Tudj meg
többet rólunk
• Engedd meg, hogy üdvözöljünk a megújult RISING of the MORTALS frpg oldalán! Az oldalon mára az egyik legszélesebb, számos saját fajjal rendelkező természetfeletti repertoár játszható ki.
• Oldalunk 2010. október 9-én látta meg a napvilágot, ám teljes arculatváltással nyitottuk meg kapuinkat 2019. február 23-án, a hangsúlyt egy régóta háttérbe szoruló városunk, Seattle köré fonva.
Az oldalon jelenleg nincs megkötött szószám és faji, illetve nemi korlátozás.
Az oldal már a facebook-on is elérhető, az alábbi linkre kattintva csatlakozhattok hozzánk: ROTM facebook csoport

Eldöntötted már, elnyomott leszel, vagy elnyomó?
Whatever anyone does or says,
i must be emerald and keep my color

Share

Vámpírboszorkány
Ebony Tate-Smith
Dhámpírok Tumblr_ol8bpmGda01sasfc6o1_250
Tartózkodási hely :
mystic falls, whitmore ✤ ✤
Hobbi & foglalkozás :
i'm trying to be okay ✤ ✤A poszt írója Ebony Tate-Smith
Elküldésének ideje Kedd Jan. 01, 2019 12:17 pm
Ugrás egy másik oldalra
dhámpírok
amit tudni kell róluk

A dhámpírok olyan lények, akik egy vámpír férfi és egy halandó nő nászából fogannak meg. Látszatra akárcsak a vámpírok, teljesen normális és hétköznapi lények, de étkezési szokásaikat is ettől a fajtól örökölték, nekik is szükségük van a vérre, hogy életben tarthassák magukat. A dhámpírok létrejötte egyszerű: egy vámpír és egy halandó együttlétéből foganhatnak meg, ám mikor a gyermekek világra jönnek, hétköznapi csecsemőként cseperednek fel.

A kiteljesedés akkor történik meg, ha nagyobb mennyiségű vért fogyasztanak. Akkor és ott megpecsételődik minden: megkapják képességeket és gyengeségeket, amiket egy vámpír birtokol. Csakis rajtuk múlik, hogy mikor és hogyan akarnak szert tenni vámpír-énükre, így az is megeshet, hogy egy dhámpír soha nem "váltja ki" azt, amelyet a természettől kapott. Van választásuk, szabadon dönthetnek, hogy akarják-e ezt az életmódot. Mindaddig, míg nem válnak dhámpírokká, öregedésük nem lassul le, ugyanúgy haladnak a korral, ahogyan egy hétköznapi ember.

Hogy miért is különlegesek ezek a lények? Vérük nem olyan, mint a normális vámpíroké. Ereikben egyszerre folydogál emberi és vámpíri vér, ennek különös keveréke pedig növeli más vámpírok éhségét, ezáltal dhámpírok gyakran válnak vámpírok áldozataivá. Telihold idején a vérfarkasok is intenzíven érzik a dhámpírok közelségét. Vérük gyógyítja a sérüléseket, gyengíti őket a verbéna, szükségük van napfény-ékszerre és a vámpírokhoz hasonlóan nem lehet gyermekük. Ha halandóként gyermeket nemzenek, továbbadják a dhámpír-gént.


Vissza az elejére Go down
 

Dhámpírok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
rising of the mortals :: Fajok könyve-


Új posztok
tekintsd meg
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm
Szer. Május 29, 2019 1:28 am
Kedd Május 28, 2019 8:31 pm
Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm
Szer. Május 22, 2019 12:03 pm
Hétf. Május 20, 2019 10:43 am
Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm

• ROTM FRPG •