Tudj meg
többet rólunk
• Engedd meg, hogy üdvözöljünk a megújult RISING of the MORTALS frpg oldalán! Az oldalon mára az egyik legszélesebb, számos saját fajjal rendelkező természetfeletti repertoár játszható ki.
• Oldalunk 2010. október 9-én látta meg a napvilágot, ám teljes arculatváltással nyitottuk meg kapuinkat 2019. február 23-án, a hangsúlyt egy régóta háttérbe szoruló városunk, Seattle köré fonva.
Az oldalon jelenleg nincs megkötött szószám és faji, illetve nemi korlátozás.
Az oldal már a facebook-on is elérhető, az alábbi linkre kattintva csatlakozhattok hozzánk: ROTM facebook csoport

Eldöntötted már, elnyomott leszel, vagy elnyomó?
Whatever anyone does or says,
i must be emerald and keep my color

Share
Vámpírboszorkányok

Vámpírboszorkány
Ebony Tate-Smith
Vámpírboszorkányok Tumblr_ol8bpmGda01sasfc6o1_250
Tartózkodási hely :
mystic falls, whitmore ✤ ✤
Hobbi & foglalkozás :
i'm trying to be okay ✤ ✤A poszt írója Ebony Tate-Smith
Elküldésének ideje Kedd Jan. 01, 2019 12:12 pm
Ugrás egy másik oldalra
vámpírboszorkányok
amit tudni kell róluk

A történelem során mindig akadtak olyan boszorkányok, akiket nemhogy nem rettentett meg a sötétség, de egyenesen a karjaiba rohantak. Voltak boszorkányok akik kíváncsiságuk következtében életüket vesztették, míg egyesek vámpírokká váltak: azok a lények lettek, melyek a természet ellen valóak és akiket a legtöbben mai napig megvetnek. A napfény többé nem volt kedves barát és az emberek vére iránti szomj, éhség vezérelte őket. Nem tudtak megálljt parancsolni ösztöneiknek, miközben velükszületett mágia hiánya lassan teljesen megbolondította őket.

Azok a boszorkányok, akik nem voltak képesek elviselni a tudatot, hogy szeretteikből vámpírok váltak, úgy döntöttek tudásuk legjavát megosztva egymással megalkotják a varázslatot, aminek segítségével a vámpírrá változott boszorkányok visszakaphatják az erejüket. Azonban a varázslatba belecsempésztek egy kiskaput: a boszorkány, aki a varázserőt az illetőnek visszaadja, ugyanúgy el is veheti tőle, ha úgy látja, hogy visszaél a hatalommal és nem tartja méltónak az erőre.

A vámpírboszorkányok mindkét faj – a vámpírok és boszorkányok – tulajdonságait egyaránt hordozzák. Vérrel táplálkoznak és megégeti őket a napfény, hacsak nincs napfény-ékszer testükön, viszont boszorkányságuk révén képesek használni a mágiát, a bűbájokat és varázskönyveket, épp úgy, mint boszorkány társaik. A szívbe döfött karó, a kitépett szív és a tűz egyaránt halálos rájuk nézve. Ha megfosztják őket erejüktől, nem marad más belőlük, mint egyszerű vámpír, ezért a legtöbben nagyon vigyáznak arra, hogyan viselkednek.Vissza az elejére Go down
 

Vámpírboszorkányok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
rising of the mortals :: Fajok könyve-


Új posztok
tekintsd meg
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm
Szer. Május 29, 2019 1:28 am
Kedd Május 28, 2019 8:31 pm
Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm
Szer. Május 22, 2019 12:03 pm
Hétf. Május 20, 2019 10:43 am
Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm

• ROTM FRPG •