Tudj meg
többet rólunk
• Engedd meg, hogy üdvözöljünk a megújult RISING of the MORTALS frpg oldalán! Az oldalon mára az egyik legszélesebb, számos saját fajjal rendelkező természetfeletti repertoár játszható ki.
• Oldalunk 2010. október 9-én látta meg a napvilágot, ám teljes arculatváltással nyitottuk meg kapuinkat 2019. február 23-án, a hangsúlyt egy régóta háttérbe szoruló városunk, Seattle köré fonva.
Az oldalon jelenleg nincs megkötött szószám és faji, illetve nemi korlátozás.
Az oldal már a facebook-on is elérhető, az alábbi linkre kattintva csatlakozhattok hozzánk: ROTM facebook csoport

Eldöntötted már, elnyomott leszel, vagy elnyomó?
Whatever anyone does or says,
i must be emerald and keep my color

Share

Vámpírboszorkány
Ebony Tate-Smith
Vadászok Tumblr_ol8bpmGda01sasfc6o1_250
Tartózkodási hely :
mystic falls, whitmore ✤ ✤
Hobbi & foglalkozás :
i'm trying to be okay ✤ ✤A poszt írója Ebony Tate-Smith
Elküldésének ideje Kedd Jan. 01, 2019 12:12 pm
Ugrás egy másik oldalra
vadászok
amit tudni kell róluk

Vadászoknak nevezzük azokat, akik a természetfeletti lények elpusztítását tekintik legfőbb feladatuknak. Nem feltétlenül emberek, a vadászok lehetnek akár boszorkányok, vérfarkasok és akár vámpírok is, hiszen ehhez a szakmához csakis kitartás, elszántság, erő és ravaszság szükségeltetik.

A vadászok jól ismerik az általuk üldözött természetfeletti fény gyengeségeit. Repertoárjuk kifogyhatatlan, különböző fegyverekkel, kínzóeszközökkel varázslatokkal operálhatnak, amelyek legtöbbször személyes kézjegyet is tartalmaznak. Ahhoz, hogy valaki jó vadásszá váljon időre és végeláthatalan türelemre van szükség: edzésekre, fizikai és mentális tériningekre van szükség és amiből leginkább tanulhatnak, az természetesen a tapasztalat. Egy vadász nem feltétlenül hajt végre mindig sikeres akciót, előfordulhat, hogy őt magát is lefegyverzik, ám egy tapasztalt vadásznak megvannak a maga kis trükkjei. A vadászoknál előfordulhat, hogy nem egyedül, hanem társaságban vadásznak, akik mintegy családként működnek.

A vámpírvadászokon belül van egy különleges csoport, az Ötök Testvérisége. Ők erősebbek, gyorsabbak, és ravaszabbak, mint a többi vadász, ezen kívül ösztönösen megérzik az ellenség jelenlétét. Közös ismertetőjegyük a tetoválásuk, ami minden vámpír meggyilkolása után egyre terebélyesebb lesz. Ám vigyázz! A tetoválást csak azok láthatják, akik az Ötök közé tartoznak, vagy oda fognak. Ha egy vámpír megöl egy testvériség-tagot, a vadász szelleme addig kísérti őt, míg öngyilkosságot nem követ el a vámpír. A szellem akkor tűnik csak el, ha a hiányzó helyet feltölti egy új vadász, és a társaság ismét öttagúvá válik. Ez akár évszázadokba is telhet.


Vissza az elejére Go down
 

Vadászok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
rising of the mortals :: Fajok könyve-


Új posztok
tekintsd meg
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm
Szer. Május 29, 2019 1:28 am
Kedd Május 28, 2019 8:31 pm
Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm
Szer. Május 22, 2019 12:03 pm
Hétf. Május 20, 2019 10:43 am
Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm

• ROTM FRPG •