csak olaj a tűzre, hisz nem csak azt érzem, hogy ő kíván engem, a saját vágyam is egyre növekedik. Ez a kihívás talán mindkettőnknek komoly erőfeszítéseket jelentene.
- Párizsba? - kérdezek vissza, mintha rosszul hallottam volna, de alighanem ez nem fordulhat elő velem. - Szóval Franciaország, Párizs, Eiffel-torony.. Ott még sosem voltam. De utazhatunk itt is, utazhatunk Európába is.. Bárhova. Minden vágyadat meg akarom valósítani.. - parázslik fel tekintetem ahogy belegondolok szavaim jelentésébe. De tényleg így gondolom.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Nov. 29, 2014 6:53 pm
- Ez nem dráma, hanem horror. A beteljesületlen vágyak napja - mormogom. - Persze, a kárpótlás idejét is te állapítod meg, mi? Tessék, még alig ismerlek, és máris zsarnok vagy. Nekem végem - állapítom meg vigyorogva, aztán vállat vonok, mikor felvet egy érdekes kérdést. Vagy épp kihívást.
- Egy év - válaszolom. - Nálam az a maximum. Annyit te fixen nem bírnál ki. Én egy évet letoltam nők nélkül, szóval azt hiszem, én nyertem - borzong végig aztán a testemen az a meg nem nevezhetetlen, jóleső érzés, amikor a farmer anyagán át megsimít derékon alul.
- Tudod, mit szeretnék? - ugrik be aztán egy ötlet. - Mit szólnál, ha nem az Államokban utaznánk? Itt ez a pénz... Benedict pénze. Futja belőle házra is, és egy utazásra is. Menjünk el Párizsba. A szerelmesek városába. Az Eiffel-torony tetején szeretnélek magamévá tenni.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Nov. 29, 2014 6:11 pm
Szinte prüszkölve nevetek fel reakcióját látva, olyan fancsali képet vág, mintha büntetés volna, holott egyáltalán nem az volt a célom.
- Ne dramatizáld túl.. - forgatom a szemeimet a szóviccén jót derülve, aztán kedveskedve folytatom. - Viszont annyit ígérhetek, hogy majd kárpótollak.. - simítom kezem mellkasára, hogy tovább feszítsem a húrt, majd mikor lefelé kezdi terelgetni a kezem nem ellenkezek, viszont a nadrágja derekánál megállok. - Azért kíváncsi lennék melyikünk bírja tovább.. - ráncolom a homlokom elgondolkodva. - Mármint szex nélkül.. - teszem hozzá, hisz nagyon is tudatában vagyok annak, hogy legalább annyira szeret az élvezet oltárán áldozni, mint amennyire én. - Én magamra fogadnék... - jegyzem meg mintegy mellékesen, de somolyogva, miközben kihasználom az alkalmat, hogy immár férfiasságán simítsak végig, egyelőre a nadrágján keresztül.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Nov. 29, 2014 1:58 pm
- Jaj ne már... - dünnyögöm csalódott pofával, ahogy legördül rólam. Nem erre számítottam, az tény. Figyelembe véve, hogy ő sem egy visszafogott és szende leányzó.
- Akkor ez itt most a farkaspóz. Ülök, és vonyítok - sóhajtok fel keservesen. - Ezzel együtt tény, hogy abban igazad van, hogy szükségem lesz az erőmre. Bár úgy, hogy a múltkor mellettem voltál, könnyebb volt túlesni az átváltozáson. Még a fájdalom is elviselhetőbb olyankor - szorítom meg Gwen kezét. - És oké, felfogtam, semmi szex. De nem lehetne legalább valami mást? - vágok olyan pofát, mint a csokira ácsingózó kisgyerek, és ágyékom felé tolom a kezét.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Nov. 28, 2014 4:24 pm
- El sem tudod képzelni, mennyire szeretem ezt hallani.. - lopok tőle egy gyors csókot. Nem hagyom elmélyülni, pedig aztán kihasználnám az alkalmat, amíg még nem keseríti meg perceit a hold hatása. Meg hát az sem utolsó szempont, hogy nincs a legjobb formájában. Nekem köszönhetően.
- Semmi szex.. - rázom a fejem, és nem tudom, de voltaképp nem is akarom elrejteni a vigyort, ami ott bujkál a szám sarkában. - Ugye, nem kell emlékeztetnem téged, hogy nem is olyan rég még a halálodon voltál?! - komorodok el egy pillanatra. Sajnos ez most szó szerint értendő.
Csak belátom, hogy ha elhúzom előtte a mézesmadzagot, aztán hoppon marad, azzal többet ártok, mintha elcsábítanám és leszívnám a maradék energiáját, így nagyot szusszanva heveredek vissza mellé a fűbe. Hát, ezt nem épp így terveztem.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Nov. 28, 2014 2:53 pm
Noha nem annyira ér váratlanul, mint előbb, de most is elég gyorsan mozdul - emberszemmel legalábbis - de ezúttal nem ijedek meg. Széles vigyorral a képemen fekszem alatta, és nézek a szemeibe.
- Megőrülök érted - bólogatok. - A rabod vagyok. Csak téged kívánlak, te legjobb fenék tulajdonosa - fakad aztán ki belőlem a nevetés. - Viszont van valami, amivel tisztában kell lenned. Amikor így mocorogsz rajtam... a farkasod iszonyúan megkíván. Szóval a helyedben vagy nagyon óvatos lennék, vagy még inkább rámenős.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Nov. 27, 2014 9:17 pm
Talán mázlim van, mert nem reagál olyan hevesen, mint ahogy arra előre számítottam. Még mindig tud meglepetést okozni. Persze az, hogy nemet mond a lehetőségre már szinte borítékolható volt. Csak a szemeimet forgatom nemtetszésem jeléül és bár nem tágítok az elhatározásom mellől, jobbnak látom egyelőre jegelni a témát.
- Szükség esetén majd visszatérünk rá... - hagyom annyiban végül és ügyelve arra, hogy továbbra se riasszam meg gyorsaságommal, fölé lendülök. Csípője két oldalán térdelek, figyelve, hogy a kelleténél jobban ne ingereljem.
- Naná, hogy imádsz.. - vigyorodok el nagyon elégedetten. - Ez nem is volt kérdés. Mert belém vagy zúgva.. - használom a kifejezést, amit ő az imént. - Teljesen az ujjam köré csavartalak. Megőrülsz értem és csak engem kívánsz.. - Egyre csak fokozom szavaimat, még tekintetemet is rávillantom. - Nem utolsó sorban most ítélted nekem a legjobb hátsó címet.. - kacarászom tovább egy ideig, aztán igyekszem rendezni a vonásaimat. - Koszorú nélkül is elég nagy győztesnek érzem magam.. - A mérhetetlen szerelmemet pedig könnyedén kiolvashatja a szemeimből.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Nov. 24, 2014 3:21 pm
Nem mozdulok, csak a fejem fordítom fektemben Gwen felé, így hallgatom végig a szavait.
- Ha így lenne, akkor örökbe fogadunk egy babát. Sosem csinálnék másnak gyereket... hogy képzeled ezt rólam? - kérdezem kedvesen. - De ugye tudod, hogy imádlak, amiért ezt is megtennéd értem? - súgom, aztán hirtelen összeráncolom a szemöldökömet.
- Hm - dünnyögöm. - Kinek van még olyan hátsója, mint nekem? - féltékeny vagyok. Naná, hogy az vagyok. Csak akkor nyugszom meg, és forgatom meg a szemeimet, mikor rájövök, hogy önmagára céloz.
- Ravasz vagy - bólogatok. - És hogy válaszoljak: tiéd az első hely. A második, meg a harmadik is. Kár, hogy itt nincs babérfa, mert azonnal koszorút csinálnék neked.
Eszembe jut egy ötlet. Na várj csak Gwen... kapsz majd tőlem ajándékot. Bár könnyen lehet, hogy a fejemhez fogja vágni, de akkor is megéri majd a dolog.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Nov. 24, 2014 10:31 am
Könyökömet a fűben nyugtatom, állam pedig tenyerembe támasztom, miközben figyelem nyugodt alakját. Lehunyt pilláit a nap fénye szinte szőkére festi, ahogy megcsillan rajtuk. Ajkain mosoly játszik, majd mikor megszólal, akkor tudok csak következtetni arra, mi jár a fejében.
- Igen.. - helyeselek azonnal. - Megígérem neked, hogy soha nem fogom engedni. De.. Fogalmam sincs, mekkora esély van arra, hogy valaha teherbe essek. Ha nem sikerül, én akkor is meg akarom neked adni a lehetőséget, hogy a saját véredet neveld.. - simítok végig arcán. Nehéz szívvel ugyan, de képes lennék rá, mert azt akarom, amit ő nekem. Teljes életet. - Sajátomként szeretném és felnevelném veled.. - mosolygok halványan. Persze sok mindenen múlik és valószínűleg ebből kifolyólag még lesznek kemény csatározásaink. A komoly hangulatot pedig felvátja bennem egy kellemesebb, derült érzés.
- Azt hiszem, mire odáig jutunk, eléggé edzett leszek melletted.. - nevetek a régi történeten és elképzelem a férfit, aki hozzá hasonló kiállású, csak épp borzasztóan dühös. Chriestet még nem láttam igazán dühösnek, annak ellenére, hogy elég temperamentumos.
- Ismerek valakit, akinek a hátsója vetekedik a tiéddel.. - villantom rá tekintetem, mikor odahúzza kezem, de csak a féltékenységére játszom. - Viszont a csókjai is feledhetetlenül édesek és egy istennő az ágyban.. - kacsintok rá, miközben most én fogom meg a kezét és húzom a fenekemre. - Mit gondolsz? Enyém az első hely? - hajolok hozzá közel, míg orrunk hegye össze nem ér.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Nov. 22, 2014 1:41 pm
Újfent kényelmesen elnyúlok a fűben, magammal húzva Gwent is. A fűszálak csiklandozzák az arcomat, a nap fénye pedig egyenesen ránk tűz, és élvezem az áldott melegét. Lehunyom a szemem, és magam elé képzelem a jövendőbeli fiamat, vagy lányomat, úgy, ahogy Gwen lefestette előttem.
- De őt is biztos ugyanúgy fogod szeretni, ahogy én téged, és ahogy majd őt is fogom. Ígérd meg, hogy nem hagyod, hogy olyan legyen, mint én. Ő nem válthatja ki az átkot. Neki szép életet akarok adni. Vagyis, mindkettőtöknek - cirógatom a lábát. - De csibészségben biztos, hogy rám fog ütni - nevetek fel hirtelen. - Egyszer, még gyerekkoromban összefogdostam egy csomó békát, és betettem a nagybátyám ágyába. Azt hittem, örülni fog neki. Ha hallottál volna éktelen óbégatást... - kacagtam. - Két napig nem nagyon tudtam a fenekemre ülni. Ami igazán kár... tekintve, hogy mára nagyon jó fenekem lett - húzom Gwen kezét az említett testrészemre.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Nov. 21, 2014 5:34 pm
Hamar azon kapom magam, hogy mosolygok, anélkül, hogy tudatában lennék, miért is történik ez. Önkéntelenül reagálok így szavaira, pontosabban a szóhasználatára. De éppenséggel nem is baj, hogy ezt nem tudom kontrollálni, szeretem, hogy mellette minden ösztönösen jön.
- Sosem mondtad még, hogy életed meg.. - nézek rá csillogó szemekkel. Persze már akkor le akart venni a lábamról és tudta rólam, mi vagyok, én viszont csak később döbbentem rá, hogy ő válójában egy farkas. De igyekeztem, hogy ne legyek vele előítéletes a múltam végett.
- Tervbe van véve, hogy veled töltöm, és igazából édesmindegy, hogy hol. Szeretem a világodat, mindent, amit veled kaptam.. - vallom be homlokomat ráncolva. Még magamat is meglepem ezzel, hisz tényleg így van. Rájöttem, hogy nincs szükségem a fényűzésre, és talán soha nem is volt. De társ híján, szívből jövő érzelmek nélkül erre aligha ébredhettem volna rá néhány évvel ezelőtt. Mondjuk, mikor beestem Benedicthez..
- Pont olyan lesz, mint te.. Épp olyan bosszantó, makacs, vakmerő, és pont akkora szíve lesz, mint neked.. De szaladj ennyire előre.. - nevetek fel jókedvűen. Le sem tagadhatnám, hogy mennyire örülök annak, hogy tervez. Velem. Ez újdonság, még egy hónap után is. - Én nem sietek sehová.. - emlékeztetem, miközben félrebiccentett fejjel figyelem mennyire lelkes. Nem gondoltam volna róla, ahogy magamról sem azt, hogy lesz olyan pillanat az életemben, mikor anya akarok lenni. De az emberek változnak, és én maradéktalanul boldoggá akarom tenni, családot akarok. Mindent, amire eddig sosem volt lehetőségem

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Nov. 18, 2014 1:19 am
- Én tudom, mikor estem beléd - dünnyögtem. - Már azt hiszem, az első este. Sosem hittem, hogy létezik szerelem első látásra, de most már tudom, hogy van ilyen. Aznap este, amikor rád néztem a bárban, amikor beszélgetni kezdtünk, úgy éreztem magam, mint... tudod, a pillangók a gyomrodban érzés - mosolyogtam. - Mondd, van kedved a ma éjszakát a lakókocsimban tölteni? Nincs olyan nagy és fényűző, mint a szálloda, de hát nekem végeredményben ez az otthonom. Legalábbis még egy ideig. Amíg meg nem találjuk a házat, ahol élni szeretnénk majd. És majd, évek múlva, ha úgy érzed itt az ideje, lesz egy gyerekünk is. Remélem... Olyan jóképű lesz, mint én, és olyan tökkelütött is. De mindezt majd kiegyensúlyozza az, amit tőled és belőled kap - tettem a szívére a kezem.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Nov. 17, 2014 6:15 pm
Remekül megy már, hogy minden érzelmemet belesűrítsem egy-egy csókba, s ez nem volt most sem másképp. Újra érezhette közben, hogy a szívemet teljes egészében megkaparintotta.
Rekedtes hangja jobb kedvre derít, szinte észrevétlenül tűnik el minden kétség és gond a gondolataimból. Szemeimet összefonódó ujjainkra függesztem, míg beszél és feleleveníti az első találkozást.
- Háát.. Nem hagyhattam ki az alkalmat. Egy olyan szexi férfi, mint te, aki magányosan üldögél.. Bevallom, nem terveztem, hogy bármi komoly is lehet kettőnk között. Azt hittem, egy kis.. tartalmas időtöltésen kívül nem jelentünk majd többet egymásnak. Nem tudom megmondani, mikor változott ez meg, hogy mikor sikerült teljesen megkaparintanod a szívemet.. Talán mikor először mondtad, hogy szeretsz vagy mikor ezt kaptam.. - simítok végig beszéd közben a gyűrűmön, amit teljesen önzetlenül ajándékozott nekem, azzal a célzattal, hogy óvjon a napfénytől. - De ki merem jelenteni, hogy melletted kezdtem el igazán élni. Leromboltad a falaimat és most itt vagyunk.. - ráncolom a homlokomat, ahogy visszaemlékszem én is a történtekre. Azt hiszem, ha nem hoz minket össze a szerencse, én már rég nem élnék.
- Hmm.. Nekem tetszik az ötlet.. - bújok hozzá közelebb. - Bejelölhetünk mindent. Ilyen alkalom sem akard még az életemben.. - emlékeztetem somolyogva. A Benedict előtti időben nem nagyon volt hova és miből utaznom, utána pedig már nem én döntöttem. Most viszont saját sorsom kovácsa leszek és ez felettébb tetszik nekem.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Nov. 17, 2014 3:43 pm
Elégedetten hallgatom, hogy megváltozik a légzése. Ez volt a célom, hogy kissé eljátszadozzam vele, hogy a teljes önuralom szélére sodorjam.
- Mmmm. Ez finom... - doromboltam, mikor ő is végigcsókolt engem, főképp mikor az ádámcsutkámon jártak puha ajkai. - Ezt meg tudnám szokni. Minden nap minden percében - hallgatok el aztán, mikor megcsókol, és csak akkor szakadok el tőle, mikor elfogy a tüdőmben a levegő.
- A mai napig sem tudom elhinni a szerencsémet, hogy épp beléd botlottam abban a bárban. Meg azt sem, hogy nem koccoltál le, mikor meghívtalak egy italra. Azt hiszem, azóta sem lenne kerek számomra a világ, ha te nem lennél mellettem. Egyébként van egy ötletem estére. Mit szólnál, ha elővennénk a térképet, és összeállítanánk, hová is szeretnénk csavarogni, meg mit szeretnénk megnézni? Igaz, még nem holnap indulunk, de még tervezni is olyan jó veled.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Nov. 17, 2014 9:17 am
Örülök, hogy nem feszegeti tovább a témát és inkább rám hagyja a döntést. Nem akar belekényszeríteni semmibe, amiért hálás is vagyok, főleg mert még mindig tartok attól, hogy megismétlődhet a mai, de nem feltélenül ezzel a kimenetellel.
Halványan mosolygok, ahogy közelebb hajol, és a szokottnál mélyebb sóhaj szakad fel a torkomból. Minden porcikámon végigszalad a jóleső borzongás, amint megérzem ajkát a fülemen, majd nyelvének játéka feszegeti a húrt nálam. - Azt hiszem, nem szorul magyarázatra, én mennyire imádom és élvezem... - préselem ki magamból küzdve a késztetéssel, hogy felnyögjek. A szívem már így is veszettül kalapál. - Kétségem pedig eddig sem volt afelől, hogy valami nem stimmel nálad.. - húzom végig lassan mutatóujjamat halántékán, majd nyakához hajolok. Ezúttal óvatosan, hogy ha akar, el is húzódhasson, majd mikor nem teszi, lágy csókot lehelek bőrére, ahol már hűlt helye van a harapásom nyomának. A bőrére száradt vér miatt nem aggódom, mert cseppet sem találom vonzónak. Puhán csókolom végig nyakát egészen az álláig, és most én hajolok közel hozzá.
- Mindennél jobban.. - suttogom, nyelvem hegye súrolja alsó ajkát beszéd közben, de ezt a távolságot sem tartom sokáig, csók reményében érintem ajkaimat az övéihez. Ha már csábítgatni akar, ketten is játszhatjuk ezt a játékot.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Nov. 16, 2014 11:59 pm
- Jól van - biccentek egyetértően. - Azt hiszem, tényleg az lesz a legjobb, ha te döntöd el, mikor állsz készen. Végeredményben a te életed, és a te sorsod - vonom össze aztán a szemöldökömet mikor felveti a javaslatot, hogy szedjek verbénát.
- Tudod - hajolok közelebb annyira, hogy a fülébe mormolhassak - ezzel egy baj van. Imádom, amikor iszol belőlem. Annyira gerjesztő... és izgató... - harapdáltam fülcimpáját lágyan, és nyelvemmel simogattam. - Nem akarom azt az élvezetet kiiktatni teljesen az életemből. Nyilván beteges, és nyilván nekem teljesen elmentek otthonról, de mit csináljak... ilyen vagyok. És így szeretsz, nem?

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Nov. 16, 2014 5:49 pm
Apró mosoly terül szét arcomon, amint meghallom, hogy vélekedik arról, hogy nem tudja merre van az a nő. De ez is csak az ő megnyugtatására szolgál, még mindig ott motoszkál gondolataim között, hogy talán akaratlanul is összehasonlít minket.
- Nem. Akkor biztosan nem, mikor útnak indulunk és ki tudja hol kötünk ki.. Nem akarom a kettesben töltött időt végignyűglődni.. - húzom el a számat. Persze nagy valószínűséggel ez lenne a legjobb mód a kontroll megtanulására, de ténylegesen nem vagyok hajlandó kínlódni az éhség miatt. - Egyelőre csak azt kérem, hogy legyél velem most is, mikor még nem tudom szabályozni.. - nézek le összekulcsolt ujjainkra, aztán vissza rá. - Nem tudom, valaha megpróbálom-e ezt az utat, de megígértem, hogy találok módot a vérszomjam megfékezésére. Így is lesz. Viszont talán el kellene gondolkodnod addig is azon, hogy ennek ellenére is elkezdesz verbénát szedni. Akkor nem fordulhat elő az iménti.. - húzom el a számat. ezzel persze megfosztom magam a lehetőségtől, hogy a közeljövőben belőle igyak, de biztonságot jelenthet a számára.

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje

Kis erdei tó

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
5 / 11 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next

Similar topics

-
» Erdei kis bár
» Erdei tisztás
» Erdei tábor
» Erdei viskó
» Erdei Menedék

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
rising of the mortals :: Külterület :: Mocsár-

Új posztok
tekintsd meg
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm
Laurel O. Delgado
Szer. Május 29, 2019 1:28 am
Katherine Pierce
Kedd Május 28, 2019 8:31 pm
Amren Monroe
Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm
Lucille Éamon Vodova
Szer. Május 22, 2019 12:03 pm