Tudj meg
többet rólunk
• Engedd meg, hogy üdvözöljünk a megújult RISING of the MORTALS frpg oldalán! Az oldalon mára az egyik legszélesebb, számos saját fajjal rendelkező természetfeletti repertoár játszható ki.
• Oldalunk 2010. október 9-én látta meg a napvilágot, ám teljes arculatváltással nyitottuk meg kapuinkat 2019. február 23-án, a hangsúlyt egy régóta háttérbe szoruló városunk, Seattle köré fonva.
Az oldalon jelenleg nincs megkötött szószám és faji, illetve nemi korlátozás.
Az oldal már a facebook-on is elérhető, az alábbi linkre kattintva csatlakozhattok hozzánk: ROTM facebook csoport

Eldöntötted már, elnyomott leszel, vagy elnyomó?
Whatever anyone does or says,
i must be emerald and keep my color

Share

Vámpírboszorkány
Ebony Tate-Smith
Animágusok Tumblr_ol8bpmGda01sasfc6o1_250
Tartózkodási hely :
mystic falls, whitmore ✤ ✤
Hobbi & foglalkozás :
i'm trying to be okay ✤ ✤A poszt írója Ebony Tate-Smith
Elküldésének ideje Kedd Jan. 01, 2019 12:13 pm
Ugrás egy másik oldalra
animágusok
amit tudni kell róluk

Volt idő, amikor a boszorkányok nem érezték elég erősnek magukat ahhoz, hogy megvédjék a természet törvényeit, így a terület minden kovenjének sámánja egy helyre gyűlt, hogy erejüket felhasználva és egy vérfarkas-áldozatot bemutatva megalkossák az animágusokat. Ők a tökéletes kémek, akik bármilyen állat alakját képesek felvenni, el tudnak vegyülni az ellenség sorai között, amivel a boszrokányok akaratát szolgálhatják.

Csak a boszorkányok képesek megmondani egy állatról/emberről, hogy valójában alakváltó; semmilyen más faj nem képes érzékelni őket, számukra egyszerű emberek/állatok. Vérük emberi ugyan, de gyorsabban gyógyulnak, mint az emberek és lassabban is öregszenek. A vérfarkasokkal ellentétben a hold nincs rájuk hatással, ám a boszorkányok képesek belekényszeríteni őket egy állat alakjába, ha úgy kívánják vagy meg is foszthatják őket az alakváltás képességétől.

A boszorkányok és alakváltó között különleges kapcsolat van. Az alakváltók képesek arra, hogy érzéseiket, gondolataikat, hangulatukat megosszák a boszorkánnyal: ez eredetileg azt a célt szolgálta, hogyha az animágus lebukik, akkor nehezebben húzzák ki belőle az igazságot, manapság viszont sokkal inkább a boszorkány és az animágus közötti empátia és szövetség megerősítésére használják. Egy alakváltó csak egy boszorkánnyal áll ilyen kötelékben. Csodálatos védelmi rendszer van kettejük között, amelyet kizárólag az a boszorkány tud felbontani, aki megkötötte azt. Ugyanakkor közel sem biztos, hogy egy boszorkány és egy animágus tisztában van a kettejük közötti kapcsolat minőségével: a kötelékük évszázadokkal ezelőttre nyúlhat vissza, hiszen az őseik könnyedén szerethették volna, hogy leszármazottjaik mellett mindig legyen egy segítő, akihez fordulhat, ám ez a családi titok sosem került felszínre. A két természetfeletti lény közötti kötelék már abban a pillanatban furcsa érzéseket kelthetnek a személyekben, amikor először találkoznak; olyan lehet, mintha a sors akarta volna, hogy összefussanak.


Vissza az elejére Go down
 

Animágusok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
rising of the mortals :: Fajok könyve-


Új posztok
tekintsd meg
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm
Szer. Május 29, 2019 1:28 am
Kedd Május 28, 2019 8:31 pm
Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm
Szer. Május 22, 2019 12:03 pm
Hétf. Május 20, 2019 10:43 am
Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm

• ROTM FRPG •