|
| |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Szept. 02, 2014 6:57 pm | |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Szept. 06, 2014 4:33 pm | |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Szept. 06, 2014 11:26 pm | Silence is the most powerful scream. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 07, 2014 1:54 pm | We come to love not by finding a perfect person, but by learning to see an imperfect person perfectly. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Szept. 09, 2014 9:33 pm | |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Szept. 11, 2014 9:40 pm | Three simple rules in life. 1. If you do not go after what you want, you’ll never have it. 2. If you do not ask, the answer will always be no. 3. If you do not step forward, you will always be in the same place. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 14, 2014 10:42 pm | "If you get tricked into believing that you need to become prettier, you'll end up ruining yourself. So, don't pay attention to other people's words and see your true self" |
| | |
◆ after killing, the "you're a joke" face is my speciality ◆
|
A poszt írója ♛ Tatia Petrova Elküldésének ideje ♛Szer. Szept. 17, 2014 6:52 am | "A feltétel nélküli elfogadás a legnagyobb élmény, amelyet egy ember átélni képes."
- Carl Rogers |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Szept. 19, 2014 11:21 pm | I feel lazy. In fact, I'm feeling lazier than the guy who drew the Japanese flag. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Szept. 20, 2014 2:36 am | A gyenge akaratúak kérdése a hogyan. Az ambiciózus embereké a mikor.
Szeretem azt a földdarabot, ami te vagy, mert a bolygótérben nincs másik csillagom. Benned ismétlődik a táguló világegyetem.
Ha nem figyelek oda, úgy fogok megöregedni, hogy elfelejtek felnőni előtte.
Nincs nagyobb bizonysága egy harcos bátorságának és vitézségének, mint dicséret az ellenségtől.
Az ember néha azért kedvel egy partnert, mert sikerül úgy viselkednie vele, ahogy másokkal nem szokott, de mindig is szeretett volna.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 21, 2014 12:14 am | Letaglózó érzés a bűntudat. Megpróbálhatsz hátat fordítani neki, de hangtalanul mögéd lopakodik, hogy aztán elevenen felfalhasson. Egyesek azért küzdenek, hogy megérthessék saját bűntudatukat, mivel nem tudják, vagy nem akarják felvállalni bűneiket. Mások menekülni próbálnak előle, megtépázva ezzel lelkiismeretüket, míg nem marad belőle semmi. De én egyenesen a bűntudat felé rohanok. Belőle táplálkozom, mert szükségem van rá. Számomra a bűntudat egy a néhány vezércsillag közül, amely utat mutat a sötétségben.
Akkor tud a helyére kerülni a sérelem, ha megértem azt, hogy ami fájt, miért történt. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Szept. 25, 2014 3:49 pm | "Az olvasás is gondolkodás, s az írás is beszéd." - Babits Mihály |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Okt. 02, 2014 9:06 pm | Quiet people have the loudest minds - Stephen King |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Okt. 04, 2014 12:40 pm | I'm not crazy! My reality is just different than yours. |
| | |
Ember •• A legerősebb vagyok mind közül, ne bízd el magad ⊂ my only hope for happiness
⊂ mayor of seattle, leader of the Council
|
A poszt írója ♛ Cora Bouchard-Taylor Elküldésének ideje ♛Csüt. Okt. 16, 2014 8:02 pm | "Azt hiszed, nekem nem fáj? Fáj, és sokáig fájni fog. Aztán eljön majd az a pillanat is, amikor minden fájdalom nélkül azt fogjuk mondani, emlékszem, volt egyszer egy barátom." |
| | |
Ember •• A legerősebb vagyok mind közül, ne bízd el magad ⊂ my only hope for happiness
|
A poszt írója ♛ Cora Bouchard-Taylor Elküldésének ideje ♛Kedd Okt. 21, 2014 3:38 pm | "Tudják, ha valami nem működik az életben, a legkönnyebb feladni. Én csak tudom, én ebben verhetetlen vagyok. De az életben vannak ritka pillanatok, amikor megihlet valaki. Mert amit ő mutat, attól tűzbe jövünk, és egy ilyen élmény után, ami villámcsapásként hat, nem térhetünk vissza a múltba. Mellette kell maradnunk és végig kell kísérnünk az úton." |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Okt. 21, 2014 7:21 pm | |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Okt. 29, 2014 1:20 am | Don’t let past relationships and old mistakes ruin your future. Don’t let someone or something that didn’t make it in your life continue to hurt you. If you do, you’re still giving a portion of your life to something that no longer exists – it’s like letting your happiness slip into a black hole. Learn the lesson, release the pain, and move on. Scars remind us of where we have been, not where we are headed. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Okt. 31, 2014 2:42 pm |
Vedd csókom homlokodon, s míg búcsúzom, angyalom, hagyj ennyit vallanom - igazad van ím, álmok voltak napjaim.
/Edgar Allan Poe/
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Nov. 02, 2014 12:06 am | pain is inevitable; suffering is optional |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Nov. 14, 2014 11:46 pm |
When I first saw you, I was afraid to meet you, When I first met you I was afraid to kiss you, When I first kissed you I was afraid to love you but now that I love you I am afraid to lose you.
Life is about creating your own happiness and before you know it, blessings of love will find their way into your heart.
|
| | |
◆ after killing, the "you're a joke" face is my speciality ◆
|
A poszt írója ♛ Tatia Petrova Elküldésének ideje ♛Hétf. Jan. 05, 2015 6:59 pm | "Akinek van miért élnie, az szinte bármilyen hogyant kibír."
Nietzsche |
| | |
|
A poszt írója ♛ Cora Bouchard-Taylor Elküldésének ideje ♛Vas. Feb. 01, 2015 11:51 am | "Mikor szeretsz valakiket, igazán szereted őket, legyen az barát vagy szerető, feltárod előttük a szíved. Egy olyan részedet, amit senki másnak nem adsz, nekik adod, és egy olyan részedbe engeded őket, amit csak ők tudnak megsebezni. Szó szerint átadod nekik a borotvát a térképpel, hová vágjanak a legmélyebben és legfájdalmasabban a szívedben és a lelkedben, és mikor belevágnak, az tönkretesz, mintha kivágnák a szívedet. Ott maradsz meztelenül feltárva, azon tűnődve, vajon mit csináltál, hogy ekkora fájdalmat akarnak okozni neked, mikor mindössze annyit tettél, hogy szeretted őket." |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Feb. 12, 2015 2:45 pm | "Egy sikeres kapcsolat záloga az, hogy az egyik eltűri, hogy a másik jobban szeret."
Márai |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Feb. 15, 2015 8:41 pm | ''Amikor azt érzed, valaki széttiporta szívedet, ne hagyd, hogy lelkedet is porrá zúzza...''
''Milyen vagy? Sokféle tulajdonság létezik, amelyekből néhányat felsorolsz, azonban ez csak felsorolás... Egy befagyott tó felszínén minden tükröződik. Vajon az arcod mit rejt, mikor belepillantasz?'' |
| | |
|
A poszt írója ♛ Ajánlott tartalom Elküldésének ideje ♛ | |
| | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
• az új oldal nyitásáig •
• ROTM FRPG •
|
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm Szer. Május 29, 2019 1:28 am Kedd Május 28, 2019 8:31 pm Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm Szer. Május 22, 2019 12:03 pm Hétf. Május 20, 2019 10:43 am Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm • ROTM FRPG • |
|