Tudj meg
többet rólunk
• Engedd meg, hogy üdvözöljünk a megújult RISING of the MORTALS frpg oldalán! Az oldalon mára az egyik legszélesebb, számos saját fajjal rendelkező természetfeletti repertoár játszható ki.
• Oldalunk 2010. október 9-én látta meg a napvilágot, ám teljes arculatváltással nyitottuk meg kapuinkat 2019. február 23-án, a hangsúlyt egy régóta háttérbe szoruló városunk, Seattle köré fonva.
Az oldalon jelenleg nincs megkötött szószám és faji, illetve nemi korlátozás.
Az oldal már a facebook-on is elérhető, az alábbi linkre kattintva csatlakozhattok hozzánk: ROTM facebook csoport

Eldöntötted már, elnyomott leszel, vagy elnyomó?
Whatever anyone does or says,
i must be emerald and keep my color

Share
Vérfarkasboszorkányok

Vámpírboszorkány
Ebony Tate-Smith
Vérfarkasboszorkányok Tumblr_ol8bpmGda01sasfc6o1_250
Tartózkodási hely :
mystic falls, whitmore ✤ ✤
Hobbi & foglalkozás :
i'm trying to be okay ✤ ✤A poszt írója Ebony Tate-Smith
Elküldésének ideje Kedd Jan. 01, 2019 12:16 pm
Ugrás egy másik oldalra
farkasboszorkányok
amit tudni kell róluk

A farkasboszorkányok egyszerre boszorkányok és vérfarkasok. Egyik szülőjük vérfarkas, míg a másik boszorkány, de ennek ellenére eléggé ritka fajnak számítanak és megjelenésük sem egyféleképpen történhet.
Lehetséges, hogy vérfarkas és boszorkány nászából született gyermek egyszerű embernek születik, és senki nem érti, hogy miért nem örökölte legalább egyik szülője képességeit. Néhány család már tisztában van a faj létezésével, de nem szívesen avatnak be kívülállókat, és pár esetben saját gyermeküket sem. Ezen emberek, ha megölnek valakit, nem vérfarkas énjüket fedik fel a világ előtt, hanem csak vérfarkas képességeiket kapják meg.
Másik opció, hogy egy személy gyermekkora óta gyakorolhatja a boszorkány-képességeit és ha ő baleset által vagy szándékosan megöl valakit, vérfarkassá változik, viszont elveszíti a boszorkány képességeit. Innentől kezdve élheti mindennapjait mindaddig, míg el nem végzik rajta a rituálét, ami lehetővé teszi, hogy a boszorkány oldala újra a felszínre kerüljön.

A két faj vegyítéséhez szükség van:
Egy tiszta vérű vérfarkas vérére (mindkét szülő vérfarkas)
Egy tiszta vérű boszorkány vérére (mindkét szülő boszorkány)
Ezen felül szükség van egy boszorkányra, aki elvégzi a rituálét. Ha rosszul végzik el a rituálét, előfordulhat, hogy az alany mindkét oldalát elveszítve egyszerű emberré változik vagy éppen belehal a procedúrába. Ezért ennyire ritkák ezek a lények, hiszen kevesen mernek kockáztatni.

Ha sikerrel járnak, akkor képesek lesznek kontrollálni az átváltozásukat és a harapásuk a vámpírokra ugyanolyan mérgező lesz, mint egy sima vérfarkasé. Emellett boszorkány erejüket is képesek a korábbiakhoz hasonlóan fejleszteni. Ugyanakkor nekik is megvannak a maguk gyengeségei, például bizonyos holddal kapcsolatos események: napfogyatkozás, holdfogyatkozás és telihold idején mindkét erejüket blokkolja a természet. Míg sok boszorkány ebből meríti az erejét, addig ők képtelenek felhasználni ezeket a természet adta lehetőségeket a nagyobb varázslatokhoz. Egyetlen egy lehetőségük van arra, hogy az erejüket a hold energiájához kössék ez a vörös hold ideje, ami elég ritka eseménynek számít. Ezen kívül a farkasokra és boszorkányokra vonatkozó ártalmak ugyanúgy gyengítik őket.Vissza az elejére Go down
 

Vérfarkasboszorkányok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
rising of the mortals :: Fajok könyve-


Új posztok
tekintsd meg
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm
Szer. Május 29, 2019 1:28 am
Kedd Május 28, 2019 8:31 pm
Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm
Szer. Május 22, 2019 12:03 pm
Hétf. Május 20, 2019 10:43 am
Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm

• ROTM FRPG •