Tudj meg
többet rólunk
• Engedd meg, hogy üdvözöljünk a megújult RISING of the MORTALS frpg oldalán! Az oldalon mára az egyik legszélesebb, számos saját fajjal rendelkező természetfeletti repertoár játszható ki.
• Oldalunk 2010. október 9-én látta meg a napvilágot, ám teljes arculatváltással nyitottuk meg kapuinkat 2019. február 23-án, a hangsúlyt egy régóta háttérbe szoruló városunk, Seattle köré fonva.
Az oldalon jelenleg nincs megkötött szószám és faji, illetve nemi korlátozás.
Az oldal már a facebook-on is elérhető, az alábbi linkre kattintva csatlakozhattok hozzánk: ROTM facebook csoport

Eldöntötted már, elnyomott leszel, vagy elnyomó?
Whatever anyone does or says,
i must be emerald and keep my color

Share
Boszorkányok és warlock-ok

Vámpírboszorkány
Ebony Tate-Smith
Boszorkányok és warlock-ok Tumblr_ol8bpmGda01sasfc6o1_250
Tartózkodási hely :
mystic falls, whitmore ✤ ✤
Hobbi & foglalkozás :
i'm trying to be okay ✤ ✤A poszt írója Ebony Tate-Smith
Elküldésének ideje Kedd Jan. 01, 2019 12:09 pm
Ugrás egy másik oldalra
boszorkányok
amit tudni kell róluk

Felejtsd el a boszorkányokkal kapcsolatos rémtörténeteket! A hiedelemmel ellentétben nincs vasorruk, nem repülnek seprűn, és általában fekete macskával sem büszkélkedhetnek. A boszorkányok lehetnek szépek, okosok, egyetlen dolog igaz rájuk, mégpedig, hogy veszedelmesek.

A boszorkányok lehetnek férfiak és nők is, és az egyik legősibb természetfeletti faj képviselői. Ők tartják egyensúlyban a jót és a rosszat, legalábbis eredetileg ez volt a feladatuk. Mára ez már sokkal árnyaltabbá vált, hiszen ahogy az lenni szokott, nem egy boszorkányt megszédített a sötét oldal, amelynek hatására a természet ellen cselekedtek. Pldának okért: a boszorkányok egy ügyes varázslattal megállíthatják az öregedésüket, ezáltal meggátolják, hogy az idő múlása meglátszódjon rajtuk. Természetesen ez nem megoldás a halál elkerülésére, mivel ugyanolyan védtelenek maradnak, mint az embertársaik, csupán a természet egyik kiskapuját játsszák ki ezáltal.

A boszorkányok, akárcsak a vérfarkasok, öröklik a képességeiket, ám náluk nem létezik semmiféle rítus, aminek kapcsán kiválthatják az örökségüket. Akik érdemesek rá, azoknál ez előbb vagy utóbb megmutatkozik, de általánosságban a legtöbb boszorkány kamaszkorában érzi először a különlegességét, ám nem biztos az, hogy soha nem vesztik el képességeiket; ha hatalmas hibát vét a természet törvényei ellen, erejük kiapadhat. Alapvetően képesek mások elméjét irányítani, fájdalmat okozni a gondolataikkal, de akár a félelem, akár a túlzott erőhasználat kiválthatja azt az eredményt, hogy nem képesek többé varázsolni vagy huzamosabb ideig nem tudják használni mágikus képességeiket. A fekete mágia sok boszorkány számára kecsegtető, viszont legtöbben még mindig inkább a természet törvényeinek betartását, a felsőbb hatalom szolgálását és a jóság támogatását helyezik előtérbe.

Warlock-oknak a férfi boszorkányokat nevezzük.


Vissza az elejére Go down
 

Boszorkányok és warlock-ok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
rising of the mortals :: Fajok könyve-


Új posztok
tekintsd meg
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm
Szer. Május 29, 2019 1:28 am
Kedd Május 28, 2019 8:31 pm
Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm
Szer. Május 22, 2019 12:03 pm
Hétf. Május 20, 2019 10:43 am
Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm

• ROTM FRPG •