Tudj meg
többet rólunk
• Engedd meg, hogy üdvözöljünk a megújult RISING of the MORTALS frpg oldalán! Az oldalon mára az egyik legszélesebb, számos saját fajjal rendelkező természetfeletti repertoár játszható ki.
• Oldalunk 2010. október 9-én látta meg a napvilágot, ám teljes arculatváltással nyitottuk meg kapuinkat 2019. február 23-án, a hangsúlyt egy régóta háttérbe szoruló városunk, Seattle köré fonva.
Az oldalon jelenleg nincs megkötött szószám és faji, illetve nemi korlátozás.
Az oldal már a facebook-on is elérhető, az alábbi linkre kattintva csatlakozhattok hozzánk: ROTM facebook csoport

Eldöntötted már, elnyomott leszel, vagy elnyomó?
Whatever anyone does or says,
i must be emerald and keep my color

Share

Vámpírboszorkány
Ebony Tate-Smith
Druidák Tumblr_ol8bpmGda01sasfc6o1_250
Tartózkodási hely :
mystic falls, whitmore ✤ ✤
Hobbi & foglalkozás :
i'm trying to be okay ✤ ✤A poszt írója Ebony Tate-Smith
Elküldésének ideje Kedd Jan. 01, 2019 12:18 pm
Ugrás egy másik oldalra
druidák
amit tudni kell róluk

Jobb, ha elfelejted a hosszú, fehér köpönyeges aggastyánokat, akiket dús szakállukról, és idős korukról lehetett könnyedén beazonosítani. A druidák évezredek óta a történelem szerves részét alkotják, megannyi történet kötődik a nevükhöz, cselekedeteikhez. Kiválóságukat az ókori időkben kamatoztatták időben...

Több száz éven keresztül megbújva folytatták tevékenységeiket. Évente egyszer összegyűltek szent helyükön, ám a sötét középkor megritkította őket, aminek következtében létrejött egy különös csoportosulás.Más erkölcsöket képviseltek, megadatott nekik a mágia használatának képessége, de rosszra fordították ajándékba kapott hatalmukat. Új szent helyet szenteltek fel maguknak az akkor még felfedezetlen Amerika területén és egymás kezét fogva irtották ki azon papokat és erkölcscsőszöket, akiket üldözték őket az óvilágban. Nem is sejtették, hogy ezzel, ha nem is azonnal, de halálra ítélték magukat. Idővel önkényes uralmi rendszert akartak kiépíteni, minden létező faj fölé akarták helyezni magukat, ám a boszorkányok még azelőtt megállították őket, hogy baj történt volna. Bezárták őket. A világ tizenkét különböző pontjára temették el őket élve, azzal büntetve, hogy sosem halhatnak meg, de nem is szabadulhatnak ki. A varázserejük csak akkor használható teljében, ha mind a tizenketten a szent helyükön gyűlnek össze: h mindez megtörténik, olyan csapást szabadíthatnak a világra, amelyet előtte még nem látott a társadalom.

Druidának nem születik bárki, kiváltságosnak kell lennie ahhoz, hogy magukhoz fogadják. Ezzel egybefogva, egy druida nem születésétől fogva az, van egy bizonyos jelzés a testükön (velük született tetoválás a csuklón), melynek segítségével a többi druida megtalálhatja őt, majd egy gyűlés keretein belül őt is druidává fogadhatja. A druidák mindaddig nem képesek használni az erejüket, amíg a csoportban nincsenek tizenketten. Ha egyikük meghal, a varázserejük elpárolog és cupán apróbb bűbájok végrehajtására képesek, egészen addig, míg fel nem fedezik az utódot. A mai, terebélyes világban azonban nehéz utódot kutatni. A druida létnek nincsenek jelei azon a kis tetováláson kívül, amely a csuklón lelhető fel. A felavatás előtt nincs varázserejük és ha nem az ősi szent helyen avatják fel, nem működhet a beavatás. A szent hely pedig egy tó mellett húzódik meg... Mystic Falls erdejében.

A druidák ereje hatalmas, éppen ezért teljesen csakis akkor képesek használni, ha mind a tizenketten egy helyen tartózkodnak. Képességeiknek hála képesek a négy elem irányítására és azon felül még többre is. Kántálások és varázsigék nélkül, pusztán egymás megérintésével szabadítanak természeti csapásokat a világra, legyen az hurrikán, földrengés, tűzvész vagy akár árvíz. Parancsukra indák törnek elő a földből, a villámokból vad lángok kelnek életre. Mindezek mellett hatalmukkal a legveszedelmesebb bestiát is megszelídítik, legyen az tigris, medve... vagy éppen vérfarkas, vámpír vagy bármilyen természetfeletti lény. A druidák képesek az emberekben élő bestia irányítására, megszelídítésére is. Egyedül ezekre csak nagyon korlátozottan képesek, önmagukban egyikük sem isten.


Vissza az elejére Go down
 

Druidák

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
rising of the mortals :: Fajok könyve-


Új posztok
tekintsd meg
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm
Szer. Május 29, 2019 1:28 am
Kedd Május 28, 2019 8:31 pm
Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm
Szer. Május 22, 2019 12:03 pm
Hétf. Május 20, 2019 10:43 am
Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm

• ROTM FRPG •